Autor Subiect: TARA UNDE SUNT NEVOIT SA TRAIESC.....si unde probabil va creste si copilul meu!  (Citit de 707128 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline vadiro

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 400
  • Gen: Bărbat
Referitor la punctul 31. Pentru ca ne suparam cand altii spun ca suntem o natie de tigani insa toti folosim cuvinte tiganesti ca misto, nasol, gagici, mangleala, ciordit, samd. este foarte adevarat. Chiar si persoane care se considera cu pretentii folosesc astfel de cuvinte.
Pe de alta parte anul acesta am fost de revelion in Severin, la un restaurant, iar pe la vre-o doua dimineata "DJ-ul" a pus o manea, iar lumea a protestat vehement si a trebuit sa renunte. Recunosc ca a fost o surpiza pentru mine mai ales ca in local lumea era destul de pestrita. Asa ca mai exista o speranta.

Eu zic ca impotriva "tiganizarii" Romaniei poate lupta fiecare dintre noi prin nefolosirea cuvintelor tiganesti, prin refuzul de a asculta manele, sau prin boicotarea emisiunilor care ii promoveaza la tv.

Sa nu ma intelegeti gresit, nu am nimic cu ei ca oameni, dar (pseudo)cultura lor nu e si a mea. Avem inca o cultura si traditii bogate cu care putem sa ne mandrim asa ca nu vad de ce ne-am lasa asimilati in asa ceva.
Suzuki SX4 Sedan GS
GPS MyGuide 3100 cu iGO Primo, iGO 8, Garmin XT, TomTom 7 si Navigon MN7
CB Midland Alan 48 Plus Multi B + Sirio ML-145 PL

Offline adrian_r5

Too Old to Rock and Roll: Too Young to Die (© Jethro Tull 1976)

Better Motörhead than Dead :yeah:

Offline Batranul

si de azi basescu este si academician :-/ ...

ceva - ceva devine prea asemanator cu niste vremi nu de mult trecute   :-?
fost posesor de Ignis 1.5 4wd
www.scoaladepaine.ro

Offline adrian_r5

Offline bogdanb

Constat ca este din ce in ce mai puternica in Romania atitudinea paguboasa "deja s-a inventat, hai sa luam de-a gata".
Turism nu facem, fiindca altii deja il fac mai bine. Legume-fructe nu mai facem, fiindca e prea mult de munca si profitul prea scazut. Carne aducem din import fiindca e mai rentabil. Alte produse, mai mult sau mai putin industriale ce sa mai zic, aducem de afara (preponderent din China) fiindca e mai comod. Bruna de industrie buna-rea cum era in momentul '90 a fost demolata si data la fier-vechi. Nu zice nimeni sa faci o productie neperformanta. Nu zice nimeni sa produci o marfa care nu are cautare. Dar zic eu, nici sa aduci totul de afara iar nu e bine. Daca doar consumam si nu producem nimic in schimb, vom ajunge (deja am inceput) sa avem o mare problema!
SX4 4x4 1.6GS aka Suzie Q :)

Offline Razvan

• Hero Member
  • Mesaje postate: 926
  • Happiness is not a destination. It's a Way of Life
Prapastia intre importuri si exporturi nu e chiar asa de mare: exporturi ianuarie 2010 2,3 miliarde euro, in crestere cu 19,8% faţă de ianuarie 2009/ importuri 2,73 miliarde euro. Sursa aici. Sunt destule produse fabricate in Romania care pleaca la export
Vitara Passion Hybrid 2WD
BMW G310GS
Mobil 0744.338.792

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14584
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline adrian_r5

Offline bogdanb

Am vazut si eu, i-a obligat pe toti bugetarii sa puna un anunt gen "in acest birou nu se primesc atentii". Din pacate nu am sesizat o mai multa aplecare asupra rezolvarii problemelor cetateanului. Sau o scurtare a timpului petrecut la diverse cozi...
SX4 4x4 1.6GS aka Suzie Q :)

Offline lucianer

• Hero Member
  • Mesaje postate: 8032
  • Daihatsu Terios, 1.5 16V 105 CP Benzinar/GPL
Dap.Asa scrie si-n Pipera la eliberari numere auto, etc.Intrebi ceva la biroul de informatii,iar raspunsul:Cautati la avizier!
Go Terios!!!:)