Da , imi amintesc scandalul ca am luat 20 miliarde euro buffer de la Banca mondiala , sa ii aiba BNR in rezerva, sa n-o luam ca englezii. Insa nu vad sa va plangeti ca PSD a cheltuit deja 20 miliarde euro in 5 ani de cand face ce vrea din tara asta...PDL-ul e de vina, si cu Basescu...la vremea aia chiar imi storceam creierul sa vad ce-or sa mai inventeze dupa Basescu. Se pare ca aveau placa pregatita, "statul paralel"... Ia spuneti , in cate regiuni din tara PSD este tartorul din 1990? Luati judetele pe rand si vedeti administratiile...si o sa descoperiti ca n-au pierdut puterea niciodata...
Despre nefericitul premier Grivco n-am nimic bun a spune. Doar ca era peste Veorica ca PM, oricat ce mult v-ar oftica asta. Ficusul de la Cotroceni s-a pacalit cu propria propaganda,"normalitatea" si "linistea" era de fapt cerinta PSD-istilor sa faca ce vor... Basescu stia cu cine vorbeste, Johannis este un intrus in gasca, un gugustiuc care a vorbit inainte de a gandi fara sa inteleaga consecintele... toti aia "educati" care l-au atacat pe "golanul Basescu" au aratat ca sunt doar niste idealisti inutili in lupta cu haita...