Laurentiu, e cam greu sa aniversezi cu stomacul gol, cu ratele c@c@l@u neplatite la banca, cu perspectiva nesigurantei in ceea ce priveste munca, pensia s.a.m.d.
Iar Simirad nu face decat sa-mi confirme ca e un dobitoc, la fel ca tot neamul lui, si o zic in deplina cunostinta in cauza - neamurile i se trag din zona Botosaniului si am avut de-a face direct si indirect cu el, direct si indirect cu frac'su - prof de mate la Botosani - unul din cei mai slabi profesori intalniti in viata mea (si am intalnit cativa).
No, acu partea proasta e ca mai mult ca sigur Base se duce la Bucuresti si o sa taie din fondurile pentru orasele din nordul Moldovei - Iasi, Suceava, Botosani - cu toata interventia dojenitoare a tovarasului Simi.
p.s.: trecand peste pastilele aruncate de base care au reusit sa dezbine diferite clase de bugetari, nu stiu cat de atenti ati fost ieri cand a vorbit maria sa base, de a zis ca 'baza armatei sunt subofiterii, si nu ofiterii' - asadar, eu cred ca baselu vede in militari un pericol probabil - de a inceput sa-i dezbine pe militari intre ei - asadar nu doar ca dezbina diferitele clase de bugetari, insa, aduce dezbinare si in interiorul aceleiasi clase de bugetari.