Autor Subiect: TARA UNDE SUNT NEVOIT SA TRAIESC.....si unde probabil va creste si copilul meu!  (Citit de 700540 ori)

0 Membri şi 4 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline ...

Nu, doar in fata primitivilor. Dar atunci nu mai e corect politic...

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14538
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
Si acum vine întrebarea cheie: cum ii depistezi pe primitivi? :-/
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline valahull

gabineg sunt de acord cu tine, inca mai sunt oamani care au in adn-ul lor dictatura, ntire2000 spune ca se te impui cu forta sau cu parul dar cine are dreptul asta cine ii da autoritatea sa se impuna dupa ce reguli, cine face acele limite, teoria e una si asa textul suna bine dar e o utopie asta ca in fata copiilor decat cei mai in varsta poate face asta care au o educatie invechita.
gabineg inca odata iti apreciez postarea. Felicitari! Si eu sunt satul de dictatura dar vad ca la unii le cam place.
  • Suzuki Baleno
Suzuki Baleno GLX 0766500622

Online ntire2000

Dupa aia,... peste educatii astia cu forta da intr-un fel sau altul libertatea, pleaca toti fericiti nestiind cui ii datoreaza ceea ce sunt, acasa nu mai are nici cine sa stinga lumina, putinii lucizi ramasi discuta pe la colturi (n.r. forumuri) despre nevoia de educatie si ajung la concluzia ca doar cu forta se poate face ceva si... tot asa.

...spuse un coleg ajuns tocmai în Canberra....  :good:

Nu cred ca putem vorbi de dictatura când scolarizezi cu "forta" niste copii.
Din contra, le dai o "undita si cârlig" si îi înveti sa "pescuiasca" singuri.
Si s-ar putea sa nu fuga chiar toti, ceva tot mai ramâne si pe aici.

Am citit de dimineata un articol care m-a pus pe gânduri.

Fondul acelor copii e bun, problema e ca n-au fost îndemnati sa se educe mai repede.
Sau n-au fost ajutati. (Apropo, cum se dau periodic pachete cu alimente celor saraci, se mai împart rechizite gratuite la începutul anului scolar copiilor din medii defavorizate?)
Eu zic ca mai exista speranta, atâta timp cât unii sunt constienti de puterea educatiei.
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline toma

gabineg sunt de acord cu tine, inca mai sunt oamani care au in adn-ul lor dictatura, ntire2000 spune ca se te impui cu forta sau cu parul dar cine are dreptul asta cine ii da autoritatea sa se impuna dupa ce reguli, cine face acele limite, teoria e una si asa textul suna bine dar e o utopie asta ca in fata copiilor decat cei mai in varsta poate face asta care au o educatie invechita.
gabineg inca odata iti apreciez postarea. Felicitari! Si eu sunt satul de dictatura dar vad ca la unii le cam place.

Confunzi democratia cu anarhia... si dictatura cu impunerea unor reguli menite sa imbunatateasca o anumita situatie. Asa, de curiozitate: despre obligativitea vaccinarii (cu un set restrans de vaccinuri) ce parere ai?
  • Suzuki Vitara 2015 Allgrip diesel
Omul este singurul animal care roșește, ori ar fi potrivit să o facă - Mark Twain

Online ntire2000

Tara de sclavi, nu-i asa?
Nu trebuie sa vina strainii, ne putem bate joc de noi chiar între noi....
Muncitoarea plătită cu mai puțin de 700 de lei pe lună a fost dată afară de fabrica de confecții Tanex pentru că “a prejudiciat imaginea companiei”

Din pacate, cu astfel de "antreprenori", emigrarea fortei de munca o sa continue mai ceva ca-n Siria.
Când iei rest de plata 4.8 euro, ce speranta în bine mai poti sa ai?

"Produse complicate la un pret corect”
Mda, când îti tratezi angajatii ca pe ultimii oameni, cam asa e.
Ca în Bangladesh....
« Ultima Modificare: 29.Iun.2020, 11:46:48 p.m. de ntire2000 »
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline NicNic

Tara de sclavi, nu-i asa?
[...]

Romania nu e o tara de sclavi!
Ci doar o tara a contrastelor tot mai profunde.

P.S.:
Sa incercam sa comparam salariul si munca acelor muncitoare de la Tanex, cu efortul depus de unii lucratori bugetari si salariul primit de ei.
Altfel, postarea despre situatia angajatei de la Tanex este ca o stire in stilul Dan Diaconescu.

• ex-Suzuki SX4 Navi silky silver metallic = ex-SUVI
Desteapta-te romane!
Traiasca capra vecinului!

Offline enicky

Romania nu e o tara de sclavi!
   Nu este, asa e, dar este provincia Romania, sau colonia Romania... :-?
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline Vecchio

În 25 de ani ('44-'64) a fost distrus simțul proprietății, al libertății și al valorilor, iar în 30 de ani ('90-20bis) distrusă economia.  :-?
Prin anii '82, mă întrebau parteneri din afară, cum putem supraviețuii în acele condiții? Uită că supraviețuim și acum și tot ne străduim să facem praf țara asta.
Jeaba te strădui să ridici capul când ai conducători HOȚI și SLUGOI, puși doar pe căpătuială! Dacă tu nu-ți vrei binele, străinul cu atît mai puțin!
JEABA!
  • Vitara 1.4 Passion Allgrip AT/Jymni LJ80
Nu mă cert niciodată cu un prost, că mă aduce la nivelul lui și mă bate cu experiența. Bașca, are și mintea odihnită!
Am o mare calitate - iert foarte repede! Dar am și un mare defect - nu uit nicidată!

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14538
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
...când ai conducători HOȚI și SLUGOI, puși doar pe căpătuială! Dacă tu nu-ți vrei binele, străinul cu atît mai puțin!
JEABA!

Si nu numai!

• SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

The following users thanked this post: enicky