Probabil ca multi au urmarit postarea anterioara si articolul care este citat. Presupun ca i-a placut colegului nostru(chiar daca n-a spus-o!), pentru ca altfel ...nu l-ar fi citat, spune logica simpla. Sau, nu i-a placut !(personal am fost sanctionat ca am citat un articol si nu mi-am exprimat parerea despre el, dar nu conteaza!)
Nici eu nu pot spune ca n-am fost surprins de cele spuse de Borza.
Si dupa ce am citit interviul/articolul, il vad la tv pe cetateanul cu ochelari galbeni, cu parul alb si zbarlit, cu camasa belita la gat, vorbind(e prea mult spus!) de la o tribuna unde scria CAMERA DEPUTATILOR, adica citind un discurs (pe care l-am mai auzit de o suta de ori la Orban), foarte inversunat si agitat !
In contextul pe care l-am explicat, ma uitam socat si mi-am pus intrebarea simpla : unde l-au gasit bre pe agariciul asta, unde l-au gasit pe mascariciul asta sa citeasca motiunea de cenzura?! Chiar n-a avut nimeni altcineva curaj?!
Cine e asta, unul de vrea sa-l copieze pe E.J? Nuuu-nu se poate, e cumva din "BD la munte si la mare", posibil, aduce cu bibanu', dar acela(D-zeu sa-l odihneasca!) era si frumos si destept...
Chiar nu s-a gasit o persoana decenta(si la vorba si la port!) sa citeasca ...discursul ala?!
Am dat girul meu acestei noi aliante usr+(de ce nu se poate sa fie un singur partid, adica nici nu s-au infiintat bine si s-au ....spart si s-au ....reunit(
), ca nu mai inteleg!) si deja in doua interviuri vazute, dl.Barna m-a dezamagit, adica nu stiu daca el stie ce vrea, ca eu n-am observat ca ar sti, acum(deja a patra) alta dezamagire cu acest mascarici cu ochelari galbeni, reprezentand opozitia din Parlamentul Romaniei !!!!
Declaratia d-lui deputat :
" Încântat de ideea de a fi ”hipster”, la concurență cu cei de la USR, liberalul a spus pentru Digi24.ro că intenționează să dea un atac și mai aplicat la electoratul cuplului Barna-Cioloș: ”îmi pun cercel și îmi iau și trotinetă”. Aaaa, gata mi-am amintit cu cine seamana, eroul principal dintr-un serial romanesc, personajul se numea Ciorba !
Deci el/ei nu are/au o problema cu alianta de la guvernare, au o problema mai serioasa cu alianta +usr !!
Cred ca ne-am intors la cetateanul turmentat : "Eu pe(ntru) cine votez?"