Autor Subiect: TARA UNDE SUNT NEVOIT SA TRAIESC.....si unde probabil va creste si copilul meu!  (Citit de 700305 ori)

0 Membri şi 13 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline toma

@Soimu, s-au sacrificat destui pentru tara. Daca cei care au facut-o in razboiul de independenta sau in primul razboi mondial cred ca ar fi privit cu oaresce multumire la rezultat, cei care au facut-o in al doilea razboi mondial si la revolutie nu cred ca au somn linistit.
  • Suzuki Vitara 2015 Allgrip diesel
Omul este singurul animal care roșește, ori ar fi potrivit să o facă - Mark Twain

Offline f.cristi

in ultima vreme ma cam enervez cand vad ce se intampla in tara...cata hotie, cata nesimtire, cate prostie...si ce perspective rele ne pasc.....
Doar in ultima vreme ? La peste 60 de ani, multi inainte ?
Eu nu pot accepta atmosfera asta ipocrita, ca pana acum doi ani de cand a venit PSD-ul la putere parca a curs lapte si miere si doar de atunci s-a "imputit" treaba.

Offline toma

@f.cristi fiecare vede lucrurile in felul lui. Daca tu gasesti mai multa ipocrizie in afara PSD-ului decat in randurile lui e concluzia ta.
Omul este singurul animal care roșește, ori ar fi potrivit să o facă - Mark Twain

Offline Soimu

in ultima vreme ma cam enervez cand vad ce se intampla in tara...cata hotie, cata nesimtire, cate prostie...si ce perspective rele ne pasc.....
Doar in ultima vreme ? La peste 60 de ani, multi inainte ?
Eu nu pot accepta atmosfera asta ipocrita, ca pana acum doi ani de cand a venit PSD-ul la putere parca a curs lapte si miere si doar de atunci s-a "imputit" treaba.

Cristi, cu mici exceptii la putere au fost vechii politicieni comunisti revopsiti....care nu au avut incotro si au luat drumul european si caimacul privatizarilor in capitalismul salbatic.
Dar au avut grija ca si tara sa incepa un drum lent spre prosperitate catre UE si NATO.
Dar astia cat de cat mai educati si mai deschisi aui fost inlocuiti de valetii, soferii, secretarele lor....niste imbecili, care in plus se pare ca actioneaza si in sensul Moscovei(ca au avut aia metode sa-i "capaciteze" daca au facut-o in USA, TURCIA, UNGARIA).

Trebuie sa recunosti ca cei de acum din Parlamenti si guvern nu se ridica nici macar pana la rama pantofilor lui Ilici sau Bombonel....
  • 2018 SWIFT 1.2 PASSION 90 CP 2WD si 2018 IGNIS 1.2 GLX AllGrip

The following users thanked this post: toma

Offline f.cristi

Ipocrizia nu are grad de comparatie.

Offline Soimu

Traind azi in regimul Draqnea nu credeam ca voi ajunge sa zic, ca lucrurile mergeau destul de bine pe vremea lui A.Nastase....ma refer la tara la economie!...ce va urma la noi e jale!
  • 2018 SWIFT 1.2 PASSION 90 CP 2WD si 2018 IGNIS 1.2 GLX AllGrip

Offline toma

Ipocrizia nu are grad de comparatie.

Poate din punct de vedere gramatical ai dreptate, cred ca din punct de vedere "cantitativ" putem compara macar numarul situatiilor in care partidele prin intermediul exponentilor lor dau dovada de ipocrizie.
Cum ar fi de exemplu nationalismul de fatada al PSD-ului care insa are nevoie de UDMR pentru a-si asigura majoritatea parlamentara si prin urmare face concesii de tot felul. Si ca asta iti mai pot da multe exemple.

The following users thanked this post: shpeedy, Soimu

Offline f.cristi

UDMR-ul a fost partenerul tuturor partidelor care aveau nevoie de majoritate și asta s-a văzut cel mai bine in guvernarea PDL. Acum, macar nu au niciun ministru.

Offline rexkrokiDAU

Doi ani zici? 

Iată, așadar, cât timp s-a aflat PSD la guvernare fie direct, cu propriul prim-ministru, fie indirect, din umbră sau printr-o alianță oficială:

Adică ceva mai mult de 19 ani din cei 27, durată în creștere, oricum.

Ca atare, când mai auziți/citiți vreun onorabil reprezentant al PSD care dă vina pe moștenire/opoziție/soartă pentru felul în care arată România, dați-i cu graficele de mai sus peste nas: pentru că a guvernat mai mult decât toți ceilalți laolaltă, PSD este principalul partid responsabil pentru subdezvoltarea țării.

https://www.petreanu.ro/timp-guvernat-1989-incoace/

Offline f.cristi

Dacă in cei 27-19 ani era altceva (in sensul de mai bine, de vreo evoluție/"revoluție) decât cu PSD sau PSDlike nu mai castiga PSD alegerile.