Autor Subiect: TARA UNDE SUNT NEVOIT SA TRAIESC.....si unde probabil va creste si copilul meu!  (Citit de 700735 ori)

0 Membri şi 6 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline enicky

Uite ca si "ultima tara" de pe strada Europa da o mana de ajutor vecinei Italia[/url].
   Adica : tot saracul ajuta !
             Tot saracul ii intelege, nu? Din putinul lui, din bucata lui de paine.... O fi sangele latin...
Viva Europa !

Pe de alta parte, cum poate un prim.m sa spuna ca citez, "nu testam asa, fara rost" !
"Ba, esti prost"; "ba esti nebun"? Tu ai spitale pline de personal bolnav si spui ca nu testezi fara rost? 
Nu testezi fara rost, testezi ca sa previi!!
   Si ma mai roade o dilema : sefu' lui ce face ma' nene, amenajeaza gradinile de la palatul Cotroceni, pune brazde cu ceapa si usturoi, sau i s-a blocat usa la solar ?
  Adica, tara arde si dumnealui se ...bronzeaza ?  :-O serios, sau mi se pare mie?!
 Te doare capul... :-((
In tara asta nu mori de pandemie, mori de foame in spital, mori ca nu te mai trateaza(pe langa covid) si de diabet, sau de tensiune si la final spune ca "avea si alte afectiuni"!!! Pai cum sa nu mori cu glicemie 500 sau tensiune 25?!!
Pe bune?!
  Mori cu zile, stimati menegeri, ca voi nu sunteti manageri, sunteti acolo sa roadeti ciolanul, cum zicea primarita aia analfabeta, la caterinca !
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline shpeedy

Hai sa nu fim mai ipocriti mai mult decat este cazu'...

România nu este saraca, doar se fura foarte mult si - ce e mai grav - se permite sa se fure foarte mult de catre o parte semnificativa a populatiei, pentru diferite beneficii de moment, efemere. Cel mai bun exemplu pentru efemeritatea acestor beneficii il traim in aceste momente - cand suntem pusi in fata unui obstacol pe care nu-l putem mitui/santaja, este  insensibil la pupatul in fund / la linguseli, la cati bani/ce pozitie sociala avem, la cat de curajosi sau de lasi suntem. Da, despre Covid19 este vorba...

Cum dreaq tocmai pe Italia, Spania si ... Serbia s-a focusat "articolu' " ala?! Si culmea pentru a ilustra diviziunea din sanul Occidentului. Ca si Italia, Serbia a primit si ea "ajutor" de la maica Rusia - dar daca in cazul Italiei "ajutorul" era mascat in "medici" (gurile rele zic ca personal al GRU, serviciul de informatii al armatei ruse) aterizati la distanta de nici doua ore de facilitati NATO, in cazul Serbiei nici nu s-au mai pierdut in detalii - au trimis direct ajutor militar pentru a lupta cu virusu' (asta vreau si eu s-o vad :popcorn:). Si nici nu e Serbia in buricul zonei de interes pentru Kremlin... :-)

Si ca fapt divers, parte din transporturile aeriene esentiale Italiei (echipament medical, de protectie samd) pentru lupta cu virusul au foat asigurate de aviatia militara SUA/NATO. Iar mult-hulita Germanie - tara cel mai bine pregatita la nivel european pentru contextul actual - a inceput sa preia bolnavi din Franta, Spania, Italia in spitalele sale. Da, nene, a vrut sa vada si sa se asigure intai care este situatia la nivel intern, inainte sa se arunce la ajutor extern. Cand a vazut ca poate controla situatia interna, a trecut si la extern. E la mintea cocosului - cand iti spune si in avion ca in caz de ceva, prima oara iti pui tie masca de aer, dupa care te concentrezi pe cei din jur.

Daca nu se poate din bun-simt, macar din Regulament ar trebui limitata propagarea de asemenea site-uri de rahat. Avem suficiente probleme intre noi aici in Romania, incat sa mai adaugam si propaganda infecta de dezbinare promovata de Rusia (faceti o simpla cautare dupa text si vedeti ce site-uri va ies in cale - sunt dintre cele acolite Sputnik) la problemele existente...

Ca sa nu mai spun ca ar fi hilar daca n-ar fi trist - sa vezi asemenea postari melodramatice pe un forum al unei marci de masini produse in afara granitelor Romaniei...

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk

Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X

Offline Vecchio

Despre ce mai vorbim?
De Noaptea Minții : Ministrul Mediului REFUZĂ să interzică TĂIEREA pădurilor în stare de urgență, pe motiv că ar PREJUDICIA economia
Citat
https://www.stiripesurse.ro/incredibil-ministrul-mediului-refuza-sa-interzica-taierea-padurilor-in-stare-de-urgenta-pe-motiv-ca-ar-prejudicia-economia_1450264.html
  • Vitara 1.4 Passion Allgrip AT/Jymni LJ80
Nu mă cert niciodată cu un prost, că mă aduce la nivelul lui și mă bate cu experiența. Bașca, are și mintea odihnită!
Am o mare calitate - iert foarte repede! Dar am și un mare defect - nu uit nicidată!

Offline shpeedy

Serios?!

Ti se pare prioritara acuma? Nu taierea padurilor este problema, ci taierea necontrolata, ilegala si fara a pune ceva in loc este problema. Si asta e problema tuturor partidelor care au fost la cârma Romaniei - si a PSD, si a PNL samd.

Dar nu rezolvarea acestei probleme ar trebui sa fie prioritatea acum pentru Guvernul PNL  - prioritatile acum ar trebui sa fie gestionarea crizei medicale si pregatirea pentru gestionarea crizei economice si sociale in care deja ne aflam (un milion de oameni si-au pierdut - permanent sau partial - locurile de munca). Ca de obicei, mediul privat este ciuca bataii - nu am vazut nicaieri ceva nu despre taierea, dar macar plafonarea pensiilor (de orice fel) si a salariilor bugetarilor ne-esentiali (care nu se afla in prima linie) la un 3,000-3,500 lei pentru cei ce aveau peste acest nivel (si cred ca sunt cu duiumu', mai ales dupa ultimii 3 ani de mariri), macar pentru 3-6 luni de zile. Asta ar insemna solidaritate sociala!

« Ultima Modificare: 07.Apr.2020, 03:39:01 p.m. de shpeedy »

Offline Vecchio

Scuze se găsesc oricând și se pot găsii tot felul de alte priorități, cu scopul de a nu face nimic. Până când în țara asta nu se ia taurul de coarne și rezolva problemele pe rând nu va fi bine la fel cum nu se va face bine nici poporul ăsta.
Am mult, mult mai puțini ani în față decât în spate, iar copii sunt pe alte meleaguri, la rostul lor, așa că de mine - potopul.
Îmi pare rău de sacrificiile făcute a proasta de bunici, părinți, generația mea, ca să nu ne fie copiii și urmașii, slugi.
Iacă unde s-a ajuns!
Păcat!
  • Vitara 1.4 Passion Allgrip AT/Jymni LJ80
Nu mă cert niciodată cu un prost, că mă aduce la nivelul lui și mă bate cu experiența. Bașca, are și mintea odihnită!
Am o mare calitate - iert foarte repede! Dar am și un mare defect - nu uit nicidată!

Offline shpeedy

Fara suparare, dar eu imi pun un mare semn de intrebare cu privire la sacrificiile alea - cineva a votat si girat in repetate randuri un anumit sistem care a adus la actuala stare de fapt din Romania...

Offline shpeedy

Aici in Bucale noi facem ce stim mai bine impotriva cotropitorilor, fie ei bipezi sau moleculari - ardem recoltele, pustiim campiile, stuff-like-that...

https://www.digi24.ro/amphtml/stiri/actualitate/poluare-masiva-in-bucuresti-oamenii-din-mai-multe-zone-spun-ca-s-au-trezit-din-cauza-mirosului-de-ars-1288436

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14541
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
Aici in Bucale ne-a venit un miros de ars din Judetul Ilfov. Iar noi facem ce stim mai bine. Il tragem in piept, mai ales cei care vietuim in zona de nord a Capitalei. Ma intreb ce fac cei cu stare aflati intre focar si centura. Despre cei fara stare imi inchipui.
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline enicky

Aici in Bucale ne-a venit un miros de ars din Judetul Ilfov. Iar noi facem ce stim mai bine.
     Cred ca nu vedeti si partea plina a paharului :  CE ARDE NU PUTREZESTE, CE SE AFUMA NU SE STRICA ! :-))
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline FritzVonSpritz

Acum, cand majoritatea romanilor e concentrata la subiectul "Corona", poate v-a scapat asta.......
https://www.gsp.ro/gsp-special/stiri-extrasport/mario-iorgulescu-ramane-in-libertate-judecatorii-au-anulat-mandatul-de-arestare-595173.html
  • Suzuki Ignis GL 2018, Ex-Nissan Micra Hatchback 2005
Daca ai o masina, te bucuri de 2 ori: cand o cumperi si cand o vinzi....