Autor Subiect: TARA UNDE SUNT NEVOIT SA TRAIESC.....si unde probabil va creste si copilul meu!  (Citit de 700174 ori)

0 Membri şi 6 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline ...

Nu-mi dau seama daca esti pentru sau impotriva. :)

Ca sa fie mai clara pozitia mea fata de "tara unde sunt nevoit sa traiesc", eu de 1 Decembrie merg sa sarbatoresc un weekend prelungit in ... ungurime. :prty:

Offline Utilizator_Anonim

sunt ardelean, trait in Bucuresti.
sunt pentru UNIRE.
  • Scross 1.4 allgrip pasion, skoda yeti 2.0 tdi 4x4, saab 900 coupe 230 cp

Offline shpeedy

Si eu sunt pentru Unire, dar - pe de alta parte - "dragoste cu de-a sila nu se poate" si, daca alta cale nu se poate,  prefer sa raman intr-un coltisor de tara in care inca se mai vorbeste limba romana (poa' sa fie si alaturi de alte limbi) in loc sa o iau de la capat pe alte meleaguri...
Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X

Offline ...

Ca sa fie clar, nu vorbeam de unirea cu R. Moldova, nu? Ca suntem deja discriminati, daca e sa ne uitam la promovarea facuta si facilitatile oferite. Vorbesc de ramanerea in stare unita a regiunilor istorice de pe teritoriul Romaniei actuale.

Offline shpeedy

Inclin sa cred ca 'tustrei' vorbeam de acelasi lucru - ramanerea Romaniei in structura teritoriala actuala vs split Transilvania-Tara Romaneasca-Moldova...

Dupa ce am si vizitat in vara asta Rep. Moldova, parerea mea e ca nu e fezabila o Unire cu Rep. Moldova in viitorul apropiat (am avea atat de mult de bagat in tara respectiva pentru a o aduce macar la nivel de Moldova noastra, incat ar fi mai mare beleaua). Dar desigur ca anumite perspective ma pot contrazice - recentele apropieri de Rusia ar putea duce in directia unirii RO+RM intr-un stat component al CSI/ex-URSS...  >:)

Sent from my MI MAX 2 using Tapatalk

Offline Utilizator_Anonim

Sunt pt reunificarea cu R moldova, dar in ue nu in csi
E corecta precizarea ca dpdv economic e greu deocamdata.
  • Scross 1.4 allgrip pasion, skoda yeti 2.0 tdi 4x4, saab 900 coupe 230 cp

The following users thanked this post: Soimu

Offline shpeedy

Asta da, ar fi scenariul fericit...

Offline Costique

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2537
  • Gen: Bărbat
  • Schimbarea vine, ca vrei, ca nu vrei...
    • Göteborg
Mda...asa cum am mai scris e evidenta pe undeva trecerea din "regat" in "imperiu". Dar lasati orice gand de "split", dupa episodul Catalonia UE sufla si in iaurt. Si apoi putem trai cu speranta ca intr-un tarziu miticii vor realiza diferenta dintre zone si de ce exista... dar astea pot si sperante desarte. Ca mai da Dragnea & Co cate ceva,100 de lei si se uita...
  • Suzuki Vitara S AT -> Peugeot 3008

The following users thanked this post: Soimu

Offline shpeedy

Atunci cand glasuieste un individ total rupt de provocarile realitatii cotidiene pentru ca, deh, el toata viata a lucrat numai la Stat...  :-?

Sunt curios daca - pus sa-si caute un job pe piata libera a muncii - si-ar gasi vreun angajator.

Oricum, e interesant cum - in aceeasi zi - doi ministri (si cel al Sanatatii a venit cu o ineptie) au scos niste perle in acelasi registru - oare ce or mai avea de gand?! Inchiderea granitelor? Retragerea cetateniei? Pe scurt - legarea de glie...

« Ultima Modificare: 28.Nov.2018, 08:48:11 a.m. de shpeedy »

Offline Costique

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2537
  • Gen: Bărbat
  • Schimbarea vine, ca vrei, ca nu vrei...
    • Göteborg
Nu e ceva nou, si Vadim si Paunescu cereau de acum 10 ani sa li se ceara banii inapoi celor cu studii ce pleaca sa munceasca in afara tarii. Acum 10 ani insa nu erau asa de multi tampiti si hoti la carma tarii...
  • Suzuki Vitara S AT -> Peugeot 3008