Autor Subiect: TARA UNDE SUNT NEVOIT SA TRAIESC.....si unde probabil va creste si copilul meu!  (Citit de 700138 ori)

0 Membri şi 9 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline sfichiu

Inca o "realizare" in dulcele meu targ!.......o trecere de pietoni care duce direct in sant ! :-((
  • VITARA S ,Matiz

Offline ...

Șanțul ăla e bun de pistă pentru mașini electrice. Dacă rămân fără baterie, îi duce apa la vale...

Offline aavii

Șanțul ăla e bun de pistă pentru mașini electrice. Dacă rămân fără baterie, îi duce apa la vale...
Aici nu trecerea e gresita :) Ce cauta santul ala acolo chiar in capatul trecerii?
  • Suzuki Vitara S grade

The following users thanked this post: ...

Offline ariciul

• Suzuki Vitara 1.6 Passion allgrip

The following users thanked this post: shpeedy

Offline shpeedy

Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X

Offline ...

Ciudat, ținând cont de câte cărți scriu infractorii noștri în pușcărie. Sau nu le cumpără nimeni, căci nici nu ajung pe piață.

Offline shpeedy

Firea dă încă 10 milioane de lei la Catedrala Mântuirii Neamului și taie bani de la spitale și de la transportul în comun

FMM PSD! FMM Firea! FMM Dragnea&Co.!

Ma tineam de ceva vreme sa-mi dau si eu cu parerea despre cum vad eu orasul natal in aceste vremuri. Ma gandeam la o postare mai elaborata, in care sa trec in revista aspectele de care ma lovesc zilnic in trecerea prin acest oras...

Pentru mine, desi am momente in care caut sa gasesc pozitivismul in dezvoltarea acestui oras, Bucurestiul a devenit un oras cvasi-esuat. Imi pare rau sa spun asta, dar prin prisma tuturor aspectelor nu gasesc de la actuala administratie a orasului (generala si de sector) o farama de responsabilitate in a face aceasta urbe respirabila si a o aduce la un nivel cat-de-cat acceptabil pentru marea majoritate a locuitorilor ei...

Degeaba avem fantani cu jocuri de lumini si apa (pe care madama s-a grabit sa-si treaca numele), daca - in contul investitiei facute de  ApaNova pentru respectivele - astfel s-a pecetluit soarta investitiilor in canalizari sau sisteme de gestiune a apei. O ploaie mai vartoasa sau o vreme ca cea de azi ne transforma urbea intr-o mica Venetie...

Iar din perspectiva transportului public (poze de azi de pe FB), pe care il utilizez zilnic, stau si ma uit la ce a facut un primar ca Boc la Cluj si ce fac cei 7 primari ai Bucurestiului si am impresia ca traim in doua tari total diferite...

Sent from my MI MAX 2 using Tapatalk
Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X

Offline ...

Apropo de ultima harta Waze, aici, in mirificul Brasov, m-a pus naiba sa merg cu masina la munca pe o ninsoare ca-n povesti. Am facut 4 km in 55 de minute. In mod normal imi ia 10 minute in conditii de aglomeratie normala. Politia lipsea intr-un giratoriu important, asa ca toti istetii blocau benzile intr-o veselie, generand haos ca in Micul Paris.

Offline ariciul

Si daca mergeai pe jos ajungeai mai repede!
  • Suzuki Vitara 1.6 Passion allgrip