Autor Subiect: TARA UNDE SUNT NEVOIT SA TRAIESC.....si unde probabil va creste si copilul meu!  (Citit de 700631 ori)

0 Membri şi 4 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline ntire2000

Realizezi ca în 2 saptamâni n-ai cum sa recuperezi altfel câteva decenii de nerespectare a legii?
Mi-ai cerut o solutie, asta este singura care ar avea efect într-un timp atât de limitat.

Ar mai fi o solutie pacifista care ar da rezultate în timp.
Munca în folosul comunitatii.
Imbracati în costume de "papagali" din alea verde/portocaliu fosforescent, ca sa-i arate lumea cu degetul.

Doar curatarea santurilor pline de gunoaie si balarii de pe drumurile nationale ar presupune câteva luni si ar implica mii de cetateni certati cu legea.
Avem o tara murdara din toate punctele de vedere, am putea sa o facem bec.
Mai ales ca pe toate posturile radio/tv urla toti speakerii cu respectarea regulilor de igiena - ca acum e la moda igiena excesiva.

Dar nimeni nu-si asuma asa ceva, mai ales în an electoral.
Cum sa-i pui sa munceasca si sa fie obositi pe cei care trebuie sa ridice stampila de vot si sa nimereasca casuta potrivita de pe buletinul de vot?
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline shpeedy

Deci, nema solutii...

Fara suparare, dar ce spui tu nu este fezabil in actualul context - "munca in folosul comunitatii" in conditii de distantare sociala...

Asa, in conditii normale si pe o perspectiva de timp, am avea mai multe solutii de redresare in privinta valorilor/principiilor de urmat in societate, unele incepand chiar cu propriile mentalitati...

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk

Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X

Offline bisti

Fara suparare, dar ce spui tu nu este fezabil in actualul context - "munca in folosul comunitatii" in conditii de distantare sociala...

Am zis ca cei de la ADP lucreaza cot la cot in grupuri de 10-12 persoane si nu le pasa de distantare sociala ?
Si asta inca din martie ...

Offline shpeedy

Pe timp de pandemie - https://www.scena9.ro/article/fabrici-demolare-imobiliare-bucuresti

Offline shpeedy

Una tare apropo de CCR...

Mircea Marian: Hai să vă mai arăt una, cât de penibil și ridicol e domnul Dormeanu: ordonanța de urgență declarată neconstituțională, ieri, de CCR, avea aviz favorabil, din ianuarie 1999, de la același domn Dormeanu, pe atunci președintele Consiliului Legislativ. Nici o obiecție la articolul 28, declarat, tot ieri, neconstituțional. Nici o obiecție!
Document:

Acelasi individ... 20 de ani distanta...

Offline enicky

Localitatea Barbulesti este populata de tigani certati cu legea. Tigani, ce comiteau multe talharii in trecut. Acum ajutoare sociale,... Asa ca despre povestea cu Catarama...
    Fara suparare, nu asta era esenta discutiei. Putea la fel de bine sa mearga si la Buzescu, o localitate la fel de rau famata ca si Barbulesti...
Astuia ii faci dosar penal, iar cei care stateau in microbuz ca sardelele in drum spre aeroport, n-au ncio problema !
    Omul a vrut sa traga un semnal de alarma, pentru ca atat timp cat cetateanul poate merge in supermarket in care avem delimitare obligatorie(si nu prea) doar la casa de marcat, iar la raioane stam unul langa celalalt cu sau fara masti si manusi, de ce alte afaceri nu pot functiona?
Deoarece sunt foarte multe afaceri si foarte multi angajati care sunt la limita subzistentei. Sunt magazine mici de confectii, incaltamine, papetarie, jucarii si muuuulte alte afaceri de familie, cu 2-10 angajati, care stau cu banii in marfa si nu mai au resurse ptr. zilele urmatoare.
    Mai mult ca sigur ca nici mobila si saltelele lui nu s-au mai vandut in aceasta perioada !

Eu nu zic ca solutia aleasa de el de a trage un semnal de alarma este cea mai buna, dovada ca si sotia i-a plecat de acasa, dar scopul este cel putin interesant!

Nu stiu cat de bine sau rau este, asta ramane sa aprecieze fiecare, dar inteleg ca bugetul statului, in perioada asta, s-a cam bazat tot pe multinationale, care au functionat fie in telemunca(IT, comunicatii), fie la locul de munca(supermarket).
    Deja avem un amalgam de situatii despre care nu stii ce sa mai crezi...
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline ntire2000

Pâna la urma este o problema de când nu de daca.
Cu cât o lungim mai mult cu atât mai naspa o sa fie la final, când (oricum - fie ca vrem, fie ca nu) vom fi trecuti toti prin asta.
Catarama asta vrea sa demonstreze, si la faza asta îl vad mai lucid decât aia care ne conduc.
Asta pare mai nebun si cu sânge-n instalatie, fix ce le lipseste unor lideri adevarati, din aia de care noi n-avem parte (de multe ori ruleta ruseasca clarifica niste probleme care nu se pot amâna la nesfârsit, nu-i asa?)

Imi amintesc de vaccinarea BCG din clasa a 7-a daca nu ma-nsel.
Toti se fofilau sa stea cât mai la coada ca sa faca ultimii vaccinul.
Nu a fost o problema de daca te înteapa ci de cât de mult poti taragana pâna-ti vine rândul.
Si se pare ca acuma ne-a cam folosit vaccinul ala.

• スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline shpeedy

Serios? Asta inseamna un lider?

Atentie la ce va doriti - in conditii d'astea se ajunge la regimuri autocratice/cu adevarat totalitare...

Offline ntire2000

„Dați-mi un punct de sprijin și voi muta Pământul din loc”

Da, asta înseamna un lider adevarat, pe astia istoria îi mentioneaza.
Unul care-si asuma actiunile faptelor sale, nu niste pampalai care bâjbâie si de care lumea nu-si mai aduce aminte.
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

The following users thanked this post: Bobi

Offline shpeedy

Si Hitler, Stalin, Mussolini, Mao Tzedong au facut istorie...