Autor Subiect: TARA UNDE SUNT NEVOIT SA TRAIESC.....si unde probabil va creste si copilul meu!  (Citit de 708576 ori)

0 Membri şi 9 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline adrian_r5

Wtf ... ... da' aia care vindeau bilete la AC-de ce nu erau ceva pravalie privata ... cum de dadeau reduceri pe baza de adeverinta  :-/ :-/ :-/
Too Old to Rock and Roll: Too Young to Die (© Jethro Tull 1976)

Better Motörhead than Dead :yeah:

Offline adrian_r5

Too Old to Rock and Roll: Too Young to Die (© Jethro Tull 1976)

Better Motörhead than Dead :yeah:

Offline Laurentiu

Chiar sint curios ce pensii au fostii APV-isti ... si cum au fost calculate  >:) >:) >:)
De mai bine de o saptamina se discuta subiectul la Antena 3 incepind de la ora 15:00 si pina la ora 23:00.
Si APV-istii au fost trasi pe sfoara ca si profesorii, ca si medicii. Nu ne ramine de vazut decit sa vedem cine mai urmeaza pe agenda dictaturii.
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14589
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
Sper ca nu @Laurentiu... :-))
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline Laurentiu

Sper ca nu ...
Nu se oprec ei aici; poti fi sigur de asta.
Acum am auzit ca Boc a cerut sa vada in ce mod poate lua din alocatia copiilor care merg la scoala: la 20 de absente, se taie alocatia in luna respectiva.

In categorie au intrat si scolarii pe liga militari, profesori, medici si bugetari. Cine urmeaza ???
« Ultima Modificare: 19.Ian.2011, 06:42:40 p.m. de Laurentiu »
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).

Offline sxtelu

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1590
    • În vecinătatea casei memoriale Nicolae Iorga
E lesne de observat ca aproape saptaminal isi gasesc o alta victima, prin presa aservita asmut celelalte categorii socioprofesionale pe respectivul "obiectiv", romanii se cearta precum chiorii iar baietii iau in colimator alta tinta si mai arunca o privire pe extrasul de cont sa vada cat de banos a fost ultimul atac la baioneta.
Oameni buni, NU VA MAI CERTATI !!! Pur si simplu ii faceti jocul !
"Este mai uşor să înşeli oamenii decât să-i convingi că au fost înşelaţi."

Mark Twain

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14589
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
Poate iti aduci aminte @Laurentiu, prin anii 80 te exmatriculau din facultate pentru 30 absente pe semestru, sau daca nu, iti chemau parintii la Decanat. In anul 1, luat de mirajul "libertatii" studentesti, am acumulat ceva absente, asa ca am fost nevoit sa donez sange pentru a mi se motiva absentele. In plus, am beneficiat si de un tichet de masa, cu care am fost cu colegii la o carciuma pe dealul Uranus (sters apoi de nea Nicu' de pe fata Bucurestiului), unde am servit o friptura si o bere. Obiceiul se mai pastreaza si acum prin universitati, unde sunt amplasate din cand in cand corturi destinate donarii de sange.

In ceea ce priveste spiritul topicului, aveti dreptate, autoritatile iau la rand categoriile sociale dupa principiul "te mai lasa cinci minute, iar te prinde, iar te ..."  Profesori, medici, juristi, militari, toti sunt ciopartati si malaxati pana le iese sufletul ca sa traiasca mai bine...
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline Laurentiu

Poate iti aduci aminte @Laurentiu, prin anii 80 te exmatriculau din facultate pentru 30 absente pe semestru, sau daca nu, iti chemau parintii la Decanat.
Sa fiu sincer, nu stiu de asa ceva si nimeni din grupele noastre nu a simtit asemenea "strinsoare in usa" din partea decanatului. Seralistii se pare ca erau privilegiati de asemenea purtari din partea cadrelor didactice cu care ne aveam ca fratii.  ;) :) Dupa 8-10 ore de munca la serviciu (inclusiv simbata) sa mai faci inca 4-5 ore de scoala (nu mai punem drumurile si terenul facut), se mai treceau cu vederea si unele absente facute cu voie sau fara voie.
  • Suzuki SX4

Offline bogdanb

Seralistii se pare ca erau privilegiati de asemenea purtari din partea cadrelor didactice ...

Asta asa e. In schimb, cand venea sesiunea... #:-S ... Aceleasi cadre didactice cu care in timpul anului stateam la bodega ne picau de nu ne vedeam ca "las' ca stiu eu ca voi mergeti la munca si nu prea va arde de scoala..." in timp ce pe cei de la zi ii trecea doar pentru ca si-au dat silinta si au participat la toate seminarele  >:)

Cu toate astea, cand ma gandesc in ce hal a ajuns invatamantul romanesc mi se face dor de vremurile alea si ii compatimesc pe copiii de azi ca nu stiu ce au pierdut...
SX4 4x4 1.6GS aka Suzie Q :)