Autor Subiect: TARA UNDE SUNT NEVOIT SA TRAIESC.....si unde probabil va creste si copilul meu!  (Citit de 700156 ori)

0 Membri şi 4 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline wolfin

@cad e o mica diferenta ..intre cele 2....unii ca habar nu au..altii ca is prea multi pentu ce au la dispozitie.  :D

apropo...Brasovul ca intrindere km2  ..este de 2 ori mai mare ca B (micul paris) si are cc 200k locuitori. in B ..pe zi sunt in trafic/tranzit 1 milion de masini.... >:)....suntem masochisti
  • vitara 2016 1.6 4wd pasion + pegas 3120 din 80 si ceva reconditionat. Urmeaza si un 2020
Vitara pasion 1.6 allgrip benzina 2016
Dacia logan 2005
Dacia 1100 1970

Offline shpeedy

Estimarile bat inspre 2 milioane de masini zilnic in trafic - si cand vad cate sunt din judetele limitrofe (gen TR, GR, etc),  si cum se comporta in trafic de parca lumea ar fi a lor (judecand dupa mersul lucrurilor la nivelul conducerii RO, indivizii chiar se simt pe val).

Cu titlu de comparatie, in 1989 erau in Bucuresti 200,000 vehicule, pe aceeasi infrastructura rutiera...
Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X

Offline ...

Normal ca nu se pot compara orasele, dar tara unde sunt nevoit sa traiesc este aceeasi. Un alt coleg a facut 1h si 30 de minute din Noua pana in Centrul Vechi, pe varianta mai scurta (pentru cine stie, urcusul de pe Dobrogeanu-Gherea), nu DN-ul clasic. Un numar de minute la fel de gigantic ca la referendum...

Offline shpeedy

Sunt curios daca o sa se recupereze banii aruncati pe aceste companii. Frica mi-e ca NU, si aceasta manevra a duamnei intra si ea in top-ul tunurilor/tzepelor post-decembriste...

Din acelasi registru, in timp ce PSDuamna continua cu pomenile sau cu "strategia" coerenta in caz de dezastru in Bucuresti, clujenilor li s-a luat din nou sa stea dupa programu' de guvernare (si bine fac!)...

LE: standarde duble chiar si la domeniile internet in Romania trasata de actuala guvernare...

Sent from my MI MAX 2 using Tapatalk
« Ultima Modificare: 23.Nov.2018, 08:26:19 a.m. de shpeedy »
Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X

Offline toma

Cam ca tot ce face PSD-ul: ia o idee in principiu buna (companii municipale care se ocupa de bunul mers al orasului economisind bani la buget) si o transforma intr-o chestie corupta (metoda de sifonat bani, angajat rude, mituit electorat, raspandit caracatita). Nu ar trebui sa mai mire pe nimeni (care inca are capul pe umeri si nu e hot), partidul asta a fost inca de la nastere o acoperire legala a unui grup infractional organizat.

In alta ordine de idei, un articol interesant:  Ioan Aurel Pop ar putea fi Trump-ul nostru

• Suzuki Vitara 2015 Allgrip diesel
Omul este singurul animal care roșește, ori ar fi potrivit să o facă - Mark Twain

Offline hugbear

Anti-social punishment

Citat
Herrmann, Thöni and Gächter found out that participants in some societies were engaging in what they've called "anti-social punishment". They were punishing cooperators!

In fact, they were punishing cooperators so much that the cooperation-enhancing effect of pro-social punishment was entirely canceled.

To make it even more confusing, the anti-social punishment, unlike the pro-social punishment which had roughly similar level in all the participant pools, differed widely among the pools. While it was almost non-existent in the West, it was common in Eastern Europe, in Middle East and in Greece.

The authors then try to find out which aspects of the society are correlated with the high anti-social punishment rate: "With respect to antisocial punishment, we found that both norms of civic cooperation and rule of law are significantly negatively correlated with punishment (at P < 0.05). In other words, antisocial punishment is harsher in participant pools from societies with weak norms of civic cooperation and a weak rule of law. Additional analyses show that antisocial punishment also varies highly significantly with a variety of indicators developed by social scientists in order to characterize societies. Thus, the extent of antisocial punishment is most likely affected by the wider societal background."
Zuza a IIa (SX4 GS 4WD "Gassy Beast")

„Înțelepții vorbesc când au ceva de spus, nebunii - ca să spună și ei ceva.” ― Platon

The following users thanked this post: shpeedy, toma

Offline enicky

Asta mi-a placut :
""Gata, a trecut proiectu' cu voucheru' pentru benzina. Asta e, atata s-a putut. Suntem niste dobitoci", a transmis pe Facebook Irina Zamfirescu, de la ActiveWatch. Intrebata daca spera sa nu fie asa, ea a continuat: "Am trimis scrisori la consilieri, am cerut dezbateri la executiv. Inca mai speram ca se poate"."
  Cat despre decizia Curtii de Apel, cred ca acest organ tocmai s-a facut putin de cacao, in contextul in care aprobarea infiintarii unei S.C. o da tot un organ judecatoresc. Sau informatia este gresit interpretata/transmisa.
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline hugbear

E tocmai invers: instanța superioară (Curtea de Apel) tocmai a făcut de cacao instanța inferioară (judecătoria, tribunalul, sfatul bătrânilor sau ce-o fi fost) care n-a verificat în amănunt legalitatea actelor constitutive depuse inițial.
Zuza a IIa (SX4 GS 4WD "Gassy Beast")

„Înțelepții vorbesc când au ceva de spus, nebunii - ca să spună și ei ceva.” ― Platon

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14537
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
Ba a facut de cacao si instanta superioara in cazul alegerii completului de 5 judecători.
Încurcate căile justiției in țara noastră.
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline ariciul

Normal ca nu se pot compara orasele, dar tara unde sunt nevoit sa traiesc este aceeasi. Un alt coleg a facut 1h si 30 de minute din Noua pana in Centrul Vechi, pe varianta mai scurta (pentru cine stie, urcusul de pe Dobrogeanu-Gherea), nu DN-ul clasic. Un numar de minute la fel de gigantic ca la referendum...

Uau, eu am ramas cu o impresie foarte buna despre Brasov inca de acum 10 ani cand s-au facut acele sensuri unice care au mai dezmortit traficul din oras. Iar urcusul ala pe Dobrogeanu Gherea imi e foarte drag, e pitoresc iar daca-l faci seara vezi si luminile orasului! Inca cred ca e cel mai frumos oras din tara! Am avut ocazia sa stau mai mult prin Brasov cu diverse ocazii  si nu m-am plictisit niciodata.
  • Suzuki Vitara 1.6 Passion allgrip