0 Membri şi 4 Vizitatori vizualizează acest subiect.
Citat din: cad din 10.Iun.2019, 02:35:53 p.m.Gustul se mai si educa, iar de asta marile lanturi de retail se ocupa cu dedicatie. Exact, bre, ai intuit perfect : deci rosia trebuie sa fie tare(ca un mar verde), sa scartaie cand o tai cu cutitul, sa nu aiba zeama si sa fie insipida(in niciun caz dulceaga). Asta este rosia perfecta oferita de "marile lanturi de retail", care "se ocupa cu dedicatie" de acest de model de client(cum esti tu), educandu-i astfel gustul !
Gustul se mai si educa, iar de asta marile lanturi de retail se ocupa cu dedicatie.
...Am gradina
... exista la ora actuala tehnologie de clonat gust si miros, nu mai vorbesc de culoare.
S-ar putea sa mai fie un aspect. Cine produce legume sau fructe pt. vanzare 100% foloseste pesticide si ingrasaminte, ca altfel nu supravietuieste pe niciun plan. Dar ia gandeste-te ce inseamna sa folosesti pesticide dupa niste normative stiintifice si ce inseamna sa dea tata Floarea cu ce si cu cat ii vine la mana peste recolta. In care ai mai mare incredere ?
....Taranul nu are acces la taraba
Exista o situatie fericita cand o familie isi inchiriaza o taraba la o piata si un membru al familiei(de obicei unul mai in varsta) sta permanent la vanzare iar ceilalti muncesc acasa si aprovizioneaza
[...] Vara trecuta am intalnit o situatie la mine la piata cand un baiat tanar vindea pepeni : am intrat in vorba cu el si mi-a povestit ca tocmai fusese admis la Politehnica si acum isi ajuta parintii care cresteau pepeni si veneau periodic cu o duba si-l aprovizionau. [...] Cam asta stiu eu despre gradinarii nostril.
Cam asta stiu eu despre gradinarii nostril.
tineri care sa faca acesta activitate ca pe o afacere proprie, din care sa castige si sa isi asigure traiul si viitorul.
daca toata mafia din Romania s-ar rezuma la 5 babe in fiecare piata care fac "trafic" de ...marar si patrunjel eludand fiscul(si facand fifty-fifty cu propietarul marfii!), atunci noi am fi in fruntea tarilor din fostul bloc comunist, adica am avea si autostrazi si PIB mare, deci noi am trai mult mai bine!
Chiar, scuza-mi expresia, pui botul la articolul ala de cacao?!
....ci e cam plina piata de astfel de babe si mosi bagati la inaintare.