0 Membri şi 13 Vizitatori vizualizează acest subiect.
Citat din: Leutz din 07.Dec.2018, 02:52:09 p.m.Este laudabil faptul ca are o afacere care-i merge bine, iar daca metodele pe care le foloseste acolo sunt bune, atunci este si mai laudabil. Totusi, conflictul de interese nu poate fi trecut cu vederea. Nu e bine sa dai de ani si ani cu bata in sistemul de stat, in timp ce tu activezi in sprijinul sistemului privat. [...][...] personal, sunt de parere ca desconsiderarea unei persoane (opiniilor enuntate de o persoana) in baza faptului ca-si castiga painea din mediul privat sau ca, aditional "continutului", este capabila sa se si "ambaleze" frumos, nu sunt cele mai corecte/pertinente/responsabile/mature argumentatii posibile; [...]
Este laudabil faptul ca are o afacere care-i merge bine, iar daca metodele pe care le foloseste acolo sunt bune, atunci este si mai laudabil. Totusi, conflictul de interese nu poate fi trecut cu vederea. Nu e bine sa dai de ani si ani cu bata in sistemul de stat, in timp ce tu activezi in sprijinul sistemului privat. [...]
[...]Ca sa nu raman dator, cealalta persoana despre care am vorbit, pe care am ne-desconsiderat-o , e de ceva timp inspector scolar si cred ca este acum si directoare de scoala. In timpul asta este si membru/coordonator local al unuia din organismele europene pentru educatie (aia care se ocupa de bursele si programele de educatie si cooperare intracomunitara). Trebuie sa ma informez totusi, pentru ca imi dau seama ca nu am mai vorbit cu ea de ceva vreme.
In ce ar trebui să se termine o autostrada?