Autor Subiect: TARA UNDE SUNT NEVOIT SA TRAIESC.....si unde probabil va creste si copilul meu!  (Citit de 700284 ori)

0 Membri şi 6 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline f.cristi

Mai bine cu tinerii aerieni de la USR, genul ala care trec strada cu ciocu'telefon, sau scriu pe facebook la volan, decat nemernicii condamnati care au acum majoritatea!
Apropos de tineri. La actualul meu loc de munca, de 10 ani de cand sunt aici s-a facut schimbul de generatii; ii numeri pe degetele de la o mana pe "dinozaurii" ramasi. E un domeniu unde se cer studii de inalta calificare, postuniversitare, unii cu studii sau cu experienta dinafara. Insa cu toata tehnologizarea si investitiile (sau, poate, tocmai de aceea ?)  din ultima vreme gradul de incompetenta profesionala si indolenta a crescut, cu toate ca tinerii respectivi sunt superinteligeti, sunt asi la feisbuc s.a.m.d. Deci, despre ce tineri vorbim ? Eu nu sunt deloc optimist.

Offline Utilizator_Anonim

@toma Tu ai un mod simplist/extremist de a privi in alb si negru
Eu ziceam ca aceea au confirmat administrativ si prin urmare pot tinti si la alt nivel
Daca ardem etape ajungem cu pm ca viorica., usr nu face exceptie
Iar dpdv al organizarii intr-un partid primarii conteaza enorm, ei aduc voturile pt centru si iti dezapezesc de exemplu strada. Asa ca nu bagateliza localul.
« Ultima Modificare: 12.Ian.2019, 07:11:25 p.m. de hippo »
  • Scross 1.4 allgrip pasion, skoda yeti 2.0 tdi 4x4, saab 900 coupe 230 cp

Offline toma

Am inteles: daca-s buni administratori la nivel de oras probabil se vor descurca si la nivel de tara. Nu contest, e un rationament just.

Diferenta este ca la nivel de tara nu prea alegi oameni ci partide, ca aia cu vot uninominal nu a tinut la noi.
  • Suzuki Vitara 2015 Allgrip diesel
Omul este singurul animal care roșește, ori ar fi potrivit să o facă - Mark Twain

Offline Soimu

Spuneti sincer, voi ce credeti?...daca ar fi sa fiu pe o corabie cu alti 2, si aceasta ar naufragia pe o insula pustie unde ar trebui sa raman 5 ani, cu cei 2, pe care as alege?....pe Nicolicea+Iordache (PSD) sau pe doi de la USR?
  • 2018 SWIFT 1.2 PASSION 90 CP 2WD si 2018 IGNIS 1.2 GLX AllGrip

Offline f.cristi

Guvernul tehnocrat al PSD condus de Ciolos, macar a fost ok ca tinut carma corabiei si lucrurile au fost stationare si mergeau bine din inertie.
Hai ca s-a hotarat sa ne ajute de la Bruxelles. Doamne ajuta !

Offline f.cristi

Spuneti sincer, voi ce credeti?...daca ar fi sa fiu pe o corabie cu alti 2, si aceasta ar naufragia pe o insula pustie unde ar trebui sa raman 5 ani, cu cei 2, pe care as alege?....pe Nicolicea+Iordache (PSD) sau pe doi de la USR?
Doi ? Doi oarecare ? Lasa, nu conteaza ca tot aia e. Eu zic clar doi, ca ceilalti doi nu pot fi dusi de nas.

Offline toma

Eu i-as alege pe aia 2 de la PSD pentru ca nu as avea nici o remuscare sa-i gatesc si sa-i mananc 😈
  • Suzuki Vitara 2015 Allgrip diesel
Omul este singurul animal care roșește, ori ar fi potrivit să o facă - Mark Twain

The following users thanked this post: Lerua07, Soimu

Offline Utilizator_Anonim

Urat, f urat
  • Scross 1.4 allgrip pasion, skoda yeti 2.0 tdi 4x4, saab 900 coupe 230 cp

Offline Soimu

F.Cristi>raspuns total gresit!...altcineva?
Toma>raspuns corect!.....in afara ca as scapa tara, Parlamentul si comisia juridica de niste ticalosi, care au distrus Justitia, ar fi si sansa de a-mi face acolo o tzepusa, ceva, o carcasa de testoasa cu care sa rezolv problema...m-as sacrifica pt. tara, ca am depasit 60 ani.

Offline Soimu

Eu ma retrag din discutia de aici, ca politica e gretoasa, nu castig nimic din politica , dimpotriva imi fac dusmani(si asa in familie am un frate sutinator psd, dar avem intelepciunea sa nu discutam politica cand ne vedem) si nu vreau ca opiniile politice diferite sa ne creeze resentimente cand discutam probleme de Suzuki-club.

Scuze ca am postat in mesaj separat....in ultima vreme ma cam enervez cand vad ce se intampla in tara...cata hotie, cata nesimtire, cate prostie...si ce perspective rele ne pasc.....

The following users thanked this post: Utilizator_Anonim, NicNic