Autor Subiect: TARA UNDE SUNT NEVOIT SA TRAIESC.....si unde probabil va creste si copilul meu!  (Citit de 700530 ori)

0 Membri şi 4 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline toma

Mai bine aici ca sa nu politizam (si) topicul cu bancuri.  :fluier:
  • Suzuki Vitara 2015 Allgrip diesel
Omul este singurul animal care roșește, ori ar fi potrivit să o facă - Mark Twain

The following users thanked this post: ariciul

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14538
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
"c-a zis" , asta stiam dar bancul tot banc e!
E cam 50% banc...
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

The following users thanked this post: Soimu

Offline shpeedy

Niste poze din Venezuela:

Sent from my MI MAX 2 using Tapatalk
Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X

Offline ariciul

Ultima e tare, daca ar folosi bancnotele si nu hartia ar tine mai mult, parerea mea...
  • Suzuki Vitara 1.6 Passion allgrip

Offline toma

​MOTIVARE CCR Prin noua definiție a traficului de influență se acceptă și tolerează acte de corupție / Modificarea la abuzul în serviciu, contrară statului de drept / Parlamentul a încălcat Constituția

Citat
Curtea Constituțională desființează, în motivarea asupra proiectului de modificare a Codului Penal, formulările impuse de Coaliția PSD-ALDE pentru infracțiunile de trafic de influență și abuz în serviciu. Magistrații constituționali arată că prin prevederile propuse se acceptă și tolerează acte de corupție, modificările fiind contrare exigențelor statului de drept, și se creează premisele încălcării unor drepturi şi libertăţi fundamentale, ceea ce reprezintă o ameninţare la adresa statului de drept.
[...]
Magistrații constituționali concluzionează că Parlamentul a încălcat prevederile Constituției, ignorând viziunea de ansamblu din decizia anterioară a Curții în privința abuzului în serviciu, fiind preocupat mai degrabă de stabilirea unui prag valoric derizoriu, decât de definirea intensităţii vătămării cu referire la drepturile sau interesele legitime ale unei persoane fizice sau juridice.
Omul este singurul animal care roșește, ori ar fi potrivit să o facă - Mark Twain

The following users thanked this post: enicky

Offline f.cristi

Cuuum ? CCR-ul nu era a lu' PeSeDeu ? Sau nu tot timpul ?

Offline toma

Pai daca si oamenii lor ii trag de maneca iti dai seama cat de prost au facut legile  ;)

The following users thanked this post: enicky, Soimu

Offline enicky

M-am tot gandit daca sa scriu aici sau la "Valori cu care ne mandrim...", pana la urma scriu aici, despre un roman, contemporan cu noi si cu care, cred eu ar trebui sa ne mandrim !
  Suntem in tensiune de cateva saptamani, mai ales prin grija protv si altor "organe" de presa, care ne tot anunta ca suntem in mare pericol din cauza gripei !
  Legat de acest subiect, profesorul Vania Atudorei face cateva dezvaluiri . Este un interviu mai vechi, primit pe mail, dar care cred ca este foarte actual :
Cine este Vania Atudorei?

Vania Atudorei s-a născut pe 9 decembrie 1953, la Botoșani. În anul 1978 a absolvit Universitatea din Iași, specialitatea Biologie Medicala. Face stagii la Universitatea din Chișinău și la Universitatea ”Friedrich Schiller” din Jena.

După o scurta carieră didactică, devine cercetator-biolog la Institutul de cercetari științifice din Iași (1979), apoi lucrează ca biolog la Fabrica de medicamente Terapia din Cluj. Din 1981 devine șef al Laboratorului de Microbiologie Farmaceutică din  Cluj  Napoca, fiind, totodată, membru al Uniunii Societăților de Științe Medicale și al Asociației Oamenilor de Știință din Romania. Între anii 1990 si 1992 lucrează la Oficiul Protecției Apelor și Naturii din Cantonul Jura, Elveția (unde elaborează o nouă metodă de analiză a poluării apelor) și la Laboratorul de Microbiologie al Spitalului din Delemont. În 1992 emigrează în Canada. După o scurta ședere la Quebec, se stabilește la Montreal. Între 1993 și 1996 a fost directorul Departamentului de microbiologie al Companiei farmaceutice ”Biopharm”.  În prezent este directorul general al Companiei Farmaceutice ”Sterigen” , predă la două colegii, unul în Montreal și unul în Ontario și  este consultant al ACDI (Agence Canadienne de Developpement International).

• Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline shpeedy

Parerea mea e ca postarea de mai sus isi gaseste mai bine locul in topicul de sanatate - problema asta cu vaccinarea mi se pare suficient de delicata incat sa nu poti spune clar si fara echivoc, mai ales profani ca noi, care este adevarul... Logic vorbind, introducerea unor virusi intr-un organism sanatos (dar despre care nu se stiu suficiente date cu privire la "calitatea" sistemului imunitar) poate avea si repercusiuni negative asupra organismului. Dar nici ne-vaccinarea in conditiile miscarilor de populatii aferente ultimelor secole si a mutatiei mediului in care homo-sapiens traieste nu este o solutie. Chiar daca nu se poate evalua 100% obiectiv (implicand atat de multe variabile - sistem imunitar, mediul, factorii de risc), statisticile arata ca - in general - incidenta deceselor in randul populatiilor vaccinate e mai mic fata de populatiile ne-vaccinate...

Partea proasta la toata povestea este ZGOMOTUL de fond (pro/contra) care nu prea mai lasa loc la ratiune...

Parerea mea...

Sent from my MI MAX 2 using Tapatalk

Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X

Offline Utilizator_Anonim

Hai pe bune avem discutie despre vaccinuri? gandeste-te care era mortalitatea infantila inainte de descoperirea vaccinurilor si cam ce boli au fost eradicate.
-poliomelita - da paralizie
- tbc- mori
- rabiea - turbare - mori
etc
Nu imi vine sa cred cand aud imbecili, criminali ca olivia steer care zic ca ceapa si usturoiul tin loc de vaccin
Daca nu ar fi pericolul sa-i imbolnaveasca pe altii nu as comenta, s-ar aplica selectia naturala si am scapa de o parte din cretini.
  • Scross 1.4 allgrip pasion, skoda yeti 2.0 tdi 4x4, saab 900 coupe 230 cp

The following users thanked this post: toma