Autor Subiect: TARA UNDE SUNT NEVOIT SA TRAIESC.....si unde probabil va creste si copilul meu!  (Citit de 708431 ori)

0 Membri şi 6 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline Laurentiu

1. Dupa mult timp am reusit sa am contact cu sistemul medical.
2. Sambata se produce afectiunea (dureri crunte de mijloc).
1. In ultrimii 3 ani de zile m-am lovit aproape lunar cu sistemul medical iar la ultima intrevedere, mi s-a cerut, fara nici o jena si fara nici o chitanta suma de 10.000 lei pt o operatie de coxartroza (2300 lei era doar suma pt a putea intra in sala de operatie - halate, manusi, cimpuri sterile, seringi, fese etc).

2. Cu o radacina de hrean data prin razatoare, pusa intr-o fasa si stropita cu spirt sau otet, te scot din asemenea dureri.
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14589
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
... am o mica indoiala  >:)

Ma refeream in perioada vacantelor (ferragosto in Italia, micile sau marile "buchoane" in Franta, etc.)
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline adrian_r5

Una sint blocajele pe autostrada din cauza unor evenimente in trafic si alta sint blocajele la punctele de taxare subdimensionate ...
Too Old to Rock and Roll: Too Young to Die (© Jethro Tull 1976)

Better Motörhead than Dead :yeah:

Offline miocrl

azi mi-au ravasit hotii casa

ieri m-au chemat la sediul politiei, au recuperat telefonul mobil furat. :)  :good:

Offline edy70

Un pic cam isteric articolul dar nu departe de adevar cred ...   X-(

http://standard.money.ro/macro/romania-ascunde-500-000-de-agenti-secreti-12529.html

PS. Totusi 500000 din titlu cred ca are un 0 in plus   :D
« Ultima Modificare: 17.Nov.2010, 01:18:59 p.m. de edy70 »
"Tara aceasta piere din lipsa de oameni, nu din lipsa de programe. Aceasta este parerea noastra."   
SX4 1.6i GS 107 CP 4x4 gri-metal
Raspunde la numele de ZAMBI.

Offline Laurentiu

PS. Totusi 500000 din titlu cred ca are un 0 in plus   :D
Daca se stie numarul lor inseamna ca nu mai este un secret.. Cel putin doi oameni i-a numarat. Un secret cunoscut cu mai mult de o singura persoana, nu mai este secret. ;)
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline rexkrokiDAU

Am inceput sa citesc articolul si chiar in a doua fraza dau peste asta:

"Serviciile secrete se pișă efectiv pe legile privind transparența informațiilor de interes public."

Ce pretentii sa am de la cineva care foloseste astfel de termeni intr-un articol? Nu ma mai intereseaza ce are de spus in continuare.

Offline bogdanb

Ce pretentii sa am de la cineva care foloseste astfel de termeni intr-un articol? Nu ma mai intereseaza ce are de spus in continuare.

Nu cred ca e important daca un ziarist a citit in copilarie Dostoievski si nici daca scrie in citate din Patapievici.
Pentru ca la urma urmei intereseaza ce spune, nu cum o face.
Mai deranjant mi se pare ca din ce in ce mai multe companii ni se adreseaza (noua ca clienti) de parca am fi batut mingea cu CEO-ul sau am fi pascut oile pe tarlaua lor.
E tot o forma, dar una care demonstreaza lipsa de respect fata de client si care e menita sa conduca la scaderea asteptarilor de calitate. X-(
SX4 4x4 1.6GS aka Suzie Q :)

Offline rexkrokiDAU

Eu cred ca e important si cum faci ceva nu doar ce faci.
Cand sunt in intimitate, de exemplu la masa mea din bucatarie si mananc singur imi permit sa ragai cu gura pana la urechi, dar cand ies intr-un loc public, cum e pana la urma si un ziar sau internetul si sunt si alte persoane, nu mai pot sa ma comport la fel. Tot asa si cine a scris articolul de mai sus, in sine lui poate sa gandeasca oricum, dar cand isi face publice gandurile e nevoie de putina cizelare a limbajului, poate doar si ca respect pentru cititori. Si pentru asta nu trebuie sa ai in biblioteca scriitori celebri. Un limbaj vulgar folosit in afara unui cerc restrans de prieteni nu dovedeste altceva decat lipsa de bun simt. 
Parerea mea.  :)

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14589
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice