Autor Subiect: TARA UNDE SUNT NEVOIT SA TRAIESC.....si unde probabil va creste si copilul meu!  (Citit de 700741 ori)

0 Membri şi 7 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline enicky

...E al nu stiu catelea an in care nu ajung banii pentru salarii, deci se ia de la investitii si infrastructura, nimic nou sub soare.
  Mi-aduc aminte cand s-a lansat sintagma "bugetul integrat-consolidat", parca asa-i zice, prin 2006-7 ca sa se acopere oala golita de la pensii....
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline ...

Pastrez suspansul si plusez: macar avem fotbalisti valorosi, 4-0 cu Malta e ceva. Gaozarii au batut gozoarii. :)

Offline shpeedy

Exista riscu' sa nu se mai gaseasca investitori dispusi sa ne mai acorde imprumuturi...

Mai aspira statul ceva bani de pe piata interna prin emisia de obligatiuni.
Cica nu merg prea bine...

Sent from my MI MAX 2 using Tapatalk

Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X

Offline enicky

N-as prea-s crede, colega care este zilnic in trezo' spune ca se impiedica zilnic de cumparatori de obligatiuni. Parerea mea este ca in acest moment oamenii se pregatesc de concedii, mai putin de investitii...
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline rexkrokiDAU

N-as prea-s crede, colega care este zilnic in trezo' spune ca se impiedica zilnic de cumparatori de obligatiuni. Parerea mea este ca in acest moment oamenii se pregatesc de concedii, mai putin de investitii...
E bine,  e rău, e loc de mai bine? Cumpără și după aia pleacă în concediu, sau cumpără după ce vin din concediu? Sau nu cumpără și numai întreabă de preț la trezorerie?  Ce ai vrut să spui mai sus?

Offline shpeedy

Ce mai zice Borza dupa scurtul periplu pe la Guvern...

Sent from my MI MAX 2 using Tapatalk

Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X

Offline enicky

Probabil ca multi au urmarit postarea anterioara si articolul care este citat. Presupun ca i-a placut colegului nostru(chiar daca n-a spus-o!), pentru ca altfel ...nu l-ar fi citat, spune logica simpla. Sau, nu i-a placut !(personal am fost sanctionat ca am citat un articol si nu mi-am exprimat parerea despre el, dar nu conteaza!)
Nici eu nu pot spune ca n-am fost surprins de cele spuse de Borza.
   Si dupa ce am citit interviul/articolul, il vad la tv pe cetateanul cu ochelari galbeni, cu parul alb si zbarlit,  cu camasa belita la gat, vorbind(e prea mult spus!) de la o tribuna unde scria CAMERA DEPUTATILOR, adica citind un discurs (pe care l-am mai auzit de o suta de ori la Orban), foarte inversunat si agitat !
   In contextul pe care l-am explicat, ma uitam socat si mi-am pus intrebarea simpla : unde l-au gasit bre pe agariciul asta, unde l-au gasit pe mascariciul asta sa citeasca motiunea de cenzura?! Chiar n-a avut nimeni altcineva curaj?!
   Cine e asta, unul de vrea sa-l copieze pe E.J? Nuuu-nu se poate, e cumva din "BD la munte si la mare", posibil, aduce cu bibanu', dar acela(D-zeu sa-l odihneasca!) era si frumos si destept...
    Chiar nu s-a gasit o persoana decenta(si la vorba si la port!) sa citeasca ...discursul ala?!

Am dat girul meu acestei noi aliante usr+(de ce nu se poate sa fie un singur partid, adica nici nu s-au infiintat bine si s-au ....spart si s-au ....reunit( :-O), ca nu mai inteleg!) si deja in doua interviuri vazute, dl.Barna  m-a dezamagit, adica nu stiu daca el stie ce vrea, ca eu n-am observat ca ar sti, acum(deja a patra) alta dezamagire cu acest mascarici cu ochelari galbeni, reprezentand opozitia din Parlamentul Romaniei !!!!
      Declaratia d-lui deputat :
  " Încântat de ideea de a fi ”hipster”, la concurență cu cei de la USR, liberalul a spus pentru Digi24.ro că intenționează să dea un atac și mai aplicat la electoratul cuplului Barna-Cioloș: ”îmi pun cercel și îmi iau și trotinetă”. 
     Aaaa, gata mi-am amintit cu cine seamana, eroul principal dintr-un serial romanesc, personajul se numea Ciorba !
     Deci el/ei nu are/au o problema cu alianta de la guvernare, au o problema mai serioasa cu alianta +usr !!

Cred ca ne-am intors la cetateanul turmentat : "Eu pe(ntru) cine votez?" :-?

Offline toma

@enicky, personajul amintit de tine a fost inadecvat. Textul motiunii de cenzura il poti citi aici: https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/politica/textul-motiunii-de-cenzura-impotriva-guvernului-dancila-1145907
Vezi daca argumentele expuse acolo (desi tonul e caragialesc) sunt pertinente.
Asta ca sa vorbim despre fond nu despre forma.

Cat despre cu cine votam... penibilul ala de la PNL ti se pare mai periculos pentru tara ca personaje precum Radulescu (mitraliera), Serban Nicolae, cIordache (alta-ntrebare), Nicolicea?

• Suzuki Vitara 2015 Allgrip diesel
Omul este singurul animal care roșește, ori ar fi potrivit să o facă - Mark Twain

Offline enicky

Din respect, raspund, dar nu pt. a polemiza,  ci doar imi expun impresia lasata de scena politica :
    Aici ar fi cam doua variante, mai simplist vorbind : una ar fi de genul "dintre doua rele s-o alegi pe cea mai mica"(avand in vedere ca ar ramane doar pnl la guvernare, usr refuzand), a doua(ptr. un an pana la alegeri) ar fi de genul "rau cu rau, dar mai rau fara rau", ptr. ca am ceva indoieli ca pnl(singuri) ar aduce (in contextul in care ei sunt in razboi cu toti!) raiul pe pamant !
   "Penibili", "hoti", "prosti", ce sa alegi d-aici ?! In felul lor, toti sunt "periculosi". Parerea mea este ca nici macar nu stiu sa profite de votul oamnilor, nici pnl, nici usr....
Ne rad si curcile....hipster cu cercel(ex ministru)....pe mine nu ma reprezinta... :-j

Offline Soimu

• 2018 SWIFT 1.2 PASSION 90 CP 2WD si 2018 IGNIS 1.2 GLX AllGrip