Autor Subiect: TARA UNDE SUNT NEVOIT SA TRAIESC.....si unde probabil va creste si copilul meu!  (Citit de 708651 ori)

0 Membri şi 5 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline body

Las-o, ca am facut armata si stiu ce se intampla pe acolo.
Sa vezi cand se facea inventarul ce forfota era pe baieti sa caseze ce se furase.... si ar fi muuulte de spus, cum se fura mancarea , mai vrei sa-ti mai spun?
Divagam totusi.
Seic de ploiesti cu Mitsu Outlander si nevasta cu Vitara

Offline Laurentiu

Las-o, ca am facut armata si stiu ce se intampla pe acolo.
E pacat ca vedem mereu doar binele pe care-l facem noi si raul pe care-l fac ceilalti.
Puteam oare vedea situatia si invers ?
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline adrian_r5

Armata a fost mereu unde s-a cerut si unde nimeni nu vroia sa mearga.
... da ... exact unde s-a cerut.
Too Old to Rock and Roll: Too Young to Die (© Jethro Tull 1976)

Better Motörhead than Dead :yeah:

Offline body

Eu sunt mai fraier si nu inteleg ce vrei sa sugerezi! Am fost obligat sa ma duc in armata ( legea ) , am incercat din toate puterile si prin toate mijloacele sa stau cat mai putin acolo , cu spaga , mita etc si am vazut cum se comportau cadrele ... 90% o sleahta de hoti si imbecili care nu ratau nici un prilej sa si-o traga unul altuia.

Offline sfichiu

.....body,pentru niste cazuri mai putin sau mai mult izolate eu cred ca nu tre sa generalizam in situate negativa  armata!..parerea mea..!
  • VITARA S ,Matiz

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14589
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
In orice sistem exista uscaturi: si in armata, si in educatie, si in sanatate, si in administratie, si, daca mi-e permis, si pe forumul nostru :-O. Este o lege statistica...
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline body

Cazurile alea mai mult sau mai putin izolate au pensie cat mama si tata adunate , si tata crede-ma ca a avut salariu mare spe foarte mare (ATENTIE DIN 1990 IN PRIVAT) , si mie unu ca un fraier ce sunt nu mi se pare normala chestia asta pentru ca la salariul ala mare i s-a oprit proportional nu ca javrelor alea.
PS Stii ca armata romana are mai multi generali decat armata SUA?- Si din aia adevarati !

Offline danker

- Pai nu prea au scazut pensiile decat la generali si ofiteri superiori, cine stie ce o avea de impartit base si cu cine, ca la subofiteri au crescut semnificativ, practic majoritatea subofiterilor au ajuns la pensiile ofiterilor superiori, pensiile au fost scazute tuturor pensionarilor prin aplicarea a 5,5 % CAS otova, calculat total aiurea, cu bugetarii s-a rezolvat, prin tot felul de taieri, mare economie nu s-a facut, dar e bine, chinuim poporul, iar unii raman cu senzatia ??"de dreptate sociala", daca macar cativa se bucura in tara asta ca le-a tras-o base unor intregi categorii sociale si le-a invrajbit tot e bine, avem si romani fericiti.  :-/
- Oricum sumele economisite ( daca exista asa ceva ) se duc la nuti udrea, alt motiv de bucurie pentru unii probabil. orice s-ar zice eaaa stie cel mai bine sa cheltuiasca bani in tara asta.  ;)

- Oare cati dintre noi ne bucuram cand auzim vesti din astea, cati dintre noi au incredere ca astia chiar fac acte de dreptate sociala, bine gandite si bine organizate,..... e o intrebare.  #:-S
Daca as fi fost un pic mai prost... as fi fost fericit !

Offline Laurentiu

Eu sunt mai fraier si nu inteleg ce vrei sa sugerezi!
Unde erai in '77 la cutremur ? Unde erai in '74 si nu numai atunci cind au fost inundatiile ? Unde erai cind recoltele putrezeau pe cimp ? Cine crezi ca a curatat tara dupa orice calamitate ? Peste tot vedeai numai uniforme kaki.
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline adrian_r5

cercetatorii maturau trotoarele (moi pe bd. Energeticienilor in 88-89, o data pe saptamana)
Si ... erau multi APV-isti pe linga tine dansind cu matura pe bulevard  :-/ :-/ :-/

.... si apropos de onoarea armatei... imi pare rau sa citesc opinii despre "cine i-a obligat sa fie APV'isti". Pacat ca memoria ne este scurta, iar istoria ciclica. Poate daca in '68 veneau rusii si peste noi, taiam mult din aceste discutii....
Buna gluma asta cu '68 ... banuiesc ca si tie iti place  >:) >:) >:)
Si nu ... nu am memoria scurta ... am lasat sa se inteleaga asta si aici.

Sa nu uitam ca APVistii asa cum li se spune, au si ei o pregatire: unii sint medici,
De care zici ... de aia care de cum te vedeau la recrutare deja iti sugerau ca pt. 15000 te amina la incorporare cu un an sau cu 35000 te pot scapa complet de armata  :-/ :-/ :-/
« Ultima Modificare: 24.Ian.2011, 03:35:38 p.m. de adrian_r5 »
Too Old to Rock and Roll: Too Young to Die (© Jethro Tull 1976)

Better Motörhead than Dead :yeah: