Hop si eu: evident condamnare. Si din pacate in permanenta se dau termene IMENS de lungi, ca doar o fapta de mare coruptie e muult mai putin importanta dacat doua pogoane de pamant ale lui tata Floarea care se judeca cu toate neamurile, sau decat o contestare PE FORMA a unui proces verbal de circulatie (fapta exista, dar s-a uitat o virgula in procesul verbal, sau s-a gresit o litera din numele strazii). Tare curios as fi cum de se ajunge la prescrierea unor faptr?... Cat despre dispute despre politicieni, nu cred ca se poate aplica zicala mecanicilor auto "toate face asa".
Ieri aati mai avut o dovada a cum se conduce Romania de pe micul ecran: mare demonstratie a taximetristilor in Bucuresti (nu conteaza motivul - de fapt, desi am auzit de bine despre ride sharing, care nu e ce se zice la noi, va pot confirma ca in Bucuresti, daca vrei sa iei un taxi de la un loc unde sunt adunate, cam 2 din 3 ti se spune pretul cursei inainte. Daca ii intrebi de ce stau acolo daca refuza curs, iti zic cu zambetul pe buze "astept un coleg" sau "ma odihnesc". Despre condusul vara cu aer conditionat de la natura (adica curent intre doua / trei geamuri deschise sa nu mai vorbim.
DAR... Fiind multi si vazuti de multa lume, se pare ca au obtinut ce au vrut.
Sa nu mai vorbim ca treaba cu dispeceratul o vor doar sefii firmelor de taxi, ca au pierdut din maduva ciolanului. Suni de te lasa rece, apoi vocea iti transpmite suav, dupa cateva minute: "ne pare rau, reveniti).
Si da, Romania o duce atat de rau pentru ca in politica, majoritatea sunt niste oportunisti, care au intrat doar pentru capatuirea lor si a neamului lor.
Si atentie, PSD-ul avea oameni chiar buni, dar acestia au plecat / au fost indepartati si au ramas doar lupii tineri, aka a doua generatie, copiii emanatilor, care sut flamanzi si au toate placerile vietii la care jinduiesc si pentru care ar fura oricat (majoritatea...)