Membru al unui partid n-am fost, nu sunt si nu cred ca voi fi vreodata.
De votat am votat de-a lungul timpului cu locurile 1-2, indiferent care au fost ei.
Mai exact? Nu de alta dar eu inteleg ca ai votat constant PSD...
Un lucru e cert, si il pot spune in gura mare: spre deosebire de multi altii (care se pricep si la Robor si la masini si la justitie si la economie si la vitamina D s.a.m.d.), n-am pretentia ca ma pricep la toate si ca pot emite judecati de valoare cu privire la orice
E in regula. Poti sta linistit ca partidul gandeste cu bucurie si in locul tau. Nu stiu daca
pentru tine... dar in locul tau o poate face cu placere.
Totusi la Ciolos te pricepi nu? Ca despre el emiti judecati de valoare... si despre USR... si despre BNR... si despre banci in general... si despre capital strain... si despre patroni rapace care isi iau al doilea Porsche... sau in cazurile astea vorbeste partidul prin gura ta?
@f.cristi putem dezbate diverse teme fiecare cu argumentele lui. In principiu dezbaterea este cu atat mai utila si valoroasa cu cat omul isi foloseste mai mult propria judecata iar pentru a judeca ceva ai nevoie de informatie. Cu cat obtii informatie mai calitativa cu atat ai sanse sa tragi o concluzie personala ("judecata de valoare" cum spui tu) mai corecta.
Din pacate ce faci tu pe topicul asta e mai aproape de trolling decat de o polemica cu argumente. Nu stiu daca o faci intentionat sau nu dar, dupa cum vezi, Leutz casca pe margine, semn ca discutia nu aduce nimic interesant. Sa ridicam nivelul zic!
Discutiile astea si vehementa asta trebuiau sa aiba loc cu multi ani inainte. Trebuia pus piciorul in prag demult. Acum nu pare decat ipocrizie: "plecati voi ca sa venim noi, ca noi furam mai putin decat voi".
Si care e solutia ta? Sa lasam lucrurile asa ca altfel suntem ipocriti? Serios?
Da ce ar fi de discutat aici ? Nu e clar ? Din cate amintesc eu chestiunea asta cu alocatiile e boala veche, din toate guvernarile.
Parerea ta! Cum vezi
tu lucrurile! De ce asa si nu altfel? Ce argumente? Te deranjeaza? Esti ok? etc etc etc