0 Membri şi 10 Vizitatori vizualizează acest subiect.
Normal ca au desfintat amenzile, loveau in electoratul lor, infractorii si pensionarii
Din cate am inteles eu din ce a aparut pana acum (fara interpretari ale diversilor avocati MORTI DE FOAME dupa pandemie) ca DOAR amenzile neplatite pot fi contestate prin instanta.Restul, ai dat banii, sa fii iubit!
@bisti, relax, aia care au platit 20000 de lei amenda sunt atât de prosti încât doar pentru faptul ca respira trebuie amendati.Nu cred ca exista totusi unul singur care s-a grabit sa plateasca.As prinde pariu pe chestia asta.Oricum, traim într-o tara tare trista.Daca chiar cei care garanteaza si se obliga la respectarea legilor într-un stat de drept fac în asa fel încât "sa iasa bine" înseamna ca nu mai avem sanse de vindecare.Tot ceea ce au facut ei a fost un teatru si manipulare ieftine, o premeditare grava a nerespectarii unor reguli.Facem legi în asa fel încât sa fim cumva obligati sau indiferenti ca le încalcam. (au fost în mod aberant amendati oameni care mergeau la gradina de la tara, nu?)Si ne mai miram apoi de ce interlopii rup oglinzile masinilor de politie sau se bat relaxati în centrul din Baia Mare.