Autor Subiect: TARA UNDE SUNT NEVOIT SA TRAIESC.....si unde probabil va creste si copilul meu!  (Citit de 700728 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline FritzVonSpritz

Vecine, mi se pare mie sau începi sa devii cam antisocial?   :baston:
Carantina asta te cam agita si pe tine, nu-i asa?   :-))

Deloc......macar am liniste sa stau la poker......
Altfel tot timpul e ceva de facut : de spalat masina, de cumparat cate ceva, de mers in vizite.....
Amu, stam  :->
  • Suzuki Ignis GL 2018, Ex-Nissan Micra Hatchback 2005
Daca ai o masina, te bucuri de 2 ori: cand o cumperi si cand o vinzi....

Offline enicky

VIDEO Cum i-au întâmpinat nemţii încă de la aeroport pe muncitorii români. „Fără ei am fi rămas cu recolta pe câmp”
    "Cu televizorul am prostit poporul": adica acest guvern, prin vocea ministr. de int., chiar vrea sa credem ca nu stia nimeni de aceasta actiune, ca s-au trezit cu niste avioane pe aeroport si cu o mare de oameni cu biletele in mana care voiau sa se imbarce?!!
  Adica au facut un acord cu guvernul german si au incalcat propria ordonanta. Cam asta s-a intamplat. Acum se baga capul in nisip, n-am vazut, n-am auzit. :-j Aceste personaje ne conduc pe noi acum !

• Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline FritzVonSpritz

Nu zice.....a primit amneda, sau e mai presus de lege? ( stiut fiind faptul ca a ajutat mult spitale zilele astea - gest pt care jos palaria )

https://www.fanatik.ro/gigi-becali-prins-de-politie-fara-declaratie-la-volan-dialog-incredibil-cu-patronul-fcsb-19180147

Offline ntire2000

Amenda aia reprezinta pentru el banii de masline si scobitori.
In rest, chiar asa cioban cum e (de la el n-avem mari pretentii) omul a fost mult peste asteptarile pe care le-am avut de la altii.
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14541
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
Procentual la ce avere au, in mod sigur au dat si alții,  dar nu s-au lăudat. Pana si zgarcitul Negoiță  a dat 100000 euro, dar n-are 150000 sa dea la clubul la care este patron ca să-și ia licenta, iar salariile sunt neplatite de trei luni
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline ntire2000

Adica au facut un acord cu guvernul german si au incalcat propria ordonanta. Cam asta s-a intamplat. Acum se baga capul in nisip, n-am vazut, n-am auzit. :-j Aceste personaje ne conduc pe noi acum !

Pleaca ai vostri, vin ai nostri, noi ramânem tot ca prostii.
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline FritzVonSpritz

Pleaca ai vostri, vin ai nostri, noi ramânem tot ca prostii.

Se stia de faza cu plecatul, insa nu se asteptau la asa multi.....Vorba lu' Unguru Bulan: scoate pe gura carabusi mentolati
https://www.fanatik.ro/cum-explica-raed-arafat-exodul-a-mii-de-muncitori-romani-in-plina-epidemie-de-coronavirus-de-ce-au-fost-lasati-sa-plece-in-germania-solicitarea-a-venit-pe-cale-diplomatica-19180235

Offline Costique

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2537
  • Gen: Bărbat
  • Schimbarea vine, ca vrei, ca nu vrei...
    • Göteborg
V-am mai spus ca e prea multa politizare in România. Pur si simplu aia trebuia sa fie aduși cate 100 la câteva ore distanta unii de alții. Firma care a organizat si  nemții au fost praf. Nu guvernul, ca si aia știu exact ce știu cei ce ii informează. Nu ați aflat ca doctorii au omorât foarte multi oameni aplicând tratamentele pe care le învățaseră dar erau complet greșite? Luatul sângelui? Ce știi, aia faci...Adică de fapt, asta e mintea tuturor, ce nu vezi nu exista...
  • Suzuki Vitara S AT -> Peugeot 3008

Offline enicky

V-am mai spus ca e prea multa politizare in România. Pur si simplu aia trebuia sa fie aduși cate 100 la câteva ore distanta unii de alții.
Prea multa polizare da, poti s-o mai zici odata ! Dar crezi ca modul de transport si asteptare la aeroport a interesat pe cineva?? Nu ! Traseul microbuzelor a fost anuntat, organele le-au creat culoarul si ei au ajuns f.bine in aeroport, plecand de acasa si  incalcand ordonanta militara.                    Asezatul la aeroprt la distanta de 2m a fost de ochii presei si ai lumii, nicidecum din grija fata de acei oamneni. Oricum in avion stateau unul langa celalalt, pe cine prostim ?!!!!
Deci GDPR este bagat subtil sub pres.....  :-))
Mama, si cât tam-tam si padure taiata ca sa completam hârtii anexe la ccm al angajatilor au fost.
   Vezi, aici avem alta problema, fiecare da legii o interpretare personala, este sau nu necesara aceasta anexa?! Pana la urma telemunca e legiferata.
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline FritzVonSpritz