Autor Subiect: TARA UNDE SUNT NEVOIT SA TRAIESC.....si unde probabil va creste si copilul meu!  (Citit de 700528 ori)

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline ariciul

Inca un motiv sa acord mai multa atentie USR-ului. Cei care mai sustin PNL-ul ar trebui sa se mai gandeasca cat de departe de psd sunt ei de fapt.
  • Suzuki Vitara 1.6 Passion allgrip

Offline f.cristi

PNL a votat cot la cot cu PSD şi ALDE
Inca o data, un calduros Puie MSD!
Si zici ca..doar..Puie MSD ?
Betmen, betmen !

De ce tin unii mortis sa demonstreze ca hotul mai mic e mai putin hot decat hotul mai mare si invers ?

Offline toma

@f.cristi esti sigur ca nu ai facut scoala pe la Moscova?  :-?  Ai citat trunchiat din doua postari diferite...  doar ziceam.

Si ca sa clarific pozitia mea, ca vad ca faci pe omul care nu intelege:

1. Puie MSD e valabil in orice situatie (pentru mine chiar si atunci cand fac ceva bun)
2. PNL nu e departe, nu uit USL si nici actualii lideri nu sunt foarte credibili. Daaaar, daca ar fi singura alternativa la PSD i-as vota fara alte mofturi din simplu motiv ca nu sunt PSD
3. Din fericire exista alternativa si la PSD si la PNL.. chiar mai multe. Personal, deocamdata, consider USR cea mai buna alternativa. Cel mai probabil va fi nevoie de o coalitie care sa includa PNL pentru a castiga alegerile, compromis care chiar daca nu pot sa spun ca-mi place is dispus sa-l tolerez. Nu, nu sunt si n-am fost membru al nici unui partid politic.

Da' la subiect ai ceva de spus (adica despre alocatia copiilor sau despre finantarea partidelor de la buget)?

Clarifici si tu daca esti sau nu membru/sustinator/votant PSD?

De ce tin unii mortis sa demonstreze ca hotul mai mic e mai putin hot decat hotul mai mare si invers ?

Pentru ca cum (sic!) nici prostii nu-s toti la fel de prosti si cu hotii e cam tot asa  ;-)
  • Suzuki Vitara 2015 Allgrip diesel
Omul este singurul animal care roșește, ori ar fi potrivit să o facă - Mark Twain

The following users thanked this post: shpeedy, ariciul, Soimu

Offline ariciul

Până să finanțeze programul care oferă vitamina D pentru copii, bugetul PSD pentru 2019 a oferit însă vitamine partidelor, în condițiile în care procentul din PIB în limita căruia este permisă alocarea de subvenții formațiunilor politice a fost ridicat la limita maximă permisă de lege, 0,04%, în comparație cu 0,02%, cât a fost anul trecut.

În consecință, partidele primesc de 2,4 ori mai mulți bani decât anul trecut, subvențiile ridicându-se la suma de 409 milioane lei.

Doar PSD va primi peste 200 de milioane lei, mai mult decât bugetul anual al unor instituții fundamentale în lupta împotriva corupției, precum DNA și DIICOT.

Dragnea și-a luat deja vitamina D: PSD ia mai mulți bani în 2019 decât DNA și DIICOT

The following users thanked this post: toma

Offline shpeedy

Poate pentru ca:
- aia care sunt acum la fraiele societatii romanesti si iau deciziile sunt PSD+ALDE;
- in PNL se mai gasesc inca destule persoane acceptabile/frecventabile (in special tineri), ceea ce nu se poate spune despre adunatura PSD+ALDE...

Ma uimeste totusi de cand nu mai are colegu' o problema cu hotia...  :-?

Culmea tupeului - compararea persecutiilor politice in comunism cu condamnarile facute coruptilor/hotilor sub "statu' paralel"...

Maniu, Brătianu, Iuliu Hossu, Coposu, Ticu Dumitrescu și..... PSD.
Bai jegurile pământului oamenii aia au mers la pușcărie pentru că s-au opus comuniștilor bai!
Nu pentru ca au furat bai!
Voi ați furat! De aia o sa mergeți la pușcărie nesimtitilor!
Cum se poate bai sa mânjiți pe toți oamenii care au murit din cauza comunismului și sa îi faceți egalii voștri?
Nu aveți ce cauta bai voi lângă ei! Rușine sa va fie!

Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X

The following users thanked this post: Soimu

Offline ariciul

Frustrare mare la Antena 3. Chiar furie. Mircea Badea scoate flăcări pe gură, de parcă l-a vizitat motociclistul înainte de emisiune: nu e, dom’le, corect, e dublă măsură! Pe Firea au huiduit-o că a vrut să-i dea Simonei Halep cheia orașului, pe Boc îl laudă toți că a bătut la tobă!

Numitorul comun e Simona Halep. Simona victorioasa la Roland Garros, Simona victorioasa la Ostrava. Dar asemăările se opresc aici. Și acum, deosebirile.

1. Pe Arena Națională, Gabriela Firea venea să cueagă roadele unui triumf cert al Simonei. La Ostrava, Emil Boc venea să susțină o națională a României care avea șanse de 10% să bată la ea acasă cea mai bună echipă din lume, deținătoarea trofeului, câștigătoarea a 6 din ultimele 8 ediții. Așadar, nu doar victorie incertă, ci înfrângere aproape sigură.
2. Firea n-a contribuit cu nimic, Boc a răgușit strigând și a făcut bătături în palme lovind toba, timp de două zile. Diferența dintre a profita și a susține.
3. În ultimii ani, naționala României n-a putut juca la București, dar a fost găzduită impecabil la Cluj-Napoca. Diferența o face calitatea sălii de sport. Iar Clujul, cu primăria sa, stă infinit mai bine decât Bucureștiul, cu primăria lui (și cu un buget 8 ori mai mare).
4. Turneul feminin de la București și-a dat obștescul sfârșit, turneul feminin de la Cluj-Napoca e pe cale să se nască. Se anunță un turneu cu premii de un milion de euro, care va fi tentant și pentru jucătoare de Top 5, precum Simona Halep, sau de Top 100, cum mai sunt Mihaela Buzărnescu, Irina Begu și Sorana Cîrstea.
5. Pe Arena Națională, Simona Halep nici n-a amintit numele Gabrielei Firea. Ea a mulțumit celor peste 10.000 de oameni din tribună. La Ostrava, la conferința de presă de după meciurile de sâmbătă, Simona Halep a declarat, euforică: „Domnul Boc e senzațional! A călătorit atât de mult și ne-a transmis și nouă o energie pozitivă prin comportamentul său. Ne ajută foarte mult. A venit aici special pentru noi”.
6. Bucureștenii au taxat felul execrabil al Gabrielei Firea de a face politică, de a conduce Primăria, de a minți, de a fi agresivă, de a risipi banii Primăriei. Clujenii l-au aplaudat pe Boc la Untold, unde au fost zeci de mii de oameni. Ăsta-i pulsul mulțimii.
7. Chiar contează ce faci ca primar și cum ești ca om! În funcție de asta, poți fi simpatic sau antipatic, apreciat sau detestat, iubit sau urât.

The following users thanked this post: ASZ, shpeedy, rexkrokiDAU, Soimu

Offline f.cristi

Din fericire exista alternativa si la PSD si la PNL.. chiar mai multe. Personal, deocamdata, consider USR cea mai buna alternativa.
in PNL se mai gasesc inca destule persoane acceptabile/frecventabile (in special tineri)
Pe de o parte ma bucura optimismul vostru, pe de alta parte ma ingrijoreaza naivitatea voastra.
Ce spuneti voi aici vad ca pe o formatiune Ciolos 2; poate chiar mai rau.
Ca sa ma exprim plastic, una e sa zbori cu avionul ca pasager zi de zi si alta e sa fii pus la mansa, chiar numai o data.

Pentru ca cum (sic!) nici prostii nu-s toti la fel de prosti si cu hotii e cam tot asa  ;-)
Interesant

Offline ariciul

Mda, daca amesteci pasagerii cu pilotii si apoi ii compari , ai dreptate. Dar de ce sa-i amesteci te intreb? Chiar ai impresia ca gasca de pesedei e infailibila si altii vezi doamne nu se pricep? Cu idei din astea fixe sincer nu vad cum am putea progresa vreodata pentru simplu fapt ca nu vrem schimbare si orice presupune acest lucru. Deci logica ta e gresita din start.

The following users thanked this post: Soimu

Offline toma

Pe de o parte ma bucura optimismul vostru, pe de alta parte ma ingrijoreaza naivitatea voastra.
Ce spuneti voi aici vad ca pe o formatiune Ciolos 2; poate chiar mai rau.
Ca sa ma exprim plastic, una e sa zbori cu avionul ca pasager zi de zi si alta e sa fii pus la mansa, chiar numai o data.

Sa inteleg ca ti se pare ca cine e la mansa acum sunt competenti si stiu ce fac? Adica argumentul pentru a vota in continuare PSD este ca au experienta la guvernare?

Permite-mi sa te citez: "Interesant"

PS ca era sa uit: din nou discutia cu tine e deturnata de la subiect. Mai vorbim dupa ce ne spui parerea ta despre alocatiile copiilor si despre finantarea partidelor de la buget. Asta ca sa discutam idei si nu persoane.

• Suzuki Vitara 2015 Allgrip diesel
Omul este singurul animal care roșește, ori ar fi potrivit să o facă - Mark Twain

Offline f.cristi

Clarifici si tu daca esti sau nu membru/sustinator/votant PSD?
Membru al unui partid n-am fost, nu sunt si nu cred ca voi fi vreodata.
De votat am votat de-a lungul timpului cu locurile 1-2, indiferent care au fost ei.
Sustinator (unii formuleaza simpatizant  :-))) eu nu prea stiu ce inseamna, poate ma lamuresti tu. Dar daca tot vorbesti (numai) de PSD, sunt masuri cu care sunt de acord, cu care nu sunt de acord, care ar fi putut fi imbunanatite sau modificate etc.

Un lucru e cert, si il pot spune in gura mare: spre deosebire de multi altii (care se pricep si la Robor si la masini si  la justitie si la economie si la vitamina D s.a.m.d.), n-am pretentia ca ma pricep la toate si ca pot emite judecati de valoare cu privire la orice