Autor Subiect: TARA UNDE SUNT NEVOIT SA TRAIESC.....si unde probabil va creste si copilul meu!  (Citit de 708572 ori)

0 Membri şi 6 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline adrian_r5

Too Old to Rock and Roll: Too Young to Die (© Jethro Tull 1976)

Better Motörhead than Dead :yeah:

Offline hugbear

Zuza a IIa (SX4 GS 4WD "Gassy Beast")

„Înțelepții vorbesc când au ceva de spus, nebunii - ca să spună și ei ceva.” ― Platon

Offline adrian_r5

hugbear  ... pe aceeasi tema ...

Offline adrian_r5

Offline Laurentiu

pe aceeasi tema ...
Citat
Fostul cosmonaut Dumitru Prunariu, general în rezervă, îşi va primi pensia recalculată în luna februarie iar ceea ce i s-a luat în ianuarie i se va returna în următoarea lună, a anunţat, joi, Tiberiu Frăţilă, şeful biroului de presă al Ministerului Apărării.
Ma mir sa se rezolve asa si cu restul de 60.000 de rezervisti. Adevarul este ca militarul a fost mereu acolo (cel putin inainte de Revolutie) unde a fost greul mai mare (inundatii, deszapeziri, strinsul recoltei, cutremure etc) chiar daca Romania nu a fost in razboi. APVistii au un statut diferit de civili si asta o poate recunoaste oricine.

Citat
In acesti 30 de ani de "slujit cu credinta" a primit salariu / solda ... sau a fost voluntar
Aceeasi intrebare o pot pune si eu medicilor; oare in viata de medic, pe linga salariul nu a mai luat (cerut) si "plicuri" ? Fiecare meserie este cu avantajele si dezavantajele ei.
« Ultima Modificare: 21.Ian.2011, 10:37:33 a.m. de Laurentiu »
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline adrian_r5

Adevarul este ca militarul a fost mereu acolo  unde a fost greul mai mare (inundatii, deszapeziri, strinsul recoltei, cutremure etc) chiar daca Romania nu a fost in razboi.
Si cine a dus greul ... APV-istii sau recrutii  :-/ :-/ :-/
Pensionarii CAP (citi or mai trai) ... ce pensii au ... ca si ei au strins recolta  :-/ :-/ :-/

Adevarul este ca militarul a fost mereu acolo (cel putin inainte de Revolutie) unde a fost greul mai mare
Da' dupa revolutie  :-/ :-/ :-/   ... ca la revolutie stim ce au facut  >:) >:) >:)

APVistii au un statut diferit de civili si asta o poate recunoaste oricine.
Da ... asa este ... au un statut diferit ... da' ce merite deosebite au pt. a se justifica acest statut ... au doua perechi  :-/ :-/ :-/

Aceeasi intrebare o pot pune si eu medicilor; oare in viata de medic, pe linga salariul nu a mai luat (cerut) si "plicuri" ?
Asta este un alt capitol care merita dezbatut  ...

Offline Laurentiu

1. Si cine a dus greul ... APV-istii sau recrutii  :-/ :-/ :-/
2. Pensionarii CAP (citi or mai trai) ... ce pensii au ... ca si ei au strins recolta  :-/ :-/ :-/
3. Da' dupa revolutie  :-/ :-/ :-/   ... ca la revolutie stim ce au facut  >:) >:) >:)
4. da' ce merite deosebite au pt. a se justifica acest statut ...   :-/ :-/ :-/
1. Impreuna. Vorbind despre APVisti, una e sa dormi noaptaea acasa linga familie si alta pe coclauri, sa ai mereu grija ca soldatul sa aibe tot ce-i trebuie, sa nu-si puna viata aiurea in pericol etc. Fiecare functie cu bunele si relele ei.
2. Si CAPistii au un statut separat. CAPistii munceau si nu zi de zi doar din primavara si pina in toamna. Iarna stateau pe cuptor cu tigara, sticla si paharul. Nu e cazul sa-i analizez eu pt ca nu cunosc in amanunt problema lor. Stiu doar ca nu erau obligati sa semneze condica in fiecare dimineata la aceeasi ora.
3. Pai pensionari sint cei care au fost activi inainte de Revolutie. Ai vazut tineret cu 20 de ani vechime pensionar militar ?
4. Pai vezi si tu ce au facut incepind de la aldoilea razboi mondial si pina la revolutie.  :)
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).

Offline adrian_r5

Offline adrian_r5

Impreuna. Vorbind despre APVisti, una e sa dormi noaptaea acasa linga familie si alta pe coclauri, sa ai mereu grija ca soldatul sa aibe tot ce-i trebuie, sa nu-si puna viata aiurea in pericol etc.
Ai facut armata  :-/ :-/ :-/

CAPistii munceau si nu zi de zi doar din primavara si pina in toamna. Iarna stateau pe cuptor cu tigara, sticla si paharul.
Da ... asa e ... am auzit ca iarna vitele erau ingrijite de APV-isti  >:) >:) >:)

Stiu doar ca nu erau obligati sa semneze condica in fiecare dimineata la aceeasi ora.
Ai lucrat vreodata in agricultura ... asa macar o saptamina intreaga  :-/ :-/ :-/

Si CAPistii au un statut separat.
Da ... ceva de genu "vai de cozonacu' lor"  :( :( :(

Ai vazut tineret cu 20 de ani vechime pensionar militar ?
N-am vazut ... da' am citit  >:D<

Pai vezi si tu ce au facut incepind de la aldoilea razboi mondial si pina la revolutie
M-as uita sa vad ... da' nu stiu unde ... ma ajuti, te rog  ;)

Offline Laurentiu

1. Ai facut armata  :-/ :-/ :-/
2. ... am auzit ca iarna vitele erau ingrijite de APV-isti  >:) >:) >:)
3. Ai lucrat vreodata in agricultura ... asa macar o saptamina intreaga  :-/ :-/ :-/
4. M-as uita sa vad ... da' nu stiu unde ... ma ajuti, te rog  ;)
1. Am facut-o si nu la TR ci la trupa. Am participat si la muncile de toamna in Insula Mare a Brailei, a dormit si o luna de zile imbracat (eram doar la citiva km de granita cu ungurii - Beius) cind au fost probleme.
2. Sa nu confundam zootehnia cu agricultura.
3. Am lucrat cind ne scotea cu serviciul la recoltarea porumbului. CAPistii stateau la bodega si noi defacam porumbul de pe strujan.
4. http://enciclopediaromaniei.ro/wiki/Armata_Rom%C3%A2n%C4%83#Istoric
  • Suzuki SX4