Autor Subiect: TARA UNDE SUNT NEVOIT SA TRAIESC.....si unde probabil va creste si copilul meu!  (Citit de 700108 ori)

0 Membri şi 14 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline Costique

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2537
  • Gen: Bărbat
  • Schimbarea vine, ca vrei, ca nu vrei...
    • Göteborg
Pentru ca in orasele alea altul e "sportul"... Incet, incet diferentele cresc intre "regat" si "imperiu"...
  • Suzuki Vitara S AT -> Peugeot 3008

The following users thanked this post: Utilizator_Anonim

Offline Utilizator_Anonim

Pana se civilizeaza fanariotii mai dureaza
  • Scross 1.4 allgrip pasion, skoda yeti 2.0 tdi 4x4, saab 900 coupe 230 cp

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14537
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline rexkrokiDAU

Un subiect prea abstract....la noi se merge pe o abordare mai mioritică...  :dknw:

Offline ariciul

Iesenii isi iau adio de la autostrada. Manevre politice facute pe sub masa pentru inghenuncherea judetului

Interesul poarta fesul

De fiecare data cand a avut putere absoluta PSD a pompat spre Bacau tot ce putea iar Iasul a picat intr-o groapa. N-am nimic cu Bacaul dar e strigator la cer cum se fac lucrurile astea!
  • Suzuki Vitara 1.6 Passion allgrip

Offline Costique

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2537
  • Schimbarea vine, ca vrei, ca nu vrei...
    • Göteborg
Mda...Unirea a avut multi adversari in Moldova, inclusiv pe Creanga. Tot ceea ce ei au avertizat ca se v-a intampla s-a si intamplat, importanta Iasului a disparut si decaderea a fost lunga si continua de la acelele vremi...Bucurestiul nu sufera umbrire...asa ca va avertizez, meciul regat-imperiu de-abia a inceput.
Nu stiu daca voi ati primit mailul ala cu ce i-ar fi spus Merkel lui Ponta de l-a linistit prin 2014, era ceva de genul ca daca continua in acelasi stil Transilvania se va separa de Romania si va fi recunoscuta de Germania... Acum  nu mai primesc dintr-astea. Atunci erau sperietori, acum, dupa afacerea Catalonia (doar un exemplu, Ucraina e altul), nimeni nu va mai deschide gura despre separari mai mult sau putin benevole...Asa ca Dragnea e calare...pe toti!
  • Suzuki Vitara S AT -> Peugeot 3008

Offline shpeedy

Cam asta se intampla cand - prin manipulare/populism/promisiuni desarte - un grup de mafioti captureaza o tara si incepe sa loveasca la temelie. In final, tara moare... Si de abia implinise 100 de ani...

Sent from my MI MAX 2 using Tapatalk
Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X

Offline ...

S-a activat tarziu butonul de autodistrugere apasat de rusi in anii '50. Deh, tehnologie sovietica.

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14537
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice