Autor Subiect: TARA UNDE SUNT NEVOIT SA TRAIESC.....si unde probabil va creste si copilul meu!  (Citit de 700148 ori)

0 Membri şi 15 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14537
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
O analiza a clasei politice.
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

The following users thanked this post: shpeedy

Offline sfichiu

...si sa mai zica cineva ca nu se face nimic in tara asta!!....de exemplu la noi in targ primaria asfalteaza strazi,le marcheaza frumos cu vopsea alba!! etc......Pe o straduta lunga de cca 100m cu aprox. 20 de case s-au facut 9 treceri de pietoni!!......asta da ,grija pentru pietoni!! :D
  • VITARA S ,Matiz

Offline wolfin

sunt facute la misto...nu vopsesc una langa alta.

e de catavencu sau TNR
  • vitara 2016 1.6 4wd pasion + pegas 3120 din 80 si ceva reconditionat. Urmeaza si un 2020
Vitara pasion 1.6 allgrip benzina 2016
Dacia logan 2005
Dacia 1100 1970

Offline ...

Pe o straduta lunga de cca 100m cu aprox. 20 de case s-au facut 9 treceri de pietoni!!......asta da ,grija pentru pietoni!! :D
Ca sa poata trece mai usor de pe o parte pe cealalta, in cautarea unui trotuar mai lat :)

Offline ariciul

Aplicaţia “Inspectorul pădurii”, care a reprezentat pentru pădurile noastre o adevărată gură de oxigen, blocată de guvernanţi

Justificarea a fost că lucrează la altele noi, performante. O măsură care îi ajută din plin chiar pe hoții de păduri. În Argeș, de exemplu, se taie și se taie păduri ilegal. Autoritățile știu, dar nu fac mare lucru.
  • Suzuki Vitara 1.6 Passion allgrip

Offline shpeedy

Justificarile alea sunt pentru "fanii" lor electorali (si nu numai), cei care mai pun botu' la chestii gen "suntem pe crestere economica", "in spitalele din RO nu se moare din cauza unor infectii", "educatia romaneasca nu e in buda", "avem o guvernare competenta si care urmareste interesele Romaniei", "noi am face bine, da' nu ne lasa Statu' Paralel" etc...

Sent from my MI MAX 2 using Tapatalk

Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X

Offline ariciul

De fapt daca te gandesti nu are cum sa fie o justificare. O lasi acolo sa functioneze pana pui altceva in loc. Nu e clar ce se intampla daca o opresti? Chiar fan electoral sa fii, n-ai cum sa nu vezi asa ceva! Si uite asa isi plateste PSD-ul promisiunile catre baroni. Prin chestii de genul asta.
  • Suzuki Vitara 1.6 Passion allgrip

Offline shpeedy

Pai da, dar tu privesti lucrurile prin intelectul si experienta ta, care te ajuta sa distingi lipsa de logica/coerenta a ticalosiilor astora...

Offline shpeedy

Băiatul care ține valiza - asta eu il vad ca un articol despre noi, despre sistemul de valori si capacitatea de a face compromisuri a fiecaruia dintre noi...

Sent from my MI MAX 2 using Tapatalk

Offline ...

https://www.hotnews.ro/stiri-esential-22812585-digi24-cum-fost-rasplatit-barbatul-care-returnat-95-000-euro-gasiti-intr-dulap.htm

Daca taceau, pocaiti ramaneau. Acum vor fi impozitati, iar vanzatorul dulapului luat la intrebari si obligat sa faca succesiune pe bani :)