0 Membri şi 13 Vizitatori vizualizează acest subiect.
In concluzie, nu am pretentia de la marii jucatori straini de piata din Ro decat sa aplice aceleasi practici ca in tara lor de origine.
Le vor aplica atunci cand vor avea cumparatori de acelasi tip cu cei din tara lor.
Daca tu ai nevoie de explicatii suplimentare la asa o stire...
Consiliul Concurenței a amendat... principalele trei lanțuri de supermarketuri – Auchan, Carrefour și Cora – precum și patru companii producătoare sau distribuitoare de alimente... Motivul amenzii drastice este fixarea prețurilor între retailerii Auchan, Cora și Carrefour și furnizorii acestora, în perioada 2010-2016.
noi suntem...prea lenesi ca sa schimbam magazinul.
Aceste MARI companii (nu vorbim de cartelul pietarilor din piata centrala) au actionariate si manageriate din niste state care ne dau noua diverse lectii de morala, pe justitie, pe politici fiscal-monetare si economice...Sunt curios daca in tarile de origine sau prin alte state nonbananiere europene au astfel de practici. Eu n-am auzit.
Avand in vedere si cele spuse mai sus nu, nu-mi pare rau deloc de buticurile de la coltul blocurilor. Nu m-am simtit niciodata respectat, conditiile in general sunt insalubre si, cel mai important, iesi mai jecmanit decat o fac market-urile amintite.
Respingem categoric acuzaţiile Consiliului Concurenţei care a luat această decizie fără o minimă analiză economică, deşi regulile de concurenţă nu pot fi aplicate în absenţa identificării şi evaluării realităţilor economice. Acuzațiile aduse de autoritatea de concurență se întemeiază exclusiv pe prezumțiile acesteia nesusținute din punct de vedere probatoriu. La dosarul de investigație nu există nicio dovadă din care să reiasă că societatea noastră ar fi săvârșit fapta anti-concurențială pretinsă de Consiliul Concurenței.