Autor Subiect: TARA UNDE SUNT NEVOIT SA TRAIESC.....si unde probabil va creste si copilul meu!  (Citit de 700359 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline f.cristi

- m-as astepta ca programa scolara sa fie atent corelata cu zilele de scoala si volumul de munca sa fie distribuit pe zile a.i. fiecare zi de scoala sa conteze;
- m-as astepta sa existe o anumita rigurozitate in programul de scoala, rigurozitate a carei respectare sa se imprime viitorilor absolventi de scoala, indiferent de ce aleg acestia sa fac in viata
Cand, acum in preajma lui 24 Ianuarie ?

Sunt suficiente problemele mentionate?
Da, daca esti liber ca azi si stai la gura sobei si te gandesti la problemele tarii...

La nivelul de "investitii" in sanatate "inlesnite" in diverse forme de catre FSN/PDSR/PSD in ultimii 30 de ani, asteptam cu interes ciuma bubonica, febra tifoida, tifosul...
Vad ca iar o dam pe politica. Singurul nostru noroc e mai supravietuim cu ce s-a investit de catre CDR/PDL si ce-a fost aia cu Ciolos si Voiculescu.

Hai sa fim seriosi; stii cum e aia cu paiul si cu barna din ochi.

Online Catalln

• Suzuki Vitara Passion 2015 1.6 VVT 4WD MT
Consum declarat: urban 6,5 L/100 Km; mixt 5,6 L/100 Km; extra urban 5,1 L/100 Km
Consum mixt realizat la

The following users thanked this post: gabineg

Offline f.cristi

Si tot din Cluj vine si asta.
Tembelismul e in floare.

Offline shpeedy

Cum arata prostia in stare pura?!

Cam asa:

Venezuela, here we come!

Sent from my MI MAX 2 using Tapatalk
Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X

The following users thanked this post: Soimu

Offline Soimu

Daca pun mana si pe BNR, folcloric vorbind tara e "belita"...
  • 2018 SWIFT 1.2 PASSION 90 CP 2WD si 2018 IGNIS 1.2 GLX AllGrip

Offline Costique

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2537
  • Gen: Bărbat
  • Schimbarea vine, ca vrei, ca nu vrei...
    • Göteborg
Nu stiu daca le raspunde cineva dar astia de la PSD insira un sir de gogomanii, mincinoase cat casa de mare.  Deficitul comercial este cel mai mare din istorie, de peste 15 miliarde de euro, Guvernul se imprumuta de 5-10 milioane de euro pe zi, etc. Asta de a scris a facut-o pentru votanti lor superdotati intelectual, pentru ca realitatea si datele economice contrazic ce spune mascariciul PSD-ist...
  • Suzuki Vitara S AT -> Peugeot 3008

Offline shpeedy

Daca pun mana si pe BNR...

Mai ales pe tiparnita...

Offline toma

Liviu și analfabeta
Cucerește și planeta!

Sursa: KMKZ
  • Suzuki Vitara 2015 Allgrip diesel
Omul este singurul animal care roșește, ori ar fi potrivit să o facă - Mark Twain

Offline shpeedy

Daca tot suntem la chestii amuzant-amare, am gasit si eu una:

... De fapt, spectacolul începuse încă de cu seară. Ministrul primise gențile în care erau cam două milioane de euro într-un restaurant. Când a plecat, multe pahare de whiskey și sticle de vin mai târziu, împleticindu-se, nu le avea cu el. Le uitase sub masă. Și-a adus aminte de ele când a ajuns acasă. Firesc, ca și cum și-ar fi uitat umbrela, a trimis șoferul să le recupereze.

Până să se întoarcă acesta, a adormit în sufragerie, pe canapea. Șoferul a venit, l-a trezit cu greu, i-a predat gențile și a plecat. Atunci a început circul. Beat și chior de somn a tot ezitat dacă să se culce la loc sau să își pună la adăpost prada. Pe la 2, încă umbla de-a bușilea prin grădină încercând să sape o groapă cu lopățica de cenușă de la șemineu.

Cu chiu cu vai, spre dimineață, a reușit. Când a venit femeia de serviciu, primul lucru pe care l-a făcut a fost să adune banconetele împrăștiate pe jos în sugraferie și în grădină, ca și cum ar fi șters dâra de sânge rămasă în urma luptei corp la corp dintre ministru și genți. Le-a adunat cu grijă într-un teanc și le-a pus într-un sertar.

Cei care urmăreau imaginile video surprinse de ”tehnica” de supraveghere montată în casă mustăceau. Se vedea că femeia nu făcea prima dată tipul ăsta de curățenie după ”șefu”. Când s-a trezit familia, toate erau la locul lor, ca și cum nimic nu se întâmplase.

Circul, însă, avea să reînceapă seara târziu, când ministrul a revenit acasă și a relizat că nu mai ține minte unde a îngropat gențile. I-a luat ceva să rânească în curtea de aproape un hectar, până le-a găsit. Timp în care echipa operativă ba făcea pariuri dacă să o găsească, ba se întrebau, la mișto: ”să începem să-i dăm SMS-uri, rece, călduț, cald?”...

Cum ar fi oare o ecranizare, a la Tarantino ori Kusturica ?!

The following users thanked this post: Soimu

Offline toma

Tarantino ar rezolva totul intr-o baie de sange... si castiga personajul pozitiv.

Fiind in Balcani, Kusturica consider ca ar fi muuult mai potrivit!
  • Suzuki Vitara 2015 Allgrip diesel
Omul este singurul animal care roșește, ori ar fi potrivit să o facă - Mark Twain