Autor Subiect: TARA UNDE SUNT NEVOIT SA TRAIESC.....si unde probabil va creste si copilul meu!  (Citit de 700623 ori)

0 Membri şi 5 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline rexkrokiDAU

Și dacă chiar nu îți dorești și ai remarcat o perioadă de acalmie, ce resorturi interne te determină să aduci din nou vorba?

Offline enicky

Nu-nteleg, deranjeaza chiar si o remarca pozitiva ?!!!! ;)
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14538
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
Sau doar ai vrut asa, sa dai cu "batul prin gard"? :)
=))
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

The following users thanked this post: Utilizator_Anonim, toma

Offline NicNic

• ex-Suzuki SX4 Navi silky silver metallic = ex-SUVI
Desteapta-te romane!
Traiasca capra vecinului!

The following users thanked this post: fireburn, toma, ..., Soimu

Offline FritzVonSpritz

Sau doar ai vrut asa, sa dai cu "batul prin gard"? :)
=))

=))........ma distreaza maxim expresia........ =))
  • Suzuki Ignis GL 2018, Ex-Nissan Micra Hatchback 2005
Daca ai o masina, te bucuri de 2 ori: cand o cumperi si cand o vinzi....

Offline toma

Si eu sunt circar, domnule Dragnea!

Citat
M-am nascut la circ, domnule Dragnea. Un circ mare cu un dresor odios care ne tinea morti de foame si departe de cultura. Ne mai arunca din cand in cand cate o ratie de mancare, apoi deveneam toti din lei, mielusei. Ne-a construit si custi imense si goale. Circurile Foamei se numeau.
Apoi, dupa Revolutie, am inceput sa hranesc porci. Mi-am deschis propriul meu circ cu porci, care mancau tot ce le dadeam eu, se umflau, dormeau in scaunele din Parlament si se faceau ca muncesc. Aceiasi porci comunisti reciclati, deghizati in mistreti capitalisti.
Am hranit si maimute. Tot felul de gorile interlope, care primeau bani de la mine, via partidul de guvernamant, oricare ar fi fost ala.
Vezi circul, nea Liviu? Se cheama Romania.
Azi eu sunt prostul ala care spala pe jos in cusca. Matale, nea Liviu, esti ala care ii spune doamnei cu biciul ce sa faca. Ea e o marioneta agramata, face parte din programul de circ gandit de tine. Ai in jurul tau aceleasi gorile, aceiasi porci mistreti dresati sa muste la cerere. Ai papagali, ai oi, ai vaci si serpi. Tigri nu mai ai, i-ai dat pe toti afara din arena.
Si acum, nenea Liviu, eu sunt ala cu matura. Ma vezi? Din salariul meu, matale, care te comporti ca un mare patron de circ, iti hranesti toate animalele credincioase. Si pe aia care fac tumbe in fata ta, si pe aia care iti fac vant cu evantaiul, si pe cotofana aia dresata cu parul roscat, adusa din Craiova. Matale te crezi patronul meu, dar de fapt eu sunt ala care te hraneste, care te suporta acolo. Tu ai o functie datorita faptului ca eu muncesc. Iar tu acum ma desconsideri pentru ca, ajuns la disperare, am ajuns sa fac greva?  Nesimtirea e mare, nea Liviu…
Eu sunt ala mic, cu matura. Dar stii care e problema matale? Azi s-a dovedit ca sunt multi oameni mici cu maturi in manute. Astia care te tin pe matale acolo in loja, unde pari mare patron pe BANII MEI.
Da, nea Liviu, fara mine esti un nimeni. Fara noi, esti zero. Daca noi facem greva generala la circ, ramai sa vinzi bilete pentru ca lumea sa vada o sa goala sau sa te relansezi iar sa indoi berea cu apa intr-un birt din Teleorman, toata viata.
Fara noi, circarii, ramai cu buzunarul gol si mustata nemangaiata. Fara circarii astia care te tin in spate, ramai ceea ce esti: un zero.
Cat despre aia care inca mai dau cu matura, umili, asteptandu-si ratia de ulei, in timp ce nesimtitii isi umfla burtile: treziti-va, ma! Cat dracu va mai trebuie?! Cate generatii mai vreti sa nenorociti pentru o sticla de ulei si o punga de zahar?
Ps: grija mare, nea Liviu! Si-a mai desconsiderat unu’ circarii in ‘89 si a sfarsit mancat de lei.
  • Suzuki Vitara 2015 Allgrip diesel
Omul este singurul animal care roșește, ori ar fi potrivit să o facă - Mark Twain

The following users thanked this post: hugbear, fireburn, gabineg

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14538
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
Un fost suzukist elvețian care trăiește la noi face comparatii.
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline Costique

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2537
  • Schimbarea vine, ca vrei, ca nu vrei...
    • Göteborg
Cat de credibil este sondajul cu PSD in frunte si PNL al patrulea, in Bucuresti? Si ALDE in mare crestere...Eu zic ca este foarte credibil..."Lasa-ti orice speranta" ... eu cel putin asta am vazut in viitor, de aia am plecat...
  • Suzuki Vitara S AT -> Peugeot 3008

The following users thanked this post: toma

Offline Lerua07

Teodorovici, la TVR1: "Cândva o să candidez și la prezidențialele din România. Nu candidez ca să candidez". O fi citit in frunze de chiparos ca va ajunge presedinte  :D
Sunt multi dilii in tara asta, in frunte cu Plesoianu, care... a citit în stele că va ajunge preşedinte. :-))
  • Vitara 2015, spirit 1.6 benzina, allgrip, TM, alba,
Multumeste-te cu putin, pentru ca putinul nu-ti va lipsi niciodata !