Autor Subiect: TARA UNDE SUNT NEVOIT SA TRAIESC.....si unde probabil va creste si copilul meu!  (Citit de 708493 ori)

0 Membri şi 5 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline Laurentiu

« Ultima Modificare: 23.Dec.2010, 04:55:21 p.m. de Laurentiu »
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline edy70

http://www.mediafax.ro/economic/financial-times-romania-si-letonia-par-a-fi-experimente-controlate-ale-politicii-dure-de-austeriate-7842701/

Si pentru a atenua amarul stirii si deoarece in max. 2 ore parasesc netul pentru a petrece Craciunul cu socrii la tara urez tuturor colegilor SARBATORI FERICITE !

"Tara aceasta piere din lipsa de oameni, nu din lipsa de programe. Aceasta este parerea noastra."   
SX4 1.6i GS 107 CP 4x4 gri-metal
Raspunde la numele de ZAMBI.

Offline cribo25

• Hero Member
  • Mesaje postate: 577
 Cum si cat se fura in Romania:
www.porcisme.ro
Ignis 1.3 GLX+

Offline ASZ

De Mos am primit un dar pe cat de neasteptat, pe atat de neplacut, de la vreun concetatean ... care tinea mortis sa imi aduca aminte ca degeaba suntem in UE, NATO .. si poate si in Schengen ... civilizatia incepe cu cateva sute de km mai incolo ....

Offline edy70

"Tara aceasta piere din lipsa de oameni, nu din lipsa de programe. Aceasta este parerea noastra."   
SX4 1.6i GS 107 CP 4x4 gri-metal
Raspunde la numele de ZAMBI.

Offline rexkrokiDAU

Inspirat de colegul edy70 m-am gandit ca melodia asta merge foarte bine in topicul asta.   

Offline sanduraveica

Aceste melodii (ABBA) si altele raman si vor ramane la fel de frumoase. Sper ca si nepotelelor mele sa le placa. Oricum are grija tataie! ;)
  • Ignis

Offline adrian_r5

Too Old to Rock and Roll: Too Young to Die (© Jethro Tull 1976)

Better Motörhead than Dead :yeah:

Offline adrian_r5

Too Old to Rock and Roll: Too Young to Die (© Jethro Tull 1976)

Better Motörhead than Dead :yeah: