0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.
Tu imi spui ca am o problema de percepție a realității, cand nu vezi bârna din ochii unora dar vezi paiul din ochii altora ?Repet, aducerea în discuție doar a PSD-ALDE-ului nu face decât sa-mi spulbere orice idee de buna intentie si imparțialitate a interlocutorului, de parcă alternativele de până acum sau de acum sunt formate din feți-frumoși. Sintagme de genul "coruptii noștri sunt mai buni decât coruptii lor sau hoții noștri fura mai putin decat hoții lor" la mine nu au ce cauta. Eu nu accept jumătățile de măsură.Deci, în continuare, astept raspuns la intrebarea "Care sunt băieții buni" ca sa-i stiu si eu ?LE la LE: imi place asta cu "evoluția indivizilor", dincolo de jignirea din continut. Dar e bine ca intotdeauna avem pretentii de la altii, dar noi, ca indivizi "individuali" sa nu ne schimbam .
"Tribunalul București a decis suspendarea Regulamentului de încasare a taxei de habitat în Sectorul 2 al Capitalei, anunță USR într-un comunicat. Consilierii locali ai USR au atacat în instanță taxa instituită în cuantum de 159 de lei / persoană / an instituită de Consiliul Local al Sectorului 2, consiliu controlat de primarul PSD Mihai Mugur Toader."
TSintagme de genul "coruptii noștri sunt mai buni decât coruptii lor sau hoții noștri fura mai putin decat hoții lor" la mine nu au ce cauta. Eu nu accept jumătățile de măsură.Deci, în continuare, astept raspuns la intrebarea "Care sunt băieții buni" ca sa-i stiu si eu ?
Repet, aducerea în discuție doar a PSD-ALDE-ului nu face decât sa-mi spulbere orice idee de buna intentie si imparțialitate a interlocutorului, de parcă alternativele de până acum sau de acum sunt formate din feți-frumoși. Sintagme de genul "coruptii noștri sunt mai buni decât coruptii lor sau hoții noștri fura mai putin decat hoții lor" la mine nu au ce cauta. Eu nu accept jumătățile de măsură.Deci, în continuare, astept raspuns la intrebarea "Care sunt băieții buni" ca sa-i stiu si eu ?