Autor Subiect: TARA UNDE SUNT NEVOIT SA TRAIESC.....si unde probabil va creste si copilul meu!  (Citit de 700574 ori)

0 Membri şi 10 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14538
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
O analiza paralela a mandatelor ultimilor doi presedinti.
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline ntire2000

Un mucalit punctase bine afirmatia lui Teodosie ca "se pot vindeca".
Il trimisese sa-i spuna si lui Pimen asta.
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
(Prea) sfiintiile lor nu isi dau seama ca daca incep imbolnaviri in Constanta risca sa compromita toate eforturile (umane si financiare) ale proprietarilor structurilor de cazare si alimentatie publica de a deschide sezonul pe litoral.

Se pare ca efectul chemarii la Invierea 2.0 a fost neseminificativ la Constanta?
  • SX4 by Giugiaro

Offline macold

Lumea a fost mai desteapta decat "sfantul"!
  • Suzuki ignis GL+ ALLGRIP 2018
Bicolor: portocaliu-negru (prezent-viitor...)

Offline ntire2000

• スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
Lumea a fost mai desteapta decat "sfantul"!

Unii cred ca IPS are gânduri de mărire. :popa:
  • SX4 by Giugiaro

Offline ntire2000

https://stirileprotv.ro/stiri/actualitate/accident-cu-6-victime-produs-de-un-tanar-din-botosani-filma-in-timp-ce-conducea-si-transmitea-pe-internet-video.html

Dupa ce am vazut stirea ma întrebam ce i-a oprit pe pampalaii aia de politisti sa-l încatuseze, mai ales ca imbecilul era vadit baut si mai facea si pe nebunul?
In Germania îsi lua scurt o bataie crunta, iar în State probabil era împuscat.
Pentru atitudinea de slugi pe care au afisat-o în fata unui gunoi de infractor ar trebui dati afara din politie.
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline macold

Raspuns simplu: Politia la noi (cel putin cei care ar vrea sa-si faca datoria) e timorata si ridiculizata de mass media cu orice ocazie. Ar fi ajuns pe Facebook cum incatuseaza un "cetatean onorabil"...
A fost ridiculizata si cand au scris degeaba sute de mii de amenzi, si am impresia ca au fost lasati in mod special (avocatul poporului a intyervenit la spartul targului) ca acum toti "amendatii"(dintre care doar foarte putini vreau sa cred ca au fost victimele unor exagerari) sa le rada in nas...

The following users thanked this post: toma

Offline shpeedy

Nu din cauza de mass-media se intampla toate astea...

Ci pentru ca in spatele lor nu se afla nimeni/nimic. Ne-am batut atat joc de lege, incat nici macar cei care ar trebui s-o aplice nu au incredere in ideea de lege, daramite in institutiile din spatele ideii. S-a vazut cum in fata politicului (mai precis in fata celor care ocupa vremelnic functii de varf in peisajul politic autohton), nimeni nu poate rezista.

Ma amuz (cu tristete, de altfel) cand vad cum se revolta unii p'acilea de ce se intampla in jur - unde credeati ca se va ajunge cand lasati o sleahta de infractori la butoane?!

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk

Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X

Offline macold

Da da, ai dreptate cu butoanele. De, intotdeauna dupa 1989 (evit sa-i spun revolutie...) am avut "muzicanti" la carma tarii!
Unii nu erau vizibili, dar cantau bine din culise...