Autor Subiect: TARA UNDE SUNT NEVOIT SA TRAIESC.....si unde probabil va creste si copilul meu!  (Citit de 708658 ori)

0 Membri şi 7 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline adrian_r5

Too Old to Rock and Roll: Too Young to Die (© Jethro Tull 1976)

Better Motörhead than Dead :yeah:

Offline hepure

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 50
  • Gen: Bărbat
"If you hold a sword with both hands, it is difficult to wield it freely to left and right, so my method is to carry the sword in one hand" - Miyamoto Musashi * The Book of Five Rings

Offline sanduraveica

Citind postarea lui danker, mi-am adus aminte de farsa lui buzdugan ,,uniforma 1 si 2''. Sa le ascultati si sa vedeti pe viu un asemenea parinte. Tare voiam sa rad, dar sincer nu am putut.
Ce dobitoaca !!!
Ce o fi fost in capul ei?
O intrebare retorica, sigur nu are nimic, nici acel clasic neuron. La ce masina avea sigur e o bogata locala si nu pateste nimic.
  • Ignis

Offline sanduraveica

Citat din Antena 3-  UNIRE CU HUIDUIELI =)) =)) :-)) :-))
  • Ignis

Offline Laurentiu

:( E pacat ca nu stim sa facem diferenta intre o aniversare si o manifestatie.
De ce trebuie sa se amestece doua evenimente cu caracter diferit ?
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline Batranul

Laurentiu, e cam greu sa aniversezi cu stomacul gol, cu ratele c@c@l@u neplatite la banca, cu perspectiva nesigurantei in ceea ce priveste munca, pensia s.a.m.d.

Iar Simirad nu face decat sa-mi confirme ca e un dobitoc, la fel ca tot neamul lui, si o zic in deplina cunostinta in cauza - neamurile i se trag din zona Botosaniului si am avut de-a face direct si indirect cu el, direct si indirect cu frac'su - prof de mate la Botosani - unul din cei mai slabi profesori intalniti in viata mea (si am intalnit cativa).

No, acu partea proasta e ca mai mult ca sigur Base se duce la Bucuresti si o sa taie din fondurile pentru orasele din nordul Moldovei - Iasi, Suceava, Botosani - cu toata interventia dojenitoare a tovarasului Simi.

p.s.: trecand peste pastilele aruncate de base care au reusit sa dezbine diferite clase de bugetari, nu stiu cat de atenti ati fost ieri cand a vorbit maria sa base, de a zis ca 'baza armatei sunt subofiterii, si nu ofiterii' - asadar, eu cred ca baselu vede in militari un pericol probabil - de a inceput sa-i dezbine pe militari intre ei - asadar nu doar ca dezbina diferitele clase de bugetari, insa, aduce dezbinare si in interiorul aceleiasi clase de bugetari.
« Ultima Modificare: 24.Ian.2011, 11:00:32 a.m. de Batranul »
fost posesor de Ignis 1.5 4wd
www.scoaladepaine.ro

Offline Laurentiu

Iar Simirad nu face decat sa-mi confirme ca e un dobitoc...
SIMIRAD, un "om" sub orice CRITICA. A dovedit ca este, prin interventia lui, slujitorul pupincurist al puterii. Prin intervantia lui, a incercat sa-i dea peste nas si primarului Nechita in fata iesenilor si a maharilor de la Bucuresti.
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).

Offline sanduraveica

Cei care au huiduit nu stiu cu adevarat valoarea acestei sarbatori mai ales la Iasi? Dar cand il prinzi in batatura ta pe cel care iti face rau cu zambetul pe buze si-ti spune sa traiesti bine cum poti reactiona, ca simirad!? Au profitat si oamenii ca l-au prins la ei in oras! Ai dreptate, e pacat de sarbatoare dar el stiind cat este de urat a fost totusi acolo. Daca lumea o ducea bine cine ar mai fi avut interes sa reactioneze asa?! Ce s-a intamplat azi, nu imi vor sterge amintirile frumoase despre aceasta sarbatoare.
Asa e, Batranul are dreptate!
  • Ignis

Offline body

Cum ati vrea sa se comporte iasiul cand zona respectiva e rosie de cand se stie? Ce e trist e ca s-a ajuns sa se huiduie simbolurile nationale , imnul , armata , depunere de coroane etc.
Cum a spus un coleg de forum " rate cacalau neplatite" - cine i-a pus sa faca ratele alea cacalau?
Eu sunt de acord cu base ca incearca sa reduca pensiile speciale ale tuturor jigodiilor, numarul bugetarilor etc
E normal asa ceva, intr-o tara normala , dar Romania numai normala nu e . Au ajuns profitorii astia din armata sa tipe de pensii, dupa ce toata viata au frecat-o cu spor , necotizand un leutz. 
Seic de ploiesti cu Mitsu Outlander si nevasta cu Vitara

Offline Laurentiu

Au ajuns profitorii astia din armata sa tipe de pensii, dupa ce toata viata au frecat-o cu spor , necotizand un leutz.  
Nu e chiar asa. S-a mai discutat asta. Armata a fost mereu unde s-a cerut si unde nimeni nu vroia sa mearga.
Cum ati vrea sa se comporte iasiul cand zona respectiva e rosie de cand se stie?   
E doar o iluzie. In toata tara exista simpatizanti si opozanti.

P.S. Ploiestiul este 100% PDL ?
« Ultima Modificare: 24.Ian.2011, 02:37:27 p.m. de Laurentiu »
  • Suzuki SX4