Autor Subiect: TARA UNDE SUNT NEVOIT SA TRAIESC.....si unde probabil va creste si copilul meu!  (Citit de 700558 ori)

0 Membri şi 6 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline f.cristi

Adica a fost meritul 100% al PNL-ului, cam asta s-a sugerat.

cu astia o sa sa ajungem sa-l regretam pe Baselu, ca macar stia sa vorbeasca si sa se impuna si intern si extern
Vezi ca omologul actual al lui Baselu nu e "astia" ci unu' care incearca de vreo 5 ani aproape sa-si faca "guuuvernuuu' meeeuuu" si care nu ajunge nici la degetul mic al inteligentei lu' Baselu. Ai incurcat un pic borcanele.
Si Baselu, cat a fost el de nemernic si parsiv, tot ii da lectii de diplomatie si mediere acestui Gica-contra.
« Ultima Modificare: 14.Feb.2019, 06:47:39 p.m. de toma »

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14538
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
A, atunci nu se pune. Oricum, cred ca PSD habar n-avea despre ce e vorba. Cred ca nici nu aveau nevoie de PSD, nu ?

Au avut nevoie doar de 3 pesedisti.
Ailati au votat impotriva.
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline ariciul

Ce-ai facut Gabi? Tocmai cand era sa zicem si noi ca a mai scapat psdeul ceva bun printre atatea prostii vii tu si ne aduci cu picioarele pe pamant! Ups  :D iar am pus semnul exclamarii!
  • Suzuki Vitara 1.6 Passion allgrip

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
Abia acum am citit presa de azi. Am avut mult de lucru. :inteligent:
  • SX4 by Giugiaro

Offline toma

Sa punem si link. Uite ce zice Aneta3: S-a votat! Alocațiile copiilor cresc la 150 de lei

Si din articol:
Citat
ALOCAȚII 2019. Este scandal în plenul Parlamentului după ce amendamentul PNL prin care alocațiile copiilor cresc de la 85 la 150 de lei a trecut de votul parlamentarilor, asta deși PSD au votat împotrivă.

Na belea.

Citat
Sunt doi parlamentari ALDE și doi parlamentari PSD care au votat acest amendament. Varujan Vosganian a cerut reluarea votului, dar nu s-a mai putut face acest lucru.

Deci ce sa inteleg de aici? Ca e meritul PSD?

Personal consider ca aceasta crestere e bine venita.

Serios ? Poate persoana gaseste si link-ul de astazi.
Si tu ce esti indubitabil ? Un orc ?

Troll a fost folosit in privinta ta potrivit sensului "figurat":
"In Internet slang, a troll is a person who starts quarrels or upsets people on the Internet to distract and sow discord by posting inflammatory and digressive, extraneous, or off-topic messages in an online community (such as a newsgroup, forum, chat room, or blog) with the intent of provoking readers into displaying emotional responses and normalizing tangential discussion, whether for the troll's amusement or a specific gain."

Eu fiind cel care a lansat afirmatia legata de persoana ta, o sustin - ultimele tale postari nu fac decat sa-mi intareasca aceasta convingere.

Orc nu mi-e clar despre cine ai vrut sa spui ca este, colegul @saureign sau eu. In privinta colegului, puteai sa faci un joc de cuvinte si sa-l botezi Sauron  :D. Daca la el te-ai referit ar fi politicos sa "publici" niste scuze.

In privinta mea, ma lasa rece.

Sa trecem peste referintele din Lordul Inelelor, fara avertizari legate de regulament, sper eu, si sa continuam dezbaterea.
  • Suzuki Vitara 2015 Allgrip diesel
Omul este singurul animal care roșește, ori ar fi potrivit să o facă - Mark Twain

Offline ariciul

Ce nemernici! Adica au incercat iar sa voteze pana iese cum vor ei, au mai facut asta inclusiv la aprobarile de proiecte pentru autostrazi.
  • Suzuki Vitara 1.6 Passion allgrip

Offline f.cristi

PNL a profitat ca sa mai dea o lovitura PSD-ului (sa mai faca rost de 2 mld. lei, sa mai creasca deficitul bugetar), nu ca nu mai pot ei de grija copiilor. Personal, foarte bine !
Pe de alta parte nu inteleg de ce PSD-ul (dar si alte guvernari de dinainte) a tot amanat aceasta masura  pt. ca electoral da foarte bine (si nici impactul nu e unul "nimicitor")

Nu sunt familiarizat cu limbajul de "internet slang" (si nici nu as vrea sa ma molipsesc si sa-mi intre in subconstient), asa ca am crezut ca ne "duelam" in personaje din Stapanul Inelelor.

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
Abia acum am citit presa de azi.

Am găsit un test interesant de impostura.
  • SX4 by Giugiaro

The following users thanked this post: toma

Offline toma

PNL a profitat ca sa mai dea o lovitura PSD-ului (sa mai faca rost de 2 mld. lei, sa mai creasca deficitul bugetar), nu ca nu mai pot ei de grija copiilor. Personal, foarte bine !
Pe de alta parte nu inteleg de ce PSD-ul (dar si alte guvernari de dinainte) a tot amanat aceasta masura  pt. ca electoral da foarte bine (si nici impactul nu e unul "nimicitor")

Bugetul e subred. Poti privi desfasurarea evenimentelor si in nota mentionata de tine... PNL castiga capital electoral si PSD e pus in incurcatura.

Dar uite o idee: cum ar fi ca PSD sa puna banii pentru asta la buget din milioanele alea multe de euro pe care le ia tot de la buget? Nu ar fi o mare lovitura de imagine? Adica sa vina Dragnea sa spuna: dam din banii "nostri" pentru copii - PSD nu are nevoie de bani de la buget pentru ca ne finantam din contributiile membrilor de partid. Ca tot a fost el condamnat in prima instanta pentru furt din bugetul asistentei sociale.
Doar ca... fix PSD-ul a initiat si votat (alaturi de ALDE si PNL) sa primeasca partidele mai multi bani de la buget. Vezi cum aparent lucruri fara legatura se intalnesc? Daca nu votau mizeria aia erau bani pentru alocatii fara sa fie pusi in dificultate cu bugetul... nu?

Vezi cum se leaga lucrurile?

Nu sunt familiarizat cu limbajul de "internet slang" (si nici nu as vrea sa ma molipsesc si sa-mi intre in subconstient), asa ca am crezut ca ne "duelam" in personaje din Stapanul Inelelor.
Ma bucur ca am clarificat neintelegerea.
  • Suzuki Vitara 2015 Allgrip diesel
Omul este singurul animal care roșește, ori ar fi potrivit să o facă - Mark Twain

Offline f.cristi

Problema majorarii alocatiilor pt. copii a tot fost promisa si respinsa sau amanata ani de zile (practic, eu retin doar o majorare, de la vreo 30 si ceva de lei parca la 84 lei actual, nici cu mai stiu cand s-a intamplat), incat tind sa cred ca nu (numai) din cauza ca si-au marit bugetele partidelor nu au adoptat-o pana acum. Chiar nu inteleg, era un capital de imagine extraordinar (pt. orice partid) castigat cu un cost redus. Personal, nu cred ca PNL-ul va "castiga" din aceasta masura.