Autor Subiect: TARA UNDE SUNT NEVOIT SA TRAIESC.....si unde probabil va creste si copilul meu!  (Citit de 700159 ori)

0 Membri şi 6 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline ...

Azi am urcat în Șaua Tâmpei și am prins un fenomen ciudat : curcubeu fără să fi plouat.

The following users thanked this post: Soimu

Offline toma

Anti-social punishment

Excelent articolul, explica niste lucruri pe care le intuiam dar nu le intelegeam. Multumesc!
  • Suzuki Vitara 2015 Allgrip diesel
Omul este singurul animal care roșește, ori ar fi potrivit să o facă - Mark Twain

Offline hugbear

Cu plăcere!
Dar și cu oareșce amărăciune, în același timp. Pentru că explicarea existenței unor tare nu e totuna cu tratarea lor. Sigur, poate fi primul pas spre tratament, dar cât de eficientă poate fi cura când pacientul e necooperant?  :(
Zuza a IIa (SX4 GS 4WD "Gassy Beast")

„Înțelepții vorbesc când au ceva de spus, nebunii - ca să spună și ei ceva.” ― Platon

Offline shpeedy

... sau in negare...
Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X

Offline Costique

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2537
  • Gen: Bărbat
  • Schimbarea vine, ca vrei, ca nu vrei...
    • Göteborg
Cu cat citesc mai multe, cu atat ma conving mai mult ca reteaua a pus stapanire complet pe Romania si pe destinele tuturor celor ce ii calca pragul. O China in devenire, dar numai pe poartea de control. Si nici ala prin metode tehnologice, doar te ignora sau te distrug mediatic daca chiar ai putea avea un impact social. Iobagul roman de tip nou deja este la scoala...Stiti ca nici un fost sef comunist n-a murit  in saracie, nu? Lovilutia a reusit total!
  • Suzuki Vitara S AT -> Peugeot 3008

Offline Utilizator_Anonim

• Scross 1.4 allgrip pasion, skoda yeti 2.0 tdi 4x4, saab 900 coupe 230 cp

The following users thanked this post: Costique

Offline solymir

@hippo am fost și eu recent in Cluj. Și tind să subscriu la ce a scris omul, in marea majoritate. Mai sunt necivilizați cu mașina, dar, surpriză, cei care aveau numere de cj erau foarte puțini. Au și ei problemele lor de trafic însă, chiar dacă în 4 zile am auzit 5 claxoane ( no joke, chiar le-am numărat )

Sent from my iPhone using Tapatalk
  • S-Cross Luxus Mineral Grey. Pentru ca Spirit AT nu exista...

Offline shpeedy

Astept cu interes un eventual referendum de split-are...
Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X

Offline ...

Cu splituirea e mai greu, multi ardeleni get-beget (cati au mai ramas) ar vrea sa se rupa de Bucuresti, dar conducerii de la Bucuresti i se rupe de acestia.

Offline Utilizator_Anonim

In loc sa invatam batem campii cu splitarea.
Am fost acum 2 ani la TIFF la Cluj, cu exceptia traficului, care e la fel de aglomerat (de aceea vor sa faca metrou-si il vor face pana ne miscam noi cu otopeniul), e mult mai bine ca in Bucuresti.
  • Scross 1.4 allgrip pasion, skoda yeti 2.0 tdi 4x4, saab 900 coupe 230 cp