Autor Subiect: TARA UNDE SUNT NEVOIT SA TRAIESC.....si unde probabil va creste si copilul meu!  (Citit de 700734 ori)

0 Membri şi 7 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14541
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
Si ca sa dau un exemplu de seriozitate in profesie, iata un caz autentic.
Stiam si eu una similara din gura unui ... pagubit: un grup de colegi au dat fiecare in judecata institutia in nume propriu, cu acelasi avocat. Pana la pauza de pranz judecatorul a dat dreptate petentilor, iar dupa pauza institutiei.
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline NicNic

Stiam si eu una similara din gura unui ... pagubit: un grup de colegi au dat fiecare in judecata institutia in nume propriu, cu acelasi avocat. Pana la pauza de pranz judecatorul a dat dreptate petentilor, iar dupa pauza institutiei.

S-a facut audit cu spaga la judecatoria respectiva?  =))
  • ex-Suzuki SX4 Navi silky silver metallic = ex-SUVI
Desteapta-te romane!
Traiasca capra vecinului!

Offline Costique

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2537
  • Schimbarea vine, ca vrei, ca nu vrei...
    • Göteborg
De aia iubesc eu sistemul anglo-saxon unde o decizie este urmata de toti, nu 2 insi judeca aceeasi speta diferit...iar aici...curca justitiei...
« Ultima Modificare: 04.Iun.2019, 08:34:34 p.m. de Costique »
  • Suzuki Vitara S AT -> Peugeot 3008

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14541
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
Aici e vorba de acelasi ins... :-((
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline f.cristi

"betmen-betmen" este invitat sa faca mistouri bazate pe acesta stire, sursa discutiei despre bugetari:

https://www.libertatea.ro/stiri/firea-a-numit-o-sefa-ca-la-spitalul-filantropia-pe-fosta-consiliera-a-lui-gabi-oprea-2655521
N-ai mai pus o data stirea asta mai sus? Invita la mistouri pe topicele din War Zone. Hai sa fim seriosi aici.
M-am saturat sa tot mut gunoiul cu farasul la "pacalici. Multumesc!.

Asa s-o fi facand pe la Goteborgu'.
Ma intreb cum, cand, cata rabdare sa ai sa cauti link-uri cu mizerii pe care sa le versi aici fie in contraargument fie ca sa-ti fie comentate.
« Ultima Modificare: 04.Iun.2019, 09:19:45 p.m. de f.cristi »

Offline Costique

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2537
  • Schimbarea vine, ca vrei, ca nu vrei...
    • Göteborg
Din nou stouri gen Antena si Badea...mizerii? Pai este pe undeva unde nu sunt publicate mizeriile din tara in afara de saiturile PSD si Antene? Hai ca sunteti si culmea, voi faceti nenorocirile si va plangeti ca le aflam si noi... Ar trebui sa vii in Suedia sa inveti ce inseamna in slujba cetateanului, unde Primul ministru si-a dat demisia ca au aflat ziaristii ca si-a luat din aeroport cu cardul guvernului un parfum si niste bomboane...Aici consilierii nu primesc abvsolut nimic, ei sunt in slujba cetatii pe banii lor, nu pe banii locuitorilor...Veniti si faceti un stagiu de bugetar in Suedia si apoi vorbiti ca "cautam noi" mizerii...eu chiar am ce compara, ceilati poate nu stiu dar eu  am ce compara...
A descoperit Borza apa calda, institutiile sunt supra /extra... si tu imi spui ca caut eu mizerii...sunt zilnic in orice ziar care nu ia bani din publicitate de la guvern. In plus am familie in tara, s-a inventat skype de 20 de ani, am necazuri cu primaria care a inregistrat in fals un teren intravilan si o casa si ma anunta nepoata ca am de plata 2000 ron taxe pe ceva inexistent etc ...toate mizerii facute de bugetari... ca nu stie nimeni ce teren si casa si de unde au aparut...si tu vii si spui ca le caut eu? Trebuie sa vin in tara sa le descos si bat pariu ca n-am nici o sansa sa rezolv, trebuie sa las pe cineva reprezentant -alti bani la notari- sa continue , posibil pana se inchide tampenia sa dureze ani...ca nu stie stanga ce face dreapta in Romania...habar nu ai ce insemna o societate civilizata cu cetateanul, unde poti face totul electronic prin logare personalizata cu ID electronic unic, acelasi si la banci si la institutiile statului... !
N-are rost, de unde nu-i , nici Dumnezeu nu cere...Stiti ce a spus Brancusi cand s-a intors in tara si a vazut situatia? " V-am lasat saraci si prosti si v-am gasit si mai saraci si mai prosti!" Nu s-a schimbat mare lucru, poate proportiile minoritatilor...
Am incheiat discutia.
  • Suzuki Vitara S AT -> Peugeot 3008

The following users thanked this post: shpeedy, toma

Offline enicky

Bugetarii sunt priviti ca o masa de manevra electorala, nu ca un grup de profesionisti in sluja natiunii... si de aia...suntem unde suntem...
Multi dintre bugetari nu sunt obligati sa faca lobby sau sa voteze politic, dar se lasa constransi pentru ca ei stiu ca sunt incompetenti si numiti pe pile,
   Nu stiu daca are rost sa-mi mai expun si eu parerea, pt. ca probabil lucrand in sistem, sunteti tentati sa credeti ca sunt partinitor.
   Pe de alta parte, citindu-va postarile, vad  ca expuneti situatii care au legatura cu realitatea in proportie de maxim ...5-10%.
   Asta v-o spun dupa ce am trecut prin conducere pnl(de doua ori), pdl si psd.
   Problema la institutia noastra este ca legea este asa de clara incat vad ca pana acum n-a riscat nimeni s-o eludeze : pentru orice post este necesar un anumit tip de studii(inclusiv cel mai de sus!) si cei numiti chiar au avut studiile absolvite in domeniul cerut, chiar daca n-au fost toti foarte competenti.
   Nu pot discuta despre situatia de la Craiova, dar la mine niciodata un cadru de conducere n-a deschis subiectul alegeri in fata angajatilor. Ca in orice institutie exista nemultumiti, care pot denigra, asta trebuie s-o recunoastem ca se intampla.
   Ce nu se stie, este ca atunci cand un partid castiga alegerile el cauta sa-si puna oameni in toate functiile de conducere din toate institutiile statului. In foarte putine cazuri se intampla sa fie adusi oameni de partid in functiile de executie, pt. simplul motiv ca remuneratia nu este interesanta, logic nu?
  Deci afirmatia ca "PSD....controleaza local cea mai mare parte a tarii de 30 de ani", nu prea sta in picioare din motivul expus mai sus(ocuparea tuturor functiilor de conducere de catre partidul care a castigat alegerile).
Mai repede aici as sublinia altceva : cardasia sau complicitatea care se naste uneori intre membrii partidului la putere si cei din opozitie, care isi fac reciproc favoruri sau oferte .(cel mai elocvent este cazul carierei de marmura).
  Ma rog, pe scurt cam asa stau lucrurile in unele zone.
  Acum ce-o stii sa faca domnisoara manager la un spital asa de mare, poate ne spune cine a numit-o. Fata mea a absolvit acum un an Carol Davila dar mi-a spus ca n-ar avea curaj sa ocupe un asemenea post.
   Situatie similara am auzit ca ar fi si la spitalul Colentina, doar ca noul manager este barbat si cu 3-4 ani mai mare.
    Fatuca aia nu stie nici sa-si faca cumparaturi la sfarsit de saptamana, dar sa mai gospodareasca un spital ! :-O

• Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline f.cristi

Mai repede aici as sublinia altceva : cardasia sau complicitatea care se naste uneori intre membrii partidului la putere si cei din opozitie, care isi fac reciproc favoruri sau oferte .(cel mai elocvent este cazul carierei de marmura).
Foarte bine punctat. La noi se face saptamanal "cina cea de taina" la care participa baroni cam de pe la toate partidele, toti cu functii grase. Cine n-a avut "loc" la masa a intrat in USR. Nu-i nimic ! Cand vor prinde mai multa putere vor fi invitati si ei.

Acum ce-o stii sa faca domnisoara manager la un spital asa de mare, poate ne spune cine a numit-o. Fata mea a absolvit acum un an Carol Davila dar mi-a spus ca n-ar avea curaj sa ocupe un asemenea post.
   Situatie similara am auzit ca ar fi si la spitalul Colentina, doar ca noul manager este barbat si cu 3-4 ani mai mare.
    Fatuca aia nu stie nici sa-si faca cumparaturi la sfarsit de saptamana, dar sa mai gospodareasca un spital ! :-O
Pai daca s-au descurcat mucosii lu' Ciolanos cu o tara nu s-o descurca o fatuca la un spital ?
Cam aceeasi situatie si la Marius Nasta (unde au murit in primavara asta nu stiu cati pacienti).

Offline ntire2000

Judecatorul a procedat corect, într-unul din cazuri politia nu s-a conformat ca sa dovedeasca vinovatia soferului prin prezentarea probei video.
Sa-i pretinzi judecatorului sa tina minte fiecare caz în parte de pe o saptamâna pe alta, mi se pare absurd.
Atâta timp cât altcineva gresise înaintea lui.
Daca baga la puscarie un nevinovat din cauza grefierului care încurca de exemplu un nume, atunci cine era de vina?
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

The following users thanked this post: Costique