Autor Subiect: TARA UNDE SUNT NEVOIT SA TRAIESC.....si unde probabil va creste si copilul meu!  (Citit de 700563 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline ntire2000

.......e mai rentabil sa trimita masina care trebuia reparata la un service din Szeged pentru pagubele mari. Baietii veneau cu autoplatforma, luau masina, o faceau brici, o aduceau tot cu platforma iar costul reparatiei era intre 50% si 70% cat la Cluj.

Vai, dar nu e frumos sa fluieri în biserica.
Dar e bine ca încet, încet ne trezim.
Nu toti o data, dar e bine si asa pe rând.

Eu am fortat anul trecut Allianz sa-mi deconteze reparatia pe casco în urma unui episod de grindina (în jur de 1100 de euro) doar dupa ce le-am trântit niste devize umflate de reprezentante, cu sume nesimtite de 2000-2500 de euro.
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline ntire2000

• スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline enicky

Am inteles ca pe acele liste nu mai apare numele elevului in clar, ci un cod . Acolo nu se respecta regula?
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline valahull

Imbecilii aia inteleg ca au propus un amendament, numai cu acordul parintilor, sau nu am inteles bine? Era mai bine fara acordul parintilor? Sintagma „educație sexuală” din lege, se intelege ca e si o lege, despre ce lege e vorba? Ce spune legea respectiva si cine a propus legea e important, poate lamuri cineva asta? Sa intelegem si noi mai bine.
« Ultima Modificare: 25.Iun.2020, 08:45:40 a.m. de toma »
  • Suzuki Baleno
Suzuki Baleno GLX 0766500622

Offline toma

Am inteles ca pe acele liste nu mai apare numele elevului in clar, ci un cod . Acolo nu se respecta regula?

Ce spui tu se refera la listele cu notele obtinute. Alea sunt listele cu repartizarile pe sali de examen...

Imbecilii aia inteleg ca au propus un amendament,, numai cu acordul parintilor,, sau nu am inteles bine? Era mai bine fara acordul parintilor? Sintagma „educație sexuală” din lege, se intelege ca e si o lege, despre ce lege e vorba? Ce spune legea respectiva si cine a propus legea e important, poate lamuri cineva asta? Sa intelegem si noi mai bine.

Pai uite aici explicat clar:

Citat
[...]deputații au adoptat miercuri proiectul de lege prin care este eliminată sintagma "educație sexuală” din lege, înlocuind-o cu "educație sanitară”. Derularea acestor programe ar urma să se facă doar cu acordul scris al părinților. Propunerea a venit din partea deputaților PSD și PNL, care au modificat în comisiile de specialitate Legea 45/2020 privind Educația sexuală în școli.

Ce prevede legea în vigoare (45/2020):

”Derularea sistematică în unitățile școlare, cel puțin o dată pe semestru, de programe de educație pentru viață, inclusiv educație sexuală pentru copii, în vederea prevenirii contactării bolilor cu transmitere sexuală și a gravidității minorelor".

Amendamentul nou introdus:

"Derularea sistematică în unitățile școlare cu acordul scris al părinților sau reprezentanților legali ai copiilor de programe de educație pentru viața inclusiv educație sanitară în vederea prevenirii contractării bolilor cu transmitere sexuală și gravidității minorelor".
 (Autorii amedamentului: Robert Sighiartău (PNL), Florica Cherecheş (PNL), Elena Hărătău (PSD), Steluţa-Gustica Cătăniciu (neafiliat), Adrian Solomon (PSD), Nicuşor Halici (PSD) şi Titus Corlăţean (PSD).
  • Suzuki Vitara 2015 Allgrip diesel
Omul este singurul animal care roșește, ori ar fi potrivit să o facă - Mark Twain

Offline valahull

Am inteles, trebuie acordul parintilor. E rau ca trebuie acordul parintilor? Inca evitati raspunsul, parerea dumneavoastra care e? E bine sau nu ca parintii sa isi dea acordul?
  • Suzuki Baleno

Offline rexkrokiDAU

De ce e nevoie de acordul părinților pentru educație, în orice palier?

Offline valahull

Nu in orice palier, de unde ai inteles asta nu stiu. Discutia de mai devreme se refera la orice palier? Asa e in modificarea aia,, orice palier,,?
  • Suzuki Baleno

Offline rexkrokiDAU

Adică, să traduc, de ce pentru educație sexuală, sanitară mai nou, trebuie acordul părinților și pentru educație muzicală sau fizică nu?

Offline macold

Raspunsul este simplu: e democratie! Adica fiecare face / hotaraste / aplica CE VREA!

Eu inteleg putin diferit chestia asta: vrei scoala la stat, perfect, te supui regulilor (programa, durata ore, uniforme sau Armani, Nike etc.). Pe care le hotaraste STATUL prin diverse institutii - minister etc.

Nu iti convine oferta de educatie gratuita a statului? Nici o problema, cauta o scoala privata care sa iti accepte mofturile.

Nu o gasesti? Nici o problema. Copiii TAI vor ramane ne-educati. Stiu ca nu e vina lor, e vina TA ca parinte, dar asta e... trebuie sa ti-o asumi! Si sa le spui copiilor cand vor fi niste adulti educati DOAR cu scoala vietii ca din vina TA nu au beneficiat de o educatie institutionala.

De-aia merg treburile in Romanica cum merg: fiecare isi da cu presupusul si / sau culege "cugetari" de pe internet.
La fel e si cu vaccinarile. In Franta e clar: nu vaccinezi copilul, NU e primit la nici un nivel de educatie (gradinita etc) daca nu e vaccinat. E lege si lumea se conformeaza...

Am devenit tara lui "DA DE CE?"

As incheia spunand finalul unui banc "Fugiti mai!"
(Intelegeti si voi updatarea indemnului de la sfarsitul bancului: "Cat mai aveti unde...")
  • Suzuki ignis GL+ ALLGRIP 2018
Bicolor: portocaliu-negru (prezent-viitor...)

The following users thanked this post: hugbear, enicky