In momentul in care vad ca cei mai multi de aici va limitati a sustine ca tara o duce rau numai de 2 ani incoace nu pot sa zic decat ca asta e ipocrizie, iar mie nu-mi plac ipocritii.
Daca cu dreapta (chiar daca a guvernat mai putini ani) si cu tehnocratii (Isareascu si Ciolos) a fost asa bine cum naiba de nu a continuat lumea cu ei ?
1)pai e vorba aia: cand 10 oameni iti zic ca esti beat, te duci sa te culci...asa si aici pe forum:
-zic un banc: tu la volan pe autostrada asculti radio Romantic...la un moment dat crainica zice: suntem informati de un ascultator ca un nebun circula pe autostrada pe contrasens cu viteza mare. Tu pui mana pe telefon suni la radio Romantic si zici: Nu unul, sunt sute, sute!
...asa si tu pe aici
2)Tara dupa 1989 a mers bine, pe un trend ascendent , e drept ca nu asa cum am fi vrut, datorita politicienilor(toti) cu caracter dambovitean...
3)Nu au ramas la putere cei buni datorita "prostimii" manipulate cu galeti colorate si sticle cu ulei la alegeri...
Daca nu vad toti realitatile in care traim, nu stau acum sa le imprumut tuturor "ochelarii" mei ca am nevoie de ei....dar miopii care inca nu vad bine acum or sa simta in curand "bastoanele" pe spinare....
Dar pe undeva e adevarat ca ne meritam soarta, ca suntem asa cum suntem; e drept ca nu toti suntem la fel....dar ce e de facut? sa luptam sau sa plecam...