Autor Subiect: TARA UNDE SUNT NEVOIT SA TRAIESC.....si unde probabil va creste si copilul meu!  (Citit de 700684 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline Utilizator_Anonim

Analiza post alegeri a unui sociolog din noua generatie
Observații rapide după alegerile europarlamentare
« Ultima Modificare: 28.Mai.2019, 12:45:46 p.m. de toma »
  • Scross 1.4 allgrip pasion, skoda yeti 2.0 tdi 4x4, saab 900 coupe 230 cp

Offline NicNic

Analiza post alegeri a unui sociolog din noua generatie
Observații rapide după alegerile europarlamentare

Mult spus o "analiza". Sunt doar cateva observatii (asa cum spune si autorul, prin titlu). Insa neconcludente.
« Ultima Modificare: 28.Mai.2019, 01:24:21 p.m. de NicNic »
  • ex-Suzuki SX4 Navi silky silver metallic = ex-SUVI
Desteapta-te romane!
Traiasca capra vecinului!

Offline Utilizator_Anonim

Mie mi se pare ok, dar daca nu a zis de bine de psd e cah  =))
  • Scross 1.4 allgrip pasion, skoda yeti 2.0 tdi 4x4, saab 900 coupe 230 cp

Offline NicNic

Mie mi se pare ok, dar daca nu a zis de bine de psd e cah  =))

Care PSD? Cel de acum, al veoricai? Sau cel de acum 3 zile, al lui Dragnea?

Ca sunt alte partide, deja....   :popa:

Desteapta-te romane!

Offline Costique

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2537
  • Gen: Bărbat
  • Schimbarea vine, ca vrei, ca nu vrei...
    • Göteborg
Stiti cupletului lui  Tanase, "Si cu asta ce-am facut?"
Ia cititi aici si spuneti, e asa sau nu?

http://www.ziare.com/alegeri/alegeri-europarlamentare-2019/scuzele-lui-melescanu-ipocrizia-unui-sistem-muribund-1563251?

Uite de aia comunistii au incercat sa-i lichideze pe toti '"ailalti". Doar ca sa creeze ei o burghezie noua, aia rosie, aia de care se temeau Lenin si Rosa Luxemburg...acum 100 de ani!
Tare sunt curios sa vad rezultatele luptei anticoruptie chinezesti...

Apropo, deja PSD se transforma mediatic si asa cum Basescu anticipa acum luni de zile, Ponta se va intoarce ... Dupa cum vad eu, Lapusneanu l-a dat pe Motoc multimii...si cam atat. Acum multimea se duce multumita acasa...
  • Suzuki Vitara S AT -> Peugeot 3008

The following users thanked this post: Utilizator_Anonim

Offline NicNic

Ca bine zici: gata, a explodat mamaliga ...

Parca in Romania traim, nu?
Desteapta-te romane!

Offline enicky

Sa vedem in ce tara traim :
Ieri si azi primesc pe WhatsApp din 2 sau 3 surse, nici nu mai stiu bine, un filmulet(copie dupa un post tv)cu transmisia momentului in care Papa alaturi de presedinte primeste onorul militar si saluta si el in limba romana cu "Buna ziua", dar peste vocile militarilor si al Papei, autorul suprapune expresia(golaneasca) m...e psd !
   Cel putin la mine si sotie, prima reactie a fost  negativa, adica intrigati ca si asemenea moment este manjit si terfelit cu aceasta expresie vulgara !!!
   Cat de josnic sa fii,  sa produci si sa si distribui un asemenea clip??
   Asta o avea studii la Sorbona?!
  Pe fondul acelor imagini ai impresia ca de fapt a vrut sa spuna m...e Romania !
  Aceasta scursura umana care a produs mizeria de clip, este chiar roman neaos ?!
   Parca nu-mi vine sa cred !! Si sa nu uitam clipul cu Isus dinainte de alegeri.
S-ar putea sa vedem la urmatorul popas al Papei, romani cu placute suedeze in mana!?

Deci iata ca sunt unii dintre noi care HABAR N-AU ce se intampla acum in tara noastra, prin ce momente trece Romania si care este importanta si efectele vizitei Papei pe meleagurile noastre!!!

Probabil ca trebuie explicat bine, desenat si dovedit cu inscrisuri, ce inseamna ca numele statului nostru sa figureze cel putin trei zile pe toate site-urile si imaginile agentiilor de presa si posturilor radio-tv de stiri ! E greu....!

Vad p-aici niste colegi care spun ca la incheierea(la unul este inceperea)  concediului, parca
nu le vine sa se intoarca acasa !
  Am ceva indoieli ca este expirata sintagma "Nicaieri nu-i mai bine ca acasa!", context in care le sugerez sa ne scuteasca de acest teatru ieftin. 
   Sa nu confundam cu sentimentul de regret ca s-a terminat concediul(unde doar ne distram) si trebuie sa mergem la munca !
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline rexkrokiDAU

Vad p-aici niste colegi care spun ca la incheierea(la unul este inceperea)  concediului, parca
nu le vine sa se intoarca acasa !
  Am ceva indoieli ca este expirata sintagma "Nicaieri nu-i mai bine ca acasa!", context in care le sugerez sa ne scuteasca de acest teatru ieftin

dupa cum spuneai parca chiar tu, a fost o perioada cand ai intrat mai rar pe forum...  exact asa e si cu concediul, din pacate trece repede...

Offline ...

@enicky, da, primele zile după ce revin în România mă simt ca naiba, apoi mă reobisnuiesc. Așa că abia aștept să plec iar.

Tocmai ce m-a blocat Papa în trafic la Odorheiu Secuiesc, eu știam că are alt traseu, dar na, vremea rea l-a abătut din drum. Și azi dimineață, și după masă. Așa că am mers pe jos 500 m și l-am mai și văzut trecând prin fața mea, în timp ce localnicii strigau Ferenc Papo. Ce să zic, era să intru la Hinode in service de plictiseală...

Offline enicky

... da, primele zile după ce revin în România mă simt ca naiba, apoi mă reobisnuiesc. Tocmai ce m-a blocat Papa în trafic la Odorheiu Secuiesc,... Și azi dimineață, și după masă....și l-am mai și văzut trecând prin fața mea,
Asa ne simtim toti cand revenim din concediu...
  Si presupun ca tuturor ne-ar place sa fim permanent in ...concediu. Dar de aici pana la a ura tara...
   Ei poftim ghinion, papa ti-a "taiat" fata ! Si de doua ori ! Mai las-o-ncolo! Asta-i chiar tupeu... credeam ca numai la noi se-ntampla, dar uite ca si ei fac d-astea! :)
   Daca n-aveai o urgenta medicala, as zice ca esti un norocos, ca l-ai mai si vazut.
Dar probabil ca pe waze era deja rosie zona.
   Se spune ca suntem privilegiati ca a revenit  papa dupa numai 20 de ani.
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip