0 Membri şi 7 Vizitatori vizualizează acest subiect.
Statul - asa cum l-am construit noi (nimeni altcineva) prin alegerile facute/girate/validate - este deopotriva si victima, si agresor....... nu am reusit sa integram parti semnificative din populatia acestei tari - ca vorbim de etnicii maghiari, ori de minoritatea roma, nu ne-am ridicat niciodata la ceea ce ar fi trebuit sa fie un nivel aspirational pentru acestia si nici nu am facut prea mari eforturi de a crea o societate cat mai echitabila, care sa ofere un nivel acceptabil de egalitate de sanse pentru toti, indiferent de origine, culoarea pielii, limba vorbita...
Pentru ajutorul pentru Moldova si Spania, pe langa cele explicate mai sus, ar mai fi o ipoteza. La începutul pandemiei, au achiziționat de pe piata libera atat organele centrale (Centrofarm si oficiul de achiziții publice),
Citat din: shpeedy din 12.Mai.2020, 11:07:45 p.m.Statul - asa cum l-am construit noi (nimeni altcineva) prin alegerile facute/girate/validate - este deopotriva si victima, si agresor....... nu am reusit sa integram parti semnificative din populatia acestei tari - ca vorbim de etnicii maghiari, ori de minoritatea roma, nu ne-am ridicat niciodata la ceea ce ar fi trebuit sa fie un nivel aspirational pentru acestia si nici nu am facut prea mari eforturi de a crea o societate cat mai echitabila, care sa ofere un nivel acceptabil de egalitate de sanse pentru toti, indiferent de origine, culoarea pielii, limba vorbita...Poate sunt eu tâmpit dar chiar nu vad care e rationamentul pentru care îi pui în aceaiasi oala pe niste oameni care respecta niste valori morale/lingvistice/etnice alaturi de niste semi-nomazi pentru care toate aceste valori lipsesc cu desavârsire sau sunt foarte vag vizibile.Ai vazut tu unguri care sa-si vânda copiii? Care sa rupa oglinzi ale masinilor politiei? Care sa faca trafic de carne vie (cu nevestele lor uneori) si sa traiasca exclusiv din furt si alte activitati ilegale?E haios ca dai lectii de schimbarea mentalitatii dar tu nu poti sa distingi diferenta dintre nivelurile societatii.
Poate sunt eu tâmpit dar chiar nu vad care e rationamentul pentru care îi pui în aceaiasi oala pe niste oameni care respecta niste valori morale/lingvistice/etnice alaturi de niste semi-nomazi
Care e contradictia ca nu inteleg?
Am inteles @enicky.