Autor Subiect: TARA UNDE SUNT NEVOIT SA TRAIESC.....si unde probabil va creste si copilul meu!  (Citit de 700605 ori)

0 Membri şi 5 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline FritzVonSpritz

• Suzuki Ignis GL 2018, Ex-Nissan Micra Hatchback 2005
Daca ai o masina, te bucuri de 2 ori: cand o cumperi si cand o vinzi....

Offline ntire2000

Ca le-o fi cedat actiunile altora ca sa iasa mai repede?
Poate s-a speriat de covid si vrea acasa la sânul Irinucai... B-)
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline macold

Intrebare intrebatoare: drumurile sunt judetene, cine e in fruntea judetului? Ce culoare are (politica, evident). Daca raspunsul e ce cred eu, nu va mai mirati. Si in consiliul judetean cine are majoritate? Oricum nu conteaza prea mult, dezbaterile la sedinte sunt mai mult de ochii electoratului, dupa se intalnesc in privat consilierii si se aranjeaza ploile (uf, bine ar fi sa vina odata, ca mancam surcele la iarna - o sa ne "castorizam" cu totii.
Exista si o metoda sigura de a obtine contracte: sunt mai multi ofertanti, dar unii sunt fie "aranjati" adica de fapt ei depun oferte cu preturi mai mari decat cei care trebuie sa castige. Alta metoda e transmiterea de "preveniri" unora care ar vrea sa depuna oferte - ai grija ca... Nu mai exista mafie in adevaratul sens al cuvantului, dar metodele de azi sunt la fel de eficace din punctul de vedere al rezultatelot. De, au mai studiat baietii destepti si "piata externa" - ce se intampla pe afara.
O metoda mai inteligenta este ca eventualii castigatori de forma sa nu se prezinte la semnarea contractului. Si pana la urma ramane castigator cine trebuie.
  • Suzuki ignis GL+ ALLGRIP 2018
Bicolor: portocaliu-negru (prezent-viitor...)

The following users thanked this post: toma

Offline enicky

Intrebare intrebatoare: drumurile sunt judetene, cine e in fruntea judetului? Ce culoare are (politica, evident). Daca raspunsul e ce cred eu, nu va mai mirati.
     La un search scurt, se pare ca este exact cine crezi tu !  Asa ca, ce sa ne mai miram...
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline enicky

Medicii mint că pacienții cu afecțiuni grave sunt suspecți de coronavirus, ca să le poată salva viața
    Nu stiu cum se impaca stirea cu afirmatia dlui Arafat care spunea ca, citez, "decizia de a trata ceilalti pacienti apartine medicilor unitatilor spitalicesti".
   Cristian Tudor Popescu: “Mă simt umilit și desconsiderat. Bănuiesc că foarte mulți români se simt așa”. Ce l-a făcut pe jurnalist să afirme acest lucru
Nu sun fan CTP, dar acum are dreptate.
     Ca tot era ieri cineva suparat(am citit o postare a cuiva, sorry) ca din cauza parlamentului n-o sa avem stare de alerta !
        Cum ne-a luat nepregătirea prin surprindere.
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline toma

Nu am rezonat pana acum cu absolut nici un articol din cele scrise de domnul respectiv, Patrick André de Hillerin. Il citesc ca sa vad si alta interpretare a faptelor dar nu reuseste sa ma convinga niciodata sa vad lucrurile ca el. Tolontan isi face un titlu de glorie din faptul ca in redactia lui accepta si pareri total opuse "curentului" majoritar, PAH fiind mereu exemplul pe care il scoate in fata. Asa o fi...

Pentru mine vina este cel putin la fel de mare a Parlamentului. E drept ca Guvernul nu a fost in stare sa vina cu un proiect legislativ la timp si intr-o forma buna. Dar, pana la urma nu Parlamentul este cel care are ca principala atributie legiferarea? Guvernul e executiv, si da, la noi in tara, elaboreaza si legi sau alte substitute de lege.

Acum, tu majoritate PSD in Parlament, daca vezi ca astia se trag pe cur si nu-s in stare, daca grija ta ar fi cetateanul, nu ai lucra in paralel sa ai ceva gata la timp si foarte bun? Astepti doar sa-si rupa astia gatul? E ok ca joc politic, dar nu e ok pentru cetatean. Nu poti facand asta sa vii apoi si sa spui : "dar vai! uite liberalii in ce situatie au pus tara". Pai voi ce-ati pazit?

LE: daca la birou cineva din echipa are de facut o sarcina a carei ducere la bun sfarsit inseamna foarte mult pentru "echipa" si vezi ca nu da semne ca ar fi gata in timp util, nu-l ajuti? E mai mare satisfactia ca a picat prost in fata sefilor si nu-ti pasa ca toata firma a avut de suferit? Daca da, poate ar trebui sa te uiti in oglinda ca sa vezi de ce n-avem o "tara ca afara".
  • Suzuki Vitara 2015 Allgrip diesel
Omul este singurul animal care roșește, ori ar fi potrivit să o facă - Mark Twain

The following users thanked this post: hugbear, shpeedy, macold

Offline ntire2000

LE: daca la birou cineva din echipa are de facut o sarcina a carei ducere la bun sfarsit inseamna foarte mult pentru "echipa" si vezi ca nu da semne ca ar fi gata in timp util, nu-l ajuti? E mai mare satisfactia ca a picat prost in fata sefilor si nu-ti pasa ca toata firma a avut de suferit? Daca da, poate ar trebui sa te uiti in oglinda ca sa vezi de ce n-avem o "tara ca afara".

Ca sa nu mai vorbim de faptul ca tot desteptii aia, care asteapta sa-si rupa gâtul prostii, se plâng dupa aia ca au salarii mici.
De parca firmei, daca o duce prost, îi pica banii din cer sau îi aduce patronul de acasa.
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline toma

Din unul din jurnalele pe care le urmaresc pe Internet - cel al Claudiei Gican:

Citat
Dacă până acum am avut sau nu senzația că suntem pe cont propriu, după 15 mai chiar vom fi sigur pe cont propriu și nu vom putea, moral!, să înjurăm nici măcar politicienii, pentru că se va datora fiecăruia în parte prin tot ce vom face sau nu.

În perioada asta cu starea de urgență am aflat, deși clar nu îmi doream, ce fel de oameni sunt cei din jur, fie că e vorba de vecini sau de prieteni de pe fb sau de români în general.

Pentru că impresia generală e una dezamăgitoare, nu am mai putut să critic politicienii actuali. Ce să mai reproșezi când indiferent de măsuri, bune, rele, românul nu se poate ține de ele pe o perioadă rezonabil de scurtă?!?
Ar putea fi și Isus clonat în fruntea statului și în guvern, la firul ierbii fiecare se crede buricul pământului și interpretează legea cum îi convine și oricât ar primi, vrea un mm în plus!

E plin de extremiști, conspiraționiști, viteji care se fofilează, iresponsabili.

Dacă era o chestie mai nasoală decât virusul ăsta, o mierleam rapid în stilul Colectiv la scară mare. Așa o să suferim punctual fiecare după nenoroc.
Clar nu simt că mă pot baza pe comunitate în caz de ceva, fie că vorbim de pandemii, cutremure, război nici atât!
Cei cu capul pe umeri sunt prea puțini.
Nu vreau să știu cum se simt voluntarii care pun umărul să ajute și se lovesc, mai întâi de toate, de prostie…

Dacă mâine ar ieși cineva să spună că totul a fost un experiment, lecția mi-ar fi învățată. A meritat să stau izolată într-un colț de cartier pentru a afla cum e restul lumii.

Disperarea și interpretarea fiecărui sunet legat de acel 15 mai îmi dovedește că suntem o nație instabilă emoțional pe care nu te poți baza.

Va fi foarte greu pentru cei care avem persoane vulnerabile în familie să ne strecurăm printre “viteji”. Și nu vorbesc de oamenii care au nevoie și trebuie să se reîntoarcă la muncă, că nu ei se fâțăie deja în grupuri toată ziua…

Înainte de amenzi, de starea de urgență, de ăia care “ne țin în case”, ar trebui să fie propria responsabilitate.
Nu e nicio lume nouă, nicio utopie, niciun război modern de inversare a ordinii mondiale (cum visează mulți că se plictisesc în viața lor fără sens), e doar un virus care poate face multe victime dacă nu se iau niște măsuri sau se trage de timp până se iau măsurile.

A reusit sa puna ea in cuvinte ce am simtit si eu in ultima perioada.

• Suzuki Vitara 2015 Allgrip diesel
Omul este singurul animal care roșește, ori ar fi potrivit să o facă - Mark Twain

The following users thanked this post: costin_bad, gabineg, shpeedy

Offline shpeedy

Mie si asta mi-a placut:

Citat
Fapt: în weekend, la barieră în Răcădău, se strânseseră vreo 8 (40-60 de ani) echipați de drumeție, vorbeau de Postăvaru. Veniseră separat și abia ce se grupaseră la adăpostul pădurii.
Despre asta vorbim, despre iresponsabili sau despre cei care încearcă în orice fel să fenteze textul legii. Până la urmă nu facem autorităților o favoare respectând legea, ar trebui să avem singuri atitudinea de grijă pentru cei din jur. Măcar așa ca chestie dacă suntem sceptici din fire.
Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X