Autor Subiect: TARA UNDE SUNT NEVOIT SA TRAIESC.....si unde probabil va creste si copilul meu!  (Citit de 700621 ori)

0 Membri şi 4 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline Utilizator_Anonim

😂
  • Scross 1.4 allgrip pasion, skoda yeti 2.0 tdi 4x4, saab 900 coupe 230 cp

Offline toma

Tineti minte asta cand va apuca lenea de mers la vot:"Realitatea e aia pe care ti-o spun eu!"

(c)Iordache, in toata splendoarea, dupa ce a spus ca "nu exista nicio diferenta intre modul in care sunt tratati pacientii intr-un spital privat si unul de stat", si-a argumentat opinia:

Aparent in PSD e imposibil sa scapi de reflexele comuniste: realitatea a aia pe care o spun ei nu cea pe care o vedem/simtim noi.
Cred ca natia asta are nevoie de un control de specialitate la cap, altfel nu inteleg cum creierele unora percep stimulul TV ca fiind adevarat in dauna stimulilor veniti de la senzorii proprii.
Ca la bun simt am renuntat de mult sa mai sper.
  • Suzuki Vitara 2015 Allgrip diesel
Omul este singurul animal care roșește, ori ar fi potrivit să o facă - Mark Twain

The following users thanked this post: hugbear, rexkrokiDAU

Offline rexkrokiDAU

Ce să ceri unui cretin ce arată degetul mijlociu de la tribuna Parlamentului și apoi spune cu dezinvoltură că nu e adevărat. Problema e că într-o societate cu anticorpi funcționali era în secunda doi tras pe tușă, la noi sistemul imunitar e în comă.

Offline Utilizator_Anonim

de aia avem nevoie si de iarba :-))
  • Scross 1.4 allgrip pasion, skoda yeti 2.0 tdi 4x4, saab 900 coupe 230 cp

Offline rexkrokiDAU

Vine, vine...   A ajuns tema pe tapet :D

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14538
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
Discutii despre spaga din sistemul sanitar.

Lider de sindicat Sanitas: Dacă medicii aveau un salariu de 1000 de euro și își completau veniturile prin donații de la pacienți, acum medicul are de 3 ori mai mult, dar acei pacienți nu mai sunt atât de bine îngrijiți, atât de bine văzuți de medic. Pentru că medicul evită să mai aibă contact cu pacientul. Este mulțumit cu salariul pe care îl are și dacă salariul este fix, ori că îngrijește 2 pacienți, ori că îngrijește 100 el și-a luat banul.
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline NicNic

Oare cat de prosti ne cred oameni astia? Sau cat de prosti pot fi ei?

Cum sa fii votant PNL-ist 20 de ani, apoi sa glasuiesti cu atata "gingasie" nedisimulata despre cel mai "oprimat" partid, din Romania ?

Ah!
  • ex-Suzuki SX4 Navi silky silver metallic = ex-SUVI
Desteapta-te romane!
Traiasca capra vecinului!

Offline toma

Pe votantii lor ii iau de prosti...
  • Suzuki Vitara 2015 Allgrip diesel
Omul este singurul animal care roșește, ori ar fi potrivit să o facă - Mark Twain

The following users thanked this post: gabineg

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14538
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice