Autor Subiect: TARA UNDE SUNT NEVOIT SA TRAIESC.....si unde probabil va creste si copilul meu!  (Citit de 700715 ori)

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline toma

[...] dovada si cate specimene din "eco-sistemul" Antena Group au fost propulsate pe listele la europarlamentare (Avram, Terhes, Grapini) sau chiar Rares Bogdan, care este un oportunist de cea mai joasa speta, nu un om cu principii.
[...]

Daca vorbesti de istericul pensat si machiat Bogdan Rares, m-am convins.

:ochiu:
  • Suzuki Vitara 2015 Allgrip diesel
Omul este singurul animal care roșește, ori ar fi potrivit să o facă - Mark Twain

Offline Costique

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2537
  • Gen: Bărbat
  • Schimbarea vine, ca vrei, ca nu vrei...
    • Göteborg
https://www.libertatea.ro/stiri/firea-a-numit-o-sefa-ca-la-spitalul-filantropia-pe-fosta-consiliera-a-lui-gabi-oprea-2655521

Si tara e plina de "profesionistii" astia...cu care cativa colegi incearca sa ne pacaleasca...Chiar imi pare rau pentru ei , caci ei muncesc si banii ii salta acesti/aceste "tovarase"...Probabil ca jumatate din bugetari nu au ce cauta in sistem iar restul fac totul...din care 3/4 sunt fabricarea de hartii inutile...
  • Suzuki Vitara S AT -> Peugeot 3008

The following users thanked this post: ntire2000, shpeedy, toma

Offline shpeedy

N-as merge chiar pana la 50%, @Costique...

Feeling-ul meu e ca avem un 40% disposable, dupa cum urmeaza:
- 15-20% sunt doar de prezenta, pe criterii dintre cele mai diverse (apartenenta politica, cumetrii, organigrame/moduri de lucru pierdute in negura timpului etc);
- 20-25% cu minime automatizari/digitalizari, combinate cu analiza de procese si redesenare a acestora in vederea optimizarii.

Restu' as zice ca sunt capabili (sau recuperabili) in conditiile adoptarii si functionarii in baza unor criterii de competenta/profesionalism/performanta...

Sent from my MI MAX 2 using Tapatalk
Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X

The following users thanked this post: Costique

Offline Costique

• Hero Member
    • Göteborg
Ceea ce e clar este ca PSD , alaturi de ceilalti actori politici-care sunt la fel de impotenti, NU SUNT IN STARE sa produca un proiect de tara. Si spun PSD in principal pentru ca el controleaza local cea mai mare parte a tarii de 30 de ani, orice ar scrie colegii despre guvernari. Cine imparte banii are puterea , asta s-o intelega toti colegii, d-aia a dat Viorica ordonanta sa fie alesi sefii CJ uninominal. Pentru ca in calcule ei personal iau mai multe voturi ca partidul-PSD in acest caz.
Bugetarii sunt priviti ca o masa de manevra electorala, nu ca un grup de profesionisti in sluja natiunii... si de aia...suntem unde suntem...

Offline toma

Bugetarii sunt priviti ca o masa de manevra electorala, nu ca un grup de profesionisti in sluja natiunii... si de aia...suntem unde suntem...

Problema este ca o buna parte din ei se privesc singuri asa... prin felul in care voteaza.
  • Suzuki Vitara 2015 Allgrip diesel
Omul este singurul animal care roșește, ori ar fi potrivit să o facă - Mark Twain

Offline ntire2000

• スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline ...

Multi dintre bugetari nu sunt obligati sa faca lobby sau sa voteze politic, dar se lasa constransi pentru ca ei stiu ca sunt incompetenti si numiti pe pile, si in alta parte, de ex. la privat, chiar ar trebui sa munceasca.

Offline Costique

• Hero Member
    • Göteborg
"betmen-betmen" este invitat sa faca mistouri bazate pe acesta stire, sursa discutiei despre bugetari:

https://www.libertatea.ro/stiri/firea-a-numit-o-sefa-ca-la-spitalul-filantropia-pe-fosta-consiliera-a-lui-gabi-oprea-2655521

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14541
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
N-ai mai pus o data stirea asta mai sus? Invita la mistouri pe topicele din War Zone. Hai sa fim seriosi aici.
M-am saturat sa tot mut gunoiul cu farasul la "pacalici. Multumesc!.
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice