0 Membri şi 6 Vizitatori vizualizează acest subiect.
cu astia o sa sa ajungem sa-l regretam pe Baselu, ca macar stia sa vorbeasca si sa se impuna si intern si extern
A, atunci nu se pune. Oricum, cred ca PSD habar n-avea despre ce e vorba. Cred ca nici nu aveau nevoie de PSD, nu ?
ALOCAȚII 2019. Este scandal în plenul Parlamentului după ce amendamentul PNL prin care alocațiile copiilor cresc de la 85 la 150 de lei a trecut de votul parlamentarilor, asta deși PSD au votat împotrivă.
Sunt doi parlamentari ALDE și doi parlamentari PSD care au votat acest amendament. Varujan Vosganian a cerut reluarea votului, dar nu s-a mai putut face acest lucru.
Serios ? Poate persoana gaseste si link-ul de astazi.Si tu ce esti indubitabil ? Un orc ?
Abia acum am citit presa de azi.
PNL a profitat ca sa mai dea o lovitura PSD-ului (sa mai faca rost de 2 mld. lei, sa mai creasca deficitul bugetar), nu ca nu mai pot ei de grija copiilor. Personal, foarte bine ! Pe de alta parte nu inteleg de ce PSD-ul (dar si alte guvernari de dinainte) a tot amanat aceasta masura pt. ca electoral da foarte bine (si nici impactul nu e unul "nimicitor")
Nu sunt familiarizat cu limbajul de "internet slang" (si nici nu as vrea sa ma molipsesc si sa-mi intre in subconstient), asa ca am crezut ca ne "duelam" in personaje din Stapanul Inelelor.