Autor Subiect: TARA UNDE SUNT NEVOIT SA TRAIESC.....si unde probabil va creste si copilul meu!  (Citit de 700265 ori)

0 Membri şi 12 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline toma

Nu e funny deloc: un om politic polonez, presedintele Consiului European, vorbeste in romana mai bine ca prim-ministru Romaniei (pentru cine nu a vazut pana acum, poate urmari discursul aici):

• Suzuki Vitara 2015 Allgrip diesel
Omul este singurul animal care roșește, ori ar fi potrivit să o facă - Mark Twain

Offline shpeedy

El vorbeste mai bine fata de majoritatea clasei politice actuale, dar cu ce ne ajuta asta?!

Intrucat e destul de clar ca o discutie logica/argumentata/responsabila nu prea este posibila cu cei din alta bula, ma gandesc ca poate la nivelul umorului ajungem (cat-de-cat) pe aceeasi frecventa...

Sent from my MI MAX 2 using Tapatalk
Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X

Offline f.cristi

Exista la ora actuala un om politic "romanesc" activ care sa se ridice la nivelul respectivului ?
Din pacate, exista si o categorie de "suflatori in ureche" la spusele carora oficialii europeni tot trebuie sa dea sfaturi.

Offline ...

Dacian?
Întreb doar, nu daţi cu parul.

On-topic: eu, ca traducator, nu sunt prea incantat ca d-nul Dan Marasescu (seful unitatii de traducere in romana de la Bruxelles) a trebuit sa traduca discursul lui Donald "Colţ-de-Elefant" doar pentru a impresiona o tara de impresionisti...

Offline f.cristi

Dacian ?  :)
1. Care sunt realizarile lui in functia de mult laudat-ul comisar european (pe agricultura) ?
2. Care sunt realizarile lui ca prim ministru ?
3. Ce prestanta poti avea in fata unora care nu te cunosc sau nehotarati cand tu te duci si atati protestatarii lui hastag in fata Ateneu-ului, apoi iti dai jaca jos de pe tine si cu camasa sifonata te duci si te asezi langa ceilalti oficiali, ca un pu...frici ?

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14537
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
Nici domnul Tusk nu este profet tara lui.  Conservatorii-populisti  la putere în Polonia (frați cu ungurii și mai nou cu italienii) îl contesta puternic pentru ca le critica derapajele de la democrația liberala.
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline shpeedy

Protestatarii lu' hashtag... Hmmm... Interesant...

Pot intreba, de curiozitate, de unde iti iei informatiile?

Offline f.cristi

Bineinteles ca de la RTV si Antena3, ca Digi si Realitatea nu-i pt. oricine.

Offline shpeedy

Uff, mi-ai dat niste emotii...