Autor Subiect: TARA UNDE SUNT NEVOIT SA TRAIESC.....si unde probabil va creste si copilul meu!  (Citit de 700733 ori)

0 Membri şi 6 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline Bobi

O decizie corecta.

Offline Catalln

O decizie corecta.
Sper ca ai uitat ghilimelele.

Dpmdv pentru asemenea specimene trebuie reactivata pedeapsa capitala cu executare imediata.
Din acelasi film sunt si criminalii, pedofilii chiar si violatori, in mod special cei recidivisti dar si cei cu talharie in combinatie cu violenta.
  • Suzuki Vitara Passion 2015 1.6 VVT 4WD MT
Consum declarat: urban 6,5 L/100 Km; mixt 5,6 L/100 Km; extra urban 5,1 L/100 Km
Consum mixt realizat la

The following users thanked this post: FritzVonSpritz

Offline Bobi

Ghilimele duble.

Offline ntire2000

Mda, atâta timp cât esti pieton riscul de a da un cretin beat peste tine cu 260 la ora este relativ mic, spre inexistent.
Cu toate ca, daca nu ma însel, tu esti cel care si-a luat preventiv 4 roti cu gume "dă firmă" înainte de a-si lua masina.
Cum s-ar zice, carul înaintea boilor.....
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline enicky

Citat
firma mea PRIVATA trimite oamenii în somaj tehnic.
Deja am auzit de variante cu somaj tehnic, dar "noi ii dam bataie inainte", ca oricum au spus clar, pe toate canalele ca nu se vor face controale.
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline shpeedy

Citat
firma mea PRIVATA trimite oamenii în somaj tehnic.
Deja am auzit de variante cu somaj tehnic, dar "noi ii dam bataie inainte", ca oricum au spus clar, pe toate canalele ca nu se vor face controale.

De unde este citatul si ce ai vrut sa spui TU ?
Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X

Offline enicky

Nici n-au venit bine si pleaca iar ! Hai las-o dreaq..

Citatul este dintr-o discutie cu o persoana care a gasit rapid o cale de profit... noua ! Suntem in somaj, dar tot muncim.
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline FritzVonSpritz

• Suzuki Ignis GL 2018, Ex-Nissan Micra Hatchback 2005
Daca ai o masina, te bucuri de 2 ori: cand o cumperi si cand o vinzi....

Offline shpeedy

Citatul este dintr-o discutie cu o persoana care a gasit rapid o cale de profit... noua ! Suntem in somaj, dar tot muncim.

Uite, @gabineg, asta poti considera ca mi-l raportez singur catre echipa de moderare - ai dreptate, nu trebuie sa dam in pietre in toti bugetarii / angajatii la Stat, dar concluzii personale de rahat ca cea de mai sus nu prea ajuta cauzei, nu crezi?!

Profit, @enicky, sau supravietuire?!

1. Colegul ntire nu a precizat ca oamenii ar mai si munci desi sunt in somaj tehnic - si chiar daca ar fi asa, tinand cont ca somajul tehnic se acorda doar pentru o luna, in lipsa altor masuri de ajutorare a mediului privat, nu stiu ce ar fi atat de condamnat ca incearca sa faca ceva pentru supravietuirea dincolo de luna aia.
2. Implicarea oamenilor in continuare in treburi profesionale mai mici sau mai mari ajuta la mentinerea colaborarii si a sanatatii mentale pentru unii.
3. In mediul bugetar, mare parte din cei peste 1,2 milioane de angajati o freaca pe salariile intregi, marite in ultimii ani (multe dincolo de un nivel ce poate fi considerat echitabil in comparatie cu mediul privat), si o vor face mai mult de o luna - asta nu ti se pare scandalos/revoltator?!

Hai sa mai aud de respect reciproc intre noi, ca nu e prima oara cand se intampla d'astea si se considera ca sunt opinii egale, valabil exprimate... Ete dracia dreacu'...
Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X

The following users thanked this post: ntire2000