Autor Subiect: TARA UNDE SUNT NEVOIT SA TRAIESC.....si unde probabil va creste si copilul meu!  (Citit de 700525 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline toma

• Suzuki Vitara 2015 Allgrip diesel
Omul este singurul animal care roșește, ori ar fi potrivit să o facă - Mark Twain

Online ntire2000

Acolo a gresit patronul shaormariei, ca n-are prevazut în lista personalului un agent de securitate.
Un micuț de vreo 120 de kile, angajat pe post de agent de securitate îl putea lua frumos de sliț pe tovarasul parlamentar si sa-l arunce pe trotuar, asa cum se arunca resturile la tomberon la sfârsitul programului.
Nu sunt adeptul folosirii forței, dar pentru unii insuficient dezvoltati civic si mintal doar masurile extreme dau roade.
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline toma

Nu @ntire2000, ai ratat complet ideea.
Este vorba despre cum li se pare unora normal sa se poarte odata ajunsi "safi".

LE Motiv pentru care am postat in acest topic si nu in cel despre coronavirus.
  • Suzuki Vitara 2015 Allgrip diesel
Omul este singurul animal care roșește, ori ar fi potrivit să o facă - Mark Twain

Online ntire2000

Nu am ratat ideea, vad din astea zilnic prin media.

Si da, vad imbecili din astia cu atitudine de "safi" pentru ca de 30 de ani li s-a întiparit tot mai adânc în constiinta chestia asta.
Nimeni n-a fost în stare sa le demonstreze contrariul sau sa ia atitudine.

Politia este timorata, incapabila sa dea exemplu de respectare a legilor.
Cine mai ramâne sa-i convinga atunci de contrariu?
Mustafa, care încerca sa-l convinga cu frumosul pe dobitocul ala coleg cu alt parlamentar cu "cias"?

PS: vorbeam în alt topic despre lipsa educatiei si efectele ei sociale; sunt curios cum arata din punct de vedere al nivelului educatiei masa de alegatori care l-au propulsat pe Aditza acolo unde este el acum.
Ma îndoiesc ca l-au votat ingineri, medici si alte persoane cu educatie mai superioara.
Dar daca totusi au pus stampila de vot pe un asemenea specimen, atunci suntem iremediabil pierduti.
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Online ntire2000

Ma gândesc (cu speranta, totusi) ca unul care si-a luat BAC-ul nu e atât de usor de influentabil încât sa puna stampila pe un grobian cu apucaturi de cimpanzeu.
A parcurs totusi niste lecturi suplimentare la limba si literatura româna în care erau descrise astfel de "panarame" si a facut niste analize literare pe textele respective, cu accent pe "caracterizarea personajului".
Daca specificam doar anumite categorii de studii (masterat, doctorat, etc) eram acuzat de discriminare, nu?
Daca spuneam ca respectivul are o scuza perfecta deoarece este parlamentar de Vaslui......cum se interpreta?

Hai sa nu fim ipocriti si sa privim realitatea în fata.
Asa cruda si dezbracata cum e ea....ca-n anumite zone mai triste, cu oameni mai ... necajiti .... din Romania noastra pitoreasca.

Incearca sa faci o paralela între tupeul "safilor" si harta saraciei din RO (de acum 4 ani)

« Ultima Modificare: 08.Iul.2020, 04:31:47 p.m. de toma »
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline enicky

.... biciclistul are un comportament periculos si agresiv. @bisti ai un inceput de "road rage" care nu duce niciodata la nimic bun.

Sa ne dea Dumnezeu tuturor cat mai mult calm si minte limpede, ca  in special in trafic e mare nevoie de asta.
   Am mutat postarea mea aici ptr. subiectul este deja inchis si as fi fost off topic.
 Ceea ce vreau sa spun este faptul ca degeaba avem legi in tara asta pentru ca noi, de la vladica pana la opinca, chiar daca sunt clare si explicite, le dam intotdeauna interpretari personale, exact dupa conjunctura, dupa cum ne convine noua, tendentios de obicei, evitand cu inversunare sa le luam ad literam si sa le aplicam, incercand sa acoperim lipsa de respect si bun simt a celor care de fapt le calca in picioare(la propriu!) !
  Ne miram si ne minunam, de ce merge tara prost, cand noi aci, la o situatie simpla de respectare a legilor de circulatie, in conditiile in care avand permis de conducere, se presupune ca am citit/invatat si legea(mai mult sau mai putin sau deloc!), nu suntem in stare sa observam si sa evaluam modul defectuaos/haotic in care circula un biciclist pe un drum public!!!

In alta ordine de idei, sa nu-mi spuneti ca voi nu l-ati fi injurat !

Sa-i multumeasca colegului @bisti ca a fost preventiv si a evitat impactul, altfel stimatul biciclist era acum in spital !
  Asta e tara in care traim !
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline teutzue

Citat
  Asta e tara in care traim !

Nu are tara treaba cu comportamentul nostru, noi traim in ea, noi o facem asa cum e. Hai sa o lasam asa. Oamenii sa fie flexibili, intelegatori si cand e cazul (ca aici - biciclistul) sa fie sanctionati.
  • Yaris Cross HEV 2024, Mitsubishi Colt 1.5 Ralliart 2009, 150 cp
Ex: S-Cross 2013, Mitsubishi Colt 1.1

The following users thanked this post: ntire2000, toma

Offline enicky

Nu are tara treaba ...Hai sa o lasam asa.
    Dupa principiul "omul sfinteste locul", tara suntem exact noi si pamantul de sub picioare. Toti  zic ca avem o tara frumoasa, dar cand trec granita, intra in contact si cu cetatenii ei...
   Personal n-as vrea s-o las asa, dar daca voua va place asa... :dknw:

P.S. Daca in locul colegului nostru era un turist strain? Zic si eu...
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Online ntire2000

Ala n-ajungea atât de departe pe bicla.  :-))

Avem o tara frumoasa, dar suntem super meseriasi la a inventa reguli si regulamente pe care apoi sa le ocolim cu grija.
Impunem masti, limite de viteza, interdictii la adunari, etc. dar toate astea se aplica doar numai pentru fraieri, cei care n-au ajuns în cercul de "elita" al parvenitilor.
Acum doua luni n-aveam voie mai mult de 3 în farmacia de la coltul strazii, dar se puteau înghesui 80 în avionul catre Germania.
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline Vecchio

Cum știm să ne-o facem :-?
  • Vitara 1.4 Passion Allgrip AT/Jymni LJ80
Nu mă cert niciodată cu un prost, că mă aduce la nivelul lui și mă bate cu experiența. Bașca, are și mintea odihnită!
Am o mare calitate - iert foarte repede! Dar am și un mare defect - nu uit nicidată!