Autor Subiect: TARA UNDE SUNT NEVOIT SA TRAIESC.....si unde probabil va creste si copilul meu!  (Citit de 700183 ori)

0 Membri şi 12 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline Costique

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2537
  • Gen: Bărbat
  • Schimbarea vine, ca vrei, ca nu vrei...
    • Göteborg
Nu numai caci eu nu ma consider capsunar si apoi sa nu uitam ca partidul hotilor si cersetorilor romani din Europa e mai mare ca PSD-ul tot...
Ce spun eu este ca Teodorovici a descoperit apa calda, el nestiind sarmanul ca migratia fortei de munca calificate a afectat mult mai devreme si mai puternic Polonia si Cehia. Sunt lucrari de doctorat despre impactul migratiei fortei de munca calificate si la nivel de uniune sunt programe de stabilizare si intrajutorare. Ca asa se duc si cateva mii de studenti romani si studiaza in strainatate . Doar ca Romania nu le ofera mai nimic sa se si intoarca. China a devenit atractiva, anul trecut pentru prima data cei plecati la studii s-au intors inapoi in China. Romania? Pai am colegi care au plecat din cauza sistemului de sanatate. Eu nu mai suport coruptia si peschesul. Cand salariile in Romania vor acoperi corutia si nevoile, cei mai multi se vor intoarce. Eu unul nu agreez PSD pentru ca nu are cu cine sa faca Romania precum China...o gasca de hoti intoleranti ce vor lasa dora prapad legislativ siinstitutional, numai buni de pus capastru vom fi...Cine va plati salariile alea mari? Ca economia are la baza salariile mici, nu productivitatea!
Chiar credeti ca ce face PSD cu salariile este gandit de PSD? Nu dragilor, este o metoda folosita in UE pentru a diminua decalajele salariale. Si vine asta, ca stia ca UE ii sprijina, sa ceara mai mult, legarea de glie. Doar ca tembelul nu intelege ca una e s-o faci fara sa spui nimic si alta e sa faci publice anumite politici "sensibile". Caci ce urasc cel mi mult astia din UE e sa fie desconspirati cand fac ghidusii...
  • Suzuki Vitara S AT -> Peugeot 3008

Offline shpeedy

Asta asa... ca sa nu facem politica...

Pozele sunt facute la interval de 30 minute...

Sent from my MI MAX 2 using Tapatalk
Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14537
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline Meltdown

Chiar credeti ca ce face PSD cu salariile este gandit de PSD? Nu dragilor, este o metoda folosita in UE pentru a diminua decalajele salariale. Si vine asta, ca stia ca UE ii sprijina, sa ceara mai mult, legarea de glie. Doar ca tembelul nu intelege ca una e s-o faci fara sa spui nimic si alta e sa faci publice anumite politici "sensibile". Caci ce urasc cel mi mult astia din UE e sa fie desconspirati cand fac ghidusii...
@Costique
Dezvolta te rog.
  • 2017 SX4 S-Cross 1.4 TURBO 140CP 6MT AllGrip Passion Energetic Red Pearl

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti

E gata! Dau startul petrecerii...

Parafrazandu-l pe Labis, citesc si plang, mananc  :dknw:
Pe sacul de fasole scria: origine PL si CN, dar parca nu cred ca si Angst (proprietarul marcii Gusturi romanesti) cumpara carnea de porc de peste granite...
« Ultima Modificare: 30.Nov.2018, 02:15:41 p.m. de gabineg »
  • SX4 by Giugiaro

Offline toma

• Suzuki Vitara 2015 Allgrip diesel
Omul este singurul animal care roșește, ori ar fi potrivit să o facă - Mark Twain

The following users thanked this post: hugbear, gabineg, shpeedy, rexkrokiDAU, Utilizator_Anonim, ariciul

Offline rexkrokiDAU

Azi am urcat în Șaua Tâmpei și am prins un fenomen ciudat : curcubeu fără să fi plouat.

Nu e curcubeu. Nu știu cum îi zice pe română dar în engleză e Halo :)

https://en.m.wikipedia.org/wiki/Halo_(optical_phenomenon)

Offline ...

Auzisem de noțiunea halo, e la fel și în română, dar nu m-am gândit la ea. Mulțam fain!

Offline nirolf

Parafrazandu-l pe Labis, citesc si plang, mananc  :dknw:
Pe sacul de fasole scria: origine PL si CN, dar parca nu cred ca si Angst (proprietarul marcii Gusturi romanesti) cumpara carnea de porc de peste granite...

O precizare, Gusturi Românești este o marcă a Mega Image, o marcă proprie cu produse fabricate de diverși producători la calitate destul de variabilă din experiența mea. Din câte știu nu are nicio legătură cu Angst, care au în continuare produse de calitate. Într-adevăr, s-a deschis un magazin "Gusturi Românești" în fosta locație Angst pe Mihalache, dar asta s-a întâmplat după ce Mega Image a cumpărat rețeaua de magazine a celor de la Angst (nu și fabrica de mezeluri și mâncare).

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
Ai dreptate. A fost o confuzie, bazată pe ceea ce ai zis. Aici a fost o coincidență. Ciolanul a fost cumpărat de la Gusturi Românești si produs de Angst.
« Ultima Modificare: 01.Dec.2018, 07:47:26 a.m. de gabineg »
  • SX4 by Giugiaro