Autor Subiect: TARA UNDE SUNT NEVOIT SA TRAIESC.....si unde probabil va creste si copilul meu!  (Citit de 700521 ori)

0 Membri şi 8 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline enicky

Ei, @NicNic atunci era perioada "marilor investitii" facute de Videanu, Berceanu, G.Sandu s.a., uitam repede si mai trebuia platite uneori si salariile (alea taiate cu 25%).
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline Costique

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2537
  • Gen: Bărbat
  • Schimbarea vine, ca vrei, ca nu vrei...
    • Göteborg
Da , imi amintesc scandalul ca am luat 20 miliarde euro buffer de la Banca mondiala , sa ii aiba BNR in rezerva, sa n-o luam ca englezii.  Insa nu vad sa va plangeti ca PSD a cheltuit deja 20 miliarde euro in 5 ani de cand face ce vrea din tara asta...PDL-ul e de vina, si cu Basescu...la vremea aia chiar imi storceam creierul sa vad ce-or sa mai inventeze dupa Basescu. Se pare ca aveau placa pregatita, "statul paralel"... Ia spuneti , in cate regiuni din tara PSD este tartorul din 1990? Luati judetele pe rand si vedeti administratiile...si o sa descoperiti ca n-au pierdut puterea niciodata...
Despre nefericitul premier Grivco  n-am nimic bun a spune. Doar ca era peste Veorica ca PM, oricat ce mult v-ar oftica asta. Ficusul de la Cotroceni s-a pacalit cu propria propaganda,"normalitatea" si "linistea" era de fapt cerinta PSD-istilor sa faca ce vor... Basescu stia cu cine vorbeste, Johannis este un intrus in gasca, un gugustiuc care a vorbit inainte de a gandi fara sa inteleaga consecintele... toti aia "educati" care l-au atacat pe "golanul Basescu" au aratat ca sunt doar niste idealisti inutili in lupta cu haita...
« Ultima Modificare: 06.Feb.2019, 10:39:14 a.m. de Costique »
  • Suzuki Vitara S AT -> Peugeot 3008

The following users thanked this post: shpeedy, toma, ariciul

Offline macold

Din pacate stiti bine cum a ajuns Johannis: prin vot negativ - il alegem pe asta sa nu iasa celalalt...
Problema grava este ca opozitia se numeste opozitie pentru ca nu a castigat alegerile, dar nu stiu cu cate propuneri constructive a venit... Iar in privinta unor posibili candidati de la opozitie... mai bine schimbam subiectul!
  • Suzuki ignis GL+ ALLGRIP 2018
Bicolor: portocaliu-negru (prezent-viitor...)

Offline rexkrokiDAU

Ei, @NicNic atunci era perioada "marilor investitii" facute de Videanu, Berceanu, G.Sandu s.a., uitam repede si mai trebuia platite uneori si salariile (alea taiate cu 25%).

Mă îndoiesc că nu ai priceput ce a vrut să-ți transmită @NicNic
Dacă spui că te deranjează discuțiile politice pe un forum auto, de ce nu te poți abține de la a le perpetua?

Offline NicNic

Eram sigur ca asta vei spune.
Dar in continuare prezinti informatii care dovedesc incredibila gestiune a actualei guvernari.
Aia rai din trecut au taiat salarii ca sa pastreze un echilibru.
Dar actualii ce fac?
  • ex-Suzuki SX4 Navi silky silver metallic = ex-SUVI
Desteapta-te romane!
Traiasca capra vecinului!

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14538
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
Despre vitamina D...
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

The following users thanked this post: Soimu

Offline ariciul

Esti offtopic, asta mergea fie la "Sa mai radem nitel" sau la " un baaaaanc".
Deci se mai intampla si moderatorilor!
  • Suzuki Vitara 1.6 Passion allgrip

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14538
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
Nu sunt off-topic , ca zis nea Liviu ca ia bani de la servicii sa cumpere vitamina D la copii. ;)
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline ariciul

"c-a zis" , asta stiam dar bancul tot banc e!
  • Suzuki Vitara 1.6 Passion allgrip