Autor Subiect: TARA UNDE SUNT NEVOIT SA TRAIESC.....si unde probabil va creste si copilul meu!  (Citit de 700717 ori)

0 Membri şi 5 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline Costique

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2537
  • Gen: Bărbat
  • Schimbarea vine, ca vrei, ca nu vrei...
    • Göteborg
 :D :D :D :D

Si eu care as fi jurat ca tu esti ala cu betmen-betmen...

:D :D :D :D
  • Suzuki Vitara S AT -> Peugeot 3008

Offline f.cristi

Pai ia gandeste-te, cine e toată ziua in gura cu Dragnea-Dragnea, Gâdea-Gâdea, PSD-PSD ?  Nu seamna cu betmen-betmen?
Adica vrei ca cineva sa te asculte (nu mai zic sa fii credibil) cand pui la infinit aceeasi placa uzata? Sunt convins ca ai sustine ca zapada e neagra daca Gâdea ar zice ca e alba.

Offline toma

Iar eu sunt convins ca tu ai crede ca e neagra daca asa ar spune Gadea si apoi ai spune si pe forum asta: era alba candva dar acum au pus multinationalele ceva in ea si e neagra.
  • Suzuki Vitara 2015 Allgrip diesel
Omul este singurul animal care roșește, ori ar fi potrivit să o facă - Mark Twain

Offline f.cristi

Devii redundant; n-am de ce sa te contrazic.

Offline shpeedy

Mare va e frica, bai, nene, bai...

Certati cu notiuni ca dezbatere argumentata, gandire critica, logica, responsabilitate, competenta, cu minimele notiuni de economie si finante publice, voi chiar va considerati relevanti pentru comunitate / societate... :-?

Daca tot iti permiti sa reduci la zero o diploma de Sorbona, poate ar fi bine sa mentionezi si cam cat valoreaza o diploma de universitate din Romania, nu crezi?! In tarile civilizate, nu mare lucru - la nivel mondial, in diferitele topuri nu avem universitati in Top100, nici in Top200, nici in Top500... de abia pe la 600 si ceva (in unele topuri) apare Babes-Bolyai...

Fantastic cat de multe teme din cele enuntate in ultimul timp gasesc in temele experimentate de PSD in urma cu cateva luni:

Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X

The following users thanked this post: Utilizator_Anonim

Offline f.cristi

Nu diploma de Sorbona e zero ci capabilitatea posesorului. Lasa, ca ai inteles.
Moise zici ? Subesantion pesedisti ? Foarte impartial omul. Parca era alt om la Biziday sau Ora de business.

Offline shpeedy

Tu in mediul tau chiar comunici / transmiti idei asa?! Fascinant...

Sent from my MI MAX 2 using Tapatalk

Offline f.cristi

Cum asa ? Luate de pe Goagal/FB ?

Offline rexkrokiDAU

Don't feed the trolls  (:|

Offline shpeedy

Nu, asa superficial, fara argumente, fara discernamant... Apropo, mi-e neclar: aia 7,000Euro la audit - ati primit vreo chitanta pe ei? Sau a fost doar spaga?

Cat priveste tehnologia, iarasi sunt putin confuz - daca Goagal (apropo, specimenu' ala tot emanatie PSD a fost) si FB "ie rele", ce naiba cauti pe internet?! De ce masini noi schimbate la 5-6 ani si cat mai tehnologizate?! O Dacie pe carburatie nu e mai sigura? Intreb si eu...

Social-media (FB, Instagram, etc.) "ie rele" in masura in care ori sunt consumate fara discernamant, ori au incaput pe mana cuiva care le foloseste sa faca rau, ori cele doua combinate...

Sent from my MI MAX 2 using Tapatalk