Autor Subiect: TARA UNDE SUNT NEVOIT SA TRAIESC.....si unde probabil va creste si copilul meu!  (Citit de 707123 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline adrian_r5

... cistiga cel mai schmecker  >:D<
Too Old to Rock and Roll: Too Young to Die (© Jethro Tull 1976)

Better Motörhead than Dead :yeah:

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14584
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
Hai sa introducem si o picatura pozitiva intr-un ocean de amaraciune.
V-ati gandit vreodata ca puteti zbura low-cost la Havana si Bangkook? :)
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline adrian_r5

Offline adrian_r5

Offline rexkrokiDAU

Pe zi ce trece mi se intareste convingerea ca traim intr-o tara de rahat si nu vad o iesire din situatia asta de lipsa cronica si generalizata a banilor in tot ce ar trebui sa asigure o viata normala. In ultimul timp ma incearca tot mai rau o parere de rau ca nu m-a prins revolutia cu vreo cinci ani mai mare, mai mult ca sigur ca va scriam de pe un Ip mai lipsit de dezgust.

Offline Cristi (XTI)

Uneori mă întreb ce mă fac cu dezavantajul de a fi avut ocazia să vizitez cam toată Europa asta "bătrână"... Anume acela de a putea plasa corect România şi mentalităţile care o bântuie... Adică atât de jos şi trist, iar uneori chiar la niveluri periculoase.  :-S
Jimny 2019 GLX MT Kinetic Yellow  

Offline Leutz

Mdahhh, ce sa mai zic de altii  :-S care au vizitat si altele; si mai tinere si mai batrane decat ... continentul cu pricina.

Asta e ... stiti cum se zice. E un singur lucru pe care nu-l poti alege in viata asta: originea.
  • SX4 AWD MT 2.0 - 2007 / Outlander AWD CVT 2.4 - 2019

Offline edy70

"Tara aceasta piere din lipsa de oameni, nu din lipsa de programe. Aceasta este parerea noastra."   
SX4 1.6i GS 107 CP 4x4 gri-metal
Raspunde la numele de ZAMBI.

Offline Laurentiu

• Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline bogdanb

http://www.urbaniulian.ro/2010/03/05/36-de-motive-pentru-care-nu-se-schimba-nimic-in-romania/

Bravo  :clap: Asa cum spunea un comentator, ar trebui puse in rama si citite de 3 ori pe zi pana ne intra bine in cap si nu mai facem
SX4 4x4 1.6GS aka Suzie Q :)