Nu numai caci eu nu ma consider capsunar si apoi sa nu uitam ca partidul hotilor si cersetorilor romani din Europa e mai mare ca PSD-ul tot...
Ce spun eu este ca Teodorovici a descoperit apa calda, el nestiind sarmanul ca migratia fortei de munca calificate a afectat mult mai devreme si mai puternic Polonia si Cehia. Sunt lucrari de doctorat despre impactul migratiei fortei de munca calificate si la nivel de uniune sunt programe de stabilizare si intrajutorare. Ca asa se duc si cateva mii de studenti romani si studiaza in strainatate . Doar ca Romania nu le ofera mai nimic sa se si intoarca. China a devenit atractiva, anul trecut pentru prima data cei plecati la studii s-au intors inapoi in China. Romania? Pai am colegi care au plecat din cauza sistemului de sanatate. Eu nu mai suport coruptia si peschesul. Cand salariile in Romania vor acoperi corutia si nevoile, cei mai multi se vor intoarce. Eu unul nu agreez PSD pentru ca nu are cu cine sa faca Romania precum China...o gasca de hoti intoleranti ce vor lasa dora prapad legislativ siinstitutional, numai buni de pus capastru vom fi...Cine va plati salariile alea mari? Ca economia are la baza salariile mici, nu productivitatea!
Chiar credeti ca ce face PSD cu salariile este gandit de PSD? Nu dragilor, este o metoda folosita in UE pentru a diminua decalajele salariale. Si vine asta, ca stia ca UE ii sprijina, sa ceara mai mult, legarea de glie. Doar ca tembelul nu intelege ca una e s-o faci fara sa spui nimic si alta e sa faci publice anumite politici "sensibile". Caci ce urasc cel mi mult astia din UE e sa fie desconspirati cand fac ghidusii...