Autor Subiect: TARA UNDE SUNT NEVOIT SA TRAIESC.....si unde probabil va creste si copilul meu!  (Citit de 708430 ori)

0 Membri şi 5 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline Laurentiu

lipseste apostila "conform cu originalul"
Se poate scrie si cu mina "conform cu originalul" la care se adauga stampila rotunda a unitatii si semnatura sefului.
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline shpeedy

Multumesc tuturor pentru urari si gandurile bune !

Cat despre sistem, numai de "bine"...
Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X

Offline Silfax

... am gasit mentionata o idee definitorie pentru societatea noastra si anume ca vom putea evolua cand vom fi capabili sa trecem de la "eu sunt" la "noi suntem".
  • S-Cross Elegance benzina 4x2

Offline edy70

"Tara aceasta piere din lipsa de oameni, nu din lipsa de programe. Aceasta este parerea noastra."   
SX4 1.6i GS 107 CP 4x4 gri-metal
Raspunde la numele de ZAMBI.

Offline edy70

"Tara aceasta piere din lipsa de oameni, nu din lipsa de programe. Aceasta este parerea noastra."   

Offline edy70

Offline bogdanb

Nu ca sunt eu carcotas, dar cand spuneam acu' vreun an ca e ceva putred in masura asta de obligativitate, multi m-au luat la misto ca visez conspiratii.
Nu stiu daca am mai spus-o, dar o spun acum: Voi crede in buna-credinta a unei legi care ne obliga sa facem ceva doar atunci cand un km de autostrada va costa maxim 2mil. EUR in loc de 20. Si cand lucrarile se vor termina relativ la timp si nu cu 3 ani de intarziere...
SX4 4x4 1.6GS aka Suzie Q :)

Offline rexkrokiDAU

conspiratii putem sa vedem in orice masura legislativa...  eu nu zic ca nu poate fi asa, fiecare dintre noi avem dreptul sa credem asta, dar un ziar (in cazul asta site) ar trebui sa vina cu dovezi, nu cu supozitii...  si apoi pana la urma ficare lege obliga la ceva, chiar daca prin ea ne sunt recunoscute unele drepturi...
obligativitatea cauciucurilor de iarna e un lucru bun, oricine poate testa singur si vedea diferentele intre un pneu de iarna si unul de vara, nu e cine stie ce experiment stiintific complicat...   ca la noi banii din amenzi vor lua alte cai decat cele prognozate asta e grav si ar trebui pedepsit, ca nu se va intampla asta insa e alta discutie, ce nu stirbeste din beneficiile acestei masuri...  :)

Offline miocrl

http://www.tion.ro/stiri/timis/articol/se-extinde-aria-de-aplicare-a-sistemului-telpark-la-timisoara/cn/news-20101109-04582368

nu le mai ajung banii la nesimtiti...
exista langa serviciul meu o parcare cu bariera unde costa 2 lei pe ora. de cand au bagat taxa asta.. suplimentara telpark-ului aceea parcare e goala goala. initial era un abonament decent, acum e hotie deja.

ai nostri oameni puternici

PS:
observati masina din poza :D

Offline adrian_r5

Ambasadorul german la Bucuresti: Mercedes nu a investit in Romania din cauza lipsei unei infrastructuri rutiere dezvoltate

El a explicat ca, personal, nu este deranjat de lipsa unei infrastructuri rutiere dezvoltate, insa a dat exemplul firmei Mercedes, care nu a investit in Romania acum cativa ani, din cauza ca "infrastructura in transport nu era suficient de buna".

Intrebat cum se simte ca cetatean din Germania intr-o tara in care exista o lipsa de autostrazi, ambasadorul a spus: "Pot sa ma descurc cu asta. Nu trebuie sa ajung intr-o ora de aici la Brasov. Dar este o problema pentru industrie (...) Eu, personal merg cu mare placere pe drumul national, dar firmele au nevoi logistice. Si daca aceste cerinte logistice sunt satisfacute este frumos, iar mai tinerilor mei colegi de la ambasada, carora le place sa mearga la Marea Neagra la sfarsit de saptamana, li s-ar parea foarte frumos daca autostrada spre Constanta ar ajunge pana pe litoral.''

In momentul in care moderatorul emisiunii i-a citit comentariul unui telespectator care a spus ca ar fi bine ca Romania sa fie cucerita si condusa de Germania, ambasadorul a replicat ca "Raspunsul german este ca e mult prea scump sa cucerim Romania .(...)
Too Old to Rock and Roll: Too Young to Die (© Jethro Tull 1976)

Better Motörhead than Dead :yeah: