Autor Subiect: TARA UNDE SUNT NEVOIT SA TRAIESC.....si unde probabil va creste si copilul meu!  (Citit de 700716 ori)

0 Membri şi 4 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline enicky

Nu stiu daca mi se pare mie, dar deja s-a inceput sa se incalce niste drepturi?! Si niste ordonante militare(tocmai de guv. date)?! Zic si eu...
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline Vecchio

...............
Legat de rezultatele prezentate, imi este putin neclara scaderea IQ-ului dupa 1989, asa de imediat.
................
Îmi pare rău, dar nu văd ce este neclar în afirmația prăbușirii IQ-ului după '89.
Două exemple: 1. Ce conducători a ales acest popor în ultimii 30 de ani?
                       2. Cum a reacționat la distrugerea și jefuirea acestei țări?  :fluier:
  • Vitara 1.4 Passion Allgrip AT/Jymni LJ80
Nu mă cert niciodată cu un prost, că mă aduce la nivelul lui și mă bate cu experiența. Bașca, are și mintea odihnită!
Am o mare calitate - iert foarte repede! Dar am și un mare defect - nu uit nicidată!

Offline NicNic

...............
Legat de rezultatele prezentate, imi este putin neclara scaderea IQ-ului dupa 1989, asa de imediat.
................
Îmi pare rău, dar nu văd ce este neclar în afirmația prăbușirii IQ-ului după '89.
Două exemple: 1. Ce conducători a ales acest popor în ultimii 30 de ani?
                       2. Cum a reacționat la distrugerea și jefuirea acestei țări?  :fluier:

Intrebarile la care imi ceri raspuns, evidentiaza efecte ale scaderii IQ-ului.
Nu clarifica nimic asupra motivului scaderii bruste a acelui coeficient, imediat dupa 1989 ....

« Ultima Modificare: 14.Apr.2020, 08:44:43 a.m. de NicNic »
  • ex-Suzuki SX4 Navi silky silver metallic = ex-SUVI
Desteapta-te romane!
Traiasca capra vecinului!

Offline ntire2000

Merita citit, un sistem poate fi reformat si cu oamenii din interior.

”Mulți împing vântul pe mulți bani”
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Online FritzVonSpritz

• Suzuki Ignis GL 2018, Ex-Nissan Micra Hatchback 2005
Daca ai o masina, te bucuri de 2 ori: cand o cumperi si cand o vinzi....

Offline ntire2000

Relaxati-va, dupa ce trece nebunia asta o sa fie anulate amenzile pe banda rulanta cam tot asa cum s-a întâmplat cu taxa auto.
O sa fie case de avocatura care contra unei taxe modice o sa se ocupe de aruncat cu rahat în capul luminatilor care ne conduc.

Dupa bâlbele guvernantilor din ultimele 2-3 zile vor exista destule circumstante care sa constituie motive temeinice de a anula niste aberatii.
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline Vecchio

Dacă și în această situație clară, discipolul lui Moș Teacă o ia după ureche, e clar că țara aste e a tuturor posibilităților - ți se poate întâmpla orice!  :notlst:
  • Vitara 1.4 Passion Allgrip AT/Jymni LJ80
Nu mă cert niciodată cu un prost, că mă aduce la nivelul lui și mă bate cu experiența. Bașca, are și mintea odihnită!
Am o mare calitate - iert foarte repede! Dar am și un mare defect - nu uit nicidată!

The following users thanked this post: FritzVonSpritz

Offline ntire2000

No'ashe! I-o rupt neamtzu' fâshul lui Vela.

Pâna mâine dispare si asta din schema.
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline ntire2000

• スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline enicky

chiar nu credeam c-o sa ajungem sa traim astfel de vremuri !

"nicio fapta buna nu ramane nepedepsita!".
  Ca tot se vorbea pe alt topic despre gestul frumos, de altfel, facut de un coleg, de a avertiza asupra unui posibil pericol, iaca ce face chiar un organ al statului :
   Managerul Spitalului Judeţean Târgovişte, pentru Libertatea: „Eu am convocat oamenii la procesiune. Nu regret. Mă aştept să fiu demis”. A fost şi amendat cu 20.000 de lei

Unde "traieste" acest desepeu?!!!
   Acest personal medical poate sa trateze bolnavii la 2m distanta?!!! Oare acest personal medical are in spital toata medicatia necesara, toate echipamentele trebuitoare ?!!! Au ei (si bolnavii) cele mai bune conditii in spitalele noastre ? Ma intrebam si eu...
Si ne intrebam de ce ne pleaca medicii si asistentele!
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip